RothKapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren RothKapital

 

¿Är mäklaren RothKapital (aka rothkapital.ch) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren RothKapital, är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Rothkapital Ltd.

RothKapital bygger på: nämns inte.

Om vi ​​pratar om regleringmäklaren RothKapital nämner inte absolut något om att vara reglerad, RothKapital är en oreglerad mäklare.

RothKapitals webbplats
RothKapitals webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som RothKapital erbjuder. När det gäller RothKapital ser vi att sidan inte erbjuder information om att ha olika typer av konton.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: en egen plattform som heter RothKapital.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som RothKapital erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

RothKapital-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +442664831565

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: rothkapital.ch

Klargörande: Investeringsföretaget RothKapital arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

RothKapital värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en okänd mäklare, den är inte reglerad och vi vet inte i vilket land den ligger (Broker-off shore), allt detta gör det till en extremt farlig mäklare att investera i. När vi letade efter information och andra recensioner om RothKapital fann vi negativa recensioner.

Uppdatering december 2020: FINMA, schweizisk finansregulator, har rapporterat RothKapital för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av RothKapital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.