Royal Trade yttrande

Yttranden och information om Royal Trade-mäklaren

 

¿Det är den riktigt tillförlitliga Royal Trade-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. Även om det bara har en webbplats på engelska fick vi flera meddelanden från kunder som frågade om tillförlitligheten hos Royal Trade på spanska.

Royal Trade-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: PayPeq Holdings OÜ.

Royal Trade är baserat i: Estland.

Om vi ​​pratar om reglering, Royal Trade är: eftersom de inte alls nämner något om att ha en finansiell reglering, vilket får oss att tro att Royal Trade är ett oreglerat företag.

Royal Trade webbplats
Royal Trade webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Royal Trade erbjuder. När det gäller Royal Trade noterar vi att de erbjuder fyra olika kontotyper: Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot och King-kontot.

Bronskonto- Marknadsöversikt och översikt, videohandledning, exklusiva e-böcker, webbseminarier och seminarier, dedikerad kontopersonal, snabba och tillförlitliga uttag, kurser, utnyttjande upp till 1: 500, verktyg för riskhantering.

Silverkonto- Marknadsöversikt och översikt, videohandledning, exklusiva e-böcker, webbseminarier och seminarier, dedikerad kontopersonal, snabba och tillförlitliga uttag, kurser, utnyttjande upp till 1: 500, riskhanteringsverktyg, textmeddelandenyheter och signaler, analys och premiumrecensioner, fasta spreadar, direkt tillgång till handelsrum och expertpanel.

Guldkonto- Marknadsöversikt och översikt, videohandledning, exklusiva e-böcker, webbseminarier och seminarier, dedikerad kontopersonal, snabba och tillförlitliga uttag, kurser, utnyttjande av upp till 1: 500, riskhanteringsverktyg, sms-nyheter och signaler, premiumanalys och recensioner, fasta spreadar, direkt tillgång till handelsrum och expertpanel, premium kundservice, en-till-en-strategier.

King-konto: för att få information om denna typ av konto är det nödvändigt att kontakta Royal Trade.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: vi tror att Royal Trade egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några live-diagram, förklaring av grundläggande begrepp i handelsvärlden, några handelsverktyg, pedagogiska videor, verkligen inte mycket annat. att detta.

 

Royal Trade-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 1134 0135 20

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.royaltrade.fm

Klargörande: Investeringsföretaget Royal Trade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Royal Trade värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Estland), när vi letar efter andra utvärderingar om Royal Trade, hittar vi mest negativa utvärderingar ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Royal Trade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

2 kommentarer om «Royal Trade - royaltrade.fm»

 1. Jose Nieto svar

  Jag har arbetat med Royaltrade, det är ett företag som är dedikerat till bluffinvesterare. Jag har tillräckliga bevis för att underbygga min åsikt. Kontrakt undertecknat och de har inte tillåtit mig att dra tillbaka förmånerna. De har bara hindrat uttag av mina vinster. Jag har namn som Edgar Álvarez, Mustafá och andra. De är tjuvar
  Jag varnar er, goda ord när du investerar dina pengar och sedan försvinner. Lita inte på företaget

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jose, den här mäklaren ringde Royal Trade är en SCAMhar många investerare fördömt Royal Trade för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda få tillbaka pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.