Riva åsikt

⭐ Yttranden och information om mäklaren Riva ⭐

¿Är mäklaren Riva (aka rivafinancialsystems.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Riva pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Riva? Riva är en mäklare av: CFD: er.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Riva.

✔️ Var är det baserat? Riva har sitt säte i: Brittiska öarna och Luxemburg.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren Riva nämner inte att det är reglerat.

Riva webbplats
Riva webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Riva erbjuder. När det gäller Riva noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Standardkonto, Guldkonto, Platinakonto och VIP-konto.

🔹 Standardkonto: minsta insättning på $ 200, hävstång från 1: 200, minsta handelsstorlek 0,1, spridning från 2,2 punkter.

🔹 Guldkonto: minsta insättning på $ 1.000, hävstång från 1: 200, minsta handelsstorlek 0,1, spridning från 2,2 punkter.

🔹 Platinakonto: minsta insättning på $ 5.000, hävstång från 1: 200, minsta handelsstorlek 0,1, spridning från 2,2 punkter.

🔹 VIP-konto: minsta insättning på $ 50.000, hävstång från 1: 200, minsta handelsstorlek 0,1, spridning från 2,2 punkter.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Riva erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, marknadsanalys, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ Riva-funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +448081491690

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: rivafinancialsystems.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Riva Betyg ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus Det ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Brittiska öarna)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Riva vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

Update Uppdatering från juni 2021: CSSF, Luxemburgs finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterat Riva på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella CSSF-sidan.

☑️ Är Riva säker? Hur pålitlig är Riva? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Riva.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Riva? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.