Ronghan Invest yttrande

Yttranden och information om mäklaren Ronghan Invest ⭐

¿Är mäklaren Ronghan Invest (aka ronghaninvest.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Ronghan Invest pålitlig? ❎ I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Ronghan Invest? Ronghan Invest är en mäklare av: Forex och CFD.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Ronghaninvest LIMITED.

✔️ Var är det baserat? Ronghan Invest är baserat i: Marshallöarna.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren Ronghan Invest nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Ronghan Invest webbplats
Ronghan Invest webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Ronghan Invest erbjuder. När det gäller Ronghan Invest noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: Minikonto, Standardkonto, Guldkonto och Platinakonto.

🔹 Minikonto- Minsta initiala insättning på $ 500, hävstång från 1:50.

🔹 Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, hävstång från 1:50.

🔹 Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000, hävstång från 1:50.

🔹 Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 150.000, hävstång från 1:50.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för handel är: MT4 och WebTrader.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Ronghan Invest erbjuder, förklaring om några grunder i handelsvärlden, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Ronghan Invest-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +44 6989565487

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: ronghaninvest.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Ronghan Invest-värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus Det ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Marshallöarna)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Ronghan Invest vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

Update Uppdatering mars 2021: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat Ronghan Invest på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

☑️ Är Ronghan Invest säkert? Hur pålitlig är Ronghan Invest? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Ronghan Invest.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Ronghan Invest? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Granska betyg

2 kommentarer om «Ronghan Invest - ronghaninvest.com»

 1. mård svar

  God morgon, att CNMV har varnat mot dig betyder det att det inte finns någon chans att jag kommer att få tillbaka mina investerade pengar? Tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marta, den här mäklaren ringde Ronghan Invest är en SCAMhar CNMV (Spanish Financial Regulator) fördömt Ronghan Invest för bedrägliga aktiviteter (se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.