Skycapital yttrande

Yttranden och information om Royal C Bank-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren Royal C Bank (även känd som royalcbank.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Royal C Bank-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Axent Sigma Ltd.

Royal C Bank har sitt säte i: Dominica.

Om vi ​​pratar om reglering, Royal C Banks webbplats nämner ingenting om att vara reglerat alls, Royal C Bank är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Royal C Banks webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Royal C Bank erbjuder. När det gäller Royal C Bank noterar vi att den har 6 olika planer eller kontotyper: Baskonto, Nybörjarkonto, Mediumkonto, Avancerat konto, Pro-konto och VIP-konto.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 250, support 24 timmar 6 dagar i veckan, daglig marknadsöversyn, prisvarning. 30% välkomstbonus.

Nybörjarkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 24 USD, support dygnet runt, daglig marknadsöversyn, prisvarning, utbildningscenter, PRO-webinarier, Junior Account Manager. 6% välkomstbonus.

Medium konto- Minsta 25.000 24 $ första insättning, support dygnet runt, daglig marknadsöversyn, prisvarning, utbildningscenter, PRO-webinarier, Senior Account Manager. 6% välkomstbonus.

Avancerat konto: Minsta initiala insättning på $ 50.000 24, support dygnet runt, daglig marknadsöversyn, prisvarning, utbildningscenter, PRO-webinarier, VIP-kontoansvarig. 6% välkomstbonus.

Pro-konto:Minsta initiala insättning på $ 100.000 24, support dygnet runt, daglig marknadsöversyn, prisvarning, utbildningscenter, PRO-webinarier, VIP-kontoansvarig. 6% välkomstbonus.

VIP-konto: Du måste kontakta kontoansvarig för mer information.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: Royal C Banks egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Royal C Bank erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, en del levande grafik ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Royal C Banks funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +442037695038 / +41435448009 / +6531590267

E-post: [e-postskyddad]  -  [e-postskyddad]  -  [e-postskyddad]

webbplats: royalcbank.com

Klargörande: Investeringsföretaget Royal C Bank arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Royal C Bank värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Dominica), när vi letade efter information och andra utvärderingar om Royal C Bank fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering från april 2021: BaFin, Tysklands finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterat Royal C Bank för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Royal C Bank? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.