Hur man återfår lurade pengar

Här kommer vi att förklara hur du kan få tillbaka pengar från en bedräglig mäklare eller ett investeringsbolag. Vi arbetar med företag som är dedikerade och specialiserade på återkrav eller återkrav.

Återkravet eller återkravet är en process genom vilken du kan göra anspråk på dina pengar, genom en tvist, och för detta måste du bevisa för banken, kortutgivaren, betalningsprocessorn eller någon annan enhet genom vilken du skickade dina pengar att du blev lurad.

Genom att fylla i det här formuläret hjälper vi dig att återställa dina pengar:


Om chargeback lyckas kan de skickade pengarna returneras.

Enligt vår erfarenhet är det bäst att genomföra chargeback med ett professionellt företag som är dedikerat till att utföra denna process. Vi inbjuder dig att genomföra chargeback med Mychargeback, ett ledande företag i branschen, som har fantastiska proffs som guidar dig och hjälper dig i processen att få tillbaka dina pengar.

Steg som ska följas för att återfå pengar från ett bedrägeri

Vi kommer att förklara (i sammanfattning) hur du återfår pengar steg för steg:

1) Samla bevis för din bank eller betalningsinstitution att du har blivit lurad, att du vill ha tillbaka dina pengar och att företaget inte vill betala tillbaka dem till dig. Att du har blivit lurad att skicka dina pengar till företaget. Detta bevis är det med vilket du kommer att bevisa att du har blivit lurad, det är mycket viktigt.

Med hjälp av kapitalåtervinningstjänsten (SE HÄR) kommer du att kunna genomföra chargeback med stöd av experter på pengaåtervinning.

2) Nästa steg är att börja chargeback- eller pengaåtervinningsprocessen.

3) När du väl har startat processen, kommer pengarna som du har skickat att spärras eller frysas, medan banken eller kortutgivaren eller det sätt på vilket du har skickat dina pengar bestämmer vad de ska göra med dem. Det är i den här delen där det kommer att verifieras att DU HAR BLIVIT LURAD, ANNARS KOMMER DU INTE ÅTERFÅ DINA PENGAR.

4) Om du lyckas att övertyga banken eller kortutgivaren om att du har blivit lurad kommer de att återbetala dina pengar, om du inte lyckas kommer de tyvärr inte att returnera dina pengar.

Hur får man tillbaka pengar från en mäklare?

Det är här vi börjar vår chargeback eller återvinning av pengar. Vi måste tvista våra pengar med banken eller kortutgivaren, beroende på hur vi skickade vårt kapital. Om vi ​​startar penningtvisten på rätt sätt kommer pengarna att spärras.

Vi måste förstå att vi måste bevisa för banken eller kortutgivaren att vi har blivit lurade och att investeringsbolaget eller mäklaren som vi skickade pengarna till har lurat oss. Om det inte kan verifieras, kommer vi inte att kunna återfå pengarna.

Om vi bevisar att vi har blivit lurade av företaget eller mäklaren, kommer vi att få tillbaka våra pengar. Om vi, av någon anledning, inte kan bevisa det, kommer vi tyvärr inte att kunna få tillbaka vårt kapital.


AnyDesk eller TeamViewer: fjärråtkomstprogram som ofta används av mäklare eller SCAM-investeringsbolag.

Fjärråtkomstprogram som AnyDesk och TeamViewer De har blivit populära bland företag som är dedikerade till bedrägerier: med dessa program ger du tillgång till din dator och all känslig information du kan ha där:

VAR VÄLDIGT FÖRSIKTIG, GER INTE NÅGON TILL DIN DATOR!


⮞ Hur får man tillbaka pengar från en oreglerad mäklare?

För att starta återvinningsprocessen måste vi samla så mycket bevis att vi verkligen har blivit bedragna. Meddelanden, chattar, allt vi kan samla som bevisar att vi skickade pengar under falska premisser, eller att mäklaren inte höll sitt ord. Allt detta kommer att användas i vår tvist för att få tillbaka våra pengar.

Sedan måste vi bevisa att vi har blivit lurade, att de har ljugit för oss och att vi har skickat pengar som senare blev bestulna och/eller att mäklarföretaget inte följde det som hade överenskommits. Tänk på att i detta skede är du mot mäklaren eller bedrägeriföretaget i betalningsinstituionens ögon.

Pengarna kommer att frysas tills vi bevisar till “ögonen” av banken, kortutgivaren eller betallningsprocessorn (beroende på hur vi skickade våra pengar) att vi har blivit lurade. Om vi lyckas, kommer de att returnera våra pengar till oss.

I fallet med mäklare utan reglering blir återvinningsprocessen mer komlicerad. Ha i åtanke att dessa mäklare inte följer någon lag, de är inte under någon finansiell myndighets tillsyn och de kommer vanligtvis att göra allt möjligt för att inte returnera dina pengar. Pengarna du får tillbaka är förlorade pengar för dem.

Bedrägerier med kryptovaluta
Kryptovalutor: deras popularitet, deras (under vissa tider) stora lönsamhet och deras anonymitet har gjort dem till ett av favoritbetalningsmedlen för företag som ägnar sig åt onlinebedrägerier.

⮞ Hur får man tillbaka pengar från en reglerad mäklare?

När det gäller reglerade mäklare måste vi skilja på om det är en förordning från ett land som Spanien eller Chile eller Colombia, eller är det en förordning från ett land som Vanuatu eller Brittiska Jungfruöarna eller Mauritius?

