RedFin Capital yttrande

Åsikter och information om mäklaren RedFin Capital

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren RedFin Capital (aka redfin.capital)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

RedFin Capital-mäklaren är en mäklare av: Kapitalförvaltning och finansiell rådgivning.

Mäklaren nämner vara en del av: Redfin Capital LTD.

RedFin Capital bygger på: de hävdar att de är baserade i Storbritannien men tydligen är detta falskt.

Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren RedFin Capital att det regleras av IRBEM, men det är fortfarande en mycket dålig kvalitet och osäker reglering.

RedFin Capital webbplats
RedFin Capital webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som RedFin Capital erbjuder. I det här fallet har mäklaren inte olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: nämns inte, tydligen använder de sin egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att fortsätta analysera de olika resurserna och hjälpmedlen som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som RedFin Capital erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Funktioner i RedFin Capital

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: (Klagomål) [e-postskyddad] | (Frågor) [e-postskyddad] 

webbplats: redfin.capital

Klargörande: Investeringsföretaget RedFin Capital arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Värdering av RedFin Capital

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en mäklare som har mycket dålig kvalitetsreglering och kan vara farlig för investerare, vi vet inte var den egentligen är baserad; När vi letade efter information och andra recensioner om RedFin Capital hittade vi många negativa recensioner.

Uppdatering från november 2020: CNMV, spansk finansregulator, har fördömt RedFin Capital på grund av bedrägliga manövrer.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av RedFin Capital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.