Yttrande från Selicoin

Åsikter och information om Selicoin-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Selicoin-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. Trots att webbplatsen inte har en spansk version har vi också beslutat att granska företaget Selicoin på grund av meddelanden från spansktalande kunder.

Selicoin-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämner inte det.

Selicoin bygger på: nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, Selicoin är: de nämner ingenting alls om att ha en finansiell reglering, vilket får oss att tro att Selicoin är ett oreglerat företag.

Selicoins webbplats
Selicoins webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Selicoin erbjuder. När det gäller Selicoin noterar vi att de inte riktigt ger information om att ha olika typer av konton eller planer.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: vi tror (eftersom de inte specificerar) att Selicoins egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring om Selicoin, avsnitt med vanliga frågor, förklaring av grundläggande begrepp i kryptovalutvärlden, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Selicoin-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: hittades inte

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: selicoin.io

Klargörande: Investeringsföretaget Selicoin arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Selicoin Betyg

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör, CNMV (den spanska finansiella tillsynsmyndigheten) har varnat mot Selicoin.io När vi letade efter andra recensioner om Selicoin hittade vi inga andra, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av selikin? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.