Rostex Global åsikt

Yttranden och information om Rostex Global mäklare ⭐

 

¿Är mäklaren Rostex Global (även känd som rostex.global) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Rostex Global pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Rostex Global? Rostex Global är en mäklare av: Fondförvaltning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Rostex Global.

✔️ Var är det baserat? Rostex Global är baserat i: Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, de nämner inget om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering, därför tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Rostex globala webbplats
Rostex globala webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Rostex Global erbjuder. När det gäller Rostex Global noterar vi att det har 9 olika planer eller kontotyper: Standardkonto 1, 2 och 3, Professionellt konto 1, 2, 3, 4 och 5 och Diamond-konto.

🔹 Standardkonto 1: minsta insättning $ 50, daglig vinst 0.80 - 1%.

🔹 Standardkonto 2: minsta insättning $ 500, daglig vinst 1.2 - 1.4%.

🔹 Standardkonto 3: minsta insättning $ 5.000, daglig vinst 1.7 - 1.8%.

🔹 Professionellt konto 1: minsta insättning $ 50, daglig vinst 1.2 - 1.4%.

🔹 Professionellt konto 2: minsta insättning $ 500, daglig vinst 1.7 - 1.9%.

🔹 Professionellt konto 3: minsta insättning $ 3.000, daglig vinst 2.1 - 2.3%.

🔹 Professionellt konto 4: minsta insättning $ 10.000, daglig vinst 2.6 - 2.8%.

🔹 Professionellt konto 5: minsta insättning $ 50.000, daglig vinst 3 - 3.2%.

🔹 Diamantkonto: minsta insättning $ 10, daglig vinst 3 - 3.3%.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information om de tjänster det erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, grafik, FAQ-avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Rostex globala funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +441315070407

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: rostex.global

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Rostex globala värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Är en mäklare med misstänkt reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Rostex Global vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Rostex Global säkert? Hur pålitlig är Rostex Global? Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Rostex Global? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

4 kommentarer om «Rostex Global - rostex.global»

 1. Jose Almengor

  Jag förlorade $ 3000 till dessa bedragare

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Jose, den här mäklaren ringde Rostex Global är en SCAMhar många investerare fördömt Rostex Global för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. Lurad

  Lita inte på dem, de är bedragare

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej lurad, den här mäklaren ringde Rostex Global är en SCAMhar många investerare fördömt Rostex Global för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.