Skycapital yttrande

Åsikter och information om den pålitliga mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Reliable Trade-mäklaren (även pålitlig-trade.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Den pålitliga mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Pålitlig handel baseras på: De hävdar att de är baserade i USA men vi tror att det är falskt eftersom det inte är reglerat i det landet.

Om vi ​​pratar om reglering, webbplatsen Reliable Trade nämner att den regleras av CFTC (USA), CySEC (Cypern) och IFSC (Belize), men citerar inte detaljer eller licensnummer för att verifiera detta, vilket ger oss förståelse för att det är falska uppgifter.

Skycapital webbplats
Tillförlitlig handelswebbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som pålitlig handel erbjuder. När det gäller pålitlig handel noterar vi att den inte ger information om att ha olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4- och MT5-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Reliable Trade erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, finansiella evenemang nyheter, pip kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

Pålitliga handelsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 1 (506) 406-8237

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: pålitlig-trade.com

Klargörande: Investeringsföretaget Reliable Trade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Pålitlig handelsvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Vi tror att det är en oreglerad mäklare som försöker imitera en reglerad (VARNING), vi vet inte var den egentligen är baserad, när vi letade efter information och andra recensioner om pålitlig handel hittade vi många negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Reliable Trade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.