Om regleringen är från en skatteparadis, blir det mer komplicerat, även om det fortfarande är en bättre situation än med en mäklare som inte har någon reglering alls. Det första vi måste göra är att se efter reglerings- eller licensnumret, namnet på det reglerade eller licensierade företaget och all information som tillsynsmyndigheten tillhandahåller om mäklaren.

Efter detta är processen samma som för chargeback med en reglerad mäklare: bevisa att vi har blivit lurade, pengamedlen kommer att frysas, visa att vi verkligen har blivit lurade och få tillbaka våra pengar.

Här har vi beskrivit processen på ett mycket sammanfattat och enkelt sätt, vi arbetar med Min återbetalning vi tror att de är ett av de bästa kapitalåtervinningsföretagen – återkrav.

Det är ett företag som har funnits i branschen i många år och med mycket professionella människor, dedikerade till att få tillbaka pengar i flera år. Här kan du prova deras tjänster.

Du bör veta att om du bestämmer dig för att göra en chargeback på egen hand, utan hjälp, möjligtvis du inte får tillbaka dina pengar, och i allmänhet kommer du inte att kunna göra en chargeback mer än en gång. Av denna anledning rekommenderar vi att du gör det med proffs som Mychargeback du kommer avsevärt att öka dina chanser att din chargeback kommer att lyckas.

Vanligtvis kommer dessa typer av bedrägeriföretag att pressa dig över telefon att sätta in pengar, de kommer att ringa dig flera gånger. Sätt inte in dina pengar under press!

FAQ – Vanliga frågor

Vad är en chargeback?

Det är den process genom vilken du kan få tillbaka pengarna som gått förlorade i en mäklar- eller ett investeringsbolag som har lurat dig. Det börjar vanligtvis med en fordran på banken, kortutgivaren eller den enhet som du skickade dina pengar genom till mäklaren eller bedragarföretaget.

Vad är regleringen av en mäklare?

Det är en av de viktigaste egenskaperna på säkerhetsnivån: regleringen av en mäklare kommer att avgöra om det är en mäklare som måste följa en rad regler och riktlinjer som skyddar sina kunder, eller om det är en mäklare som inte följer någon typ av regler eller lag och vanligtvis missbrukar sina kunder.

Vad är en oreglerad mäklare?

När det gäller oreglerade mäklare finns det ingen finansiell myndighet som kontrollerar eller övervakar dem, därför om mäklaren bestämmer sig för att lura sina kunder och behålla deras pengar kan de enkelt göra det. Med denna typ av mäklare finner du dig själv (och dina pengar) helt oskyddade.

Hur vet man om en mäklare är reglerad i Mexiko?

Du kan verifiera detta på mäklarens hemsida, om du inte kan hitta den, kontakta mäklaren och fråga efter deras regleringsnummer, berätta att det är för att verifiera att det är en riktig förordning. Kontrollera det sedan själv på den mexikanska regulatorns officiella webbplats, CNBV (National Banking and Securities Commission) https://www.gob.mx/cnbv.

Vad är en pannrums-/fly-by-night operation?

Det är en mäklare eller ett investeringsbolag dedikerat till att lura sina kunder. De har inte heller reglering eller tillstånd att bedriva verksamhet eller utföra operationer. Det är ett olagligt företag.

Vad betyder piratmäklare - bluffmäklare?

En mäklare som är dedikerad till att förskingra från sina kunder kallas en piratmäklare genom att vanligtvis uppmuntra sina kunder att investera så mycket pengar som möjligt genom lögner som löften om hög avkastning och/eller säkra vinster.

Recensionsbetyg: 5/5 - (1 röst)

641 kommentarer om «Hur man återfår lurade pengar»

 1. Dary yasmin orjuela svar

  Hej, jag heter Yasmin. God morgon. Jag har investerat i SNAPDEAl-plattformen. De skickade ett sms och berättade för mig. När jag gjorde vissa uppgifter kunde jag tjäna pengar började jag skicka 20 tusen starter 50 tusen och när jag började köpa steg priserna tills och högre och högre att jag var tvungen att slutföra uppgiften för att de skulle kunna ersätta mig medlen med provisionerna investera 12.7 miljoner och avsluta med uppgiften nu gick jag och hämtade den och de ersätter mig ingenting för nu måste jag betala 4.8 miljoner för att pengarna ska kunna återbetalas och jag är i tusentals problem eftersom jag lånade ut pengar och nu vet jag inte vem jag ska prata med, det var med David som sa till mig kontakt med wasap och sedan skickade han mig en telegramnedladdning snälla hjälp mig att få tillbaka mina pengar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Dary, mäklaren de ringer Snapdeal är en BLUFFÄR, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Snapdeal för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 2. Marianny svar

  Jag blev lurad idag...hur får jag tillbaka mina pengar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marianny, vad heter mäklaren, hur har det hänt?Med mer detaljer hjälper du andra att inte bli lurade av dessa brottslingar. Om du vill återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Joan, vi arbetar dessa dagar med flera recensioner och vi kommer att göra en så snart som möjligt om denna mäklare. har du hemsidan?

   Hälsningar.

 3. Aldo svar

  Buongiorno, potrei sapere se Forza Trade è affidabile o truffa grazie.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Aldo, den här mäklaren ringde ForzaTrade är en bluff, har många investerare stämt ForzaTrade för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 4. Aldo svar

  Bra, posso sapere se Forzatrade är en tryffel eller är den affidabile? tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Aldo, den här mäklaren ringde ForzaTrade är en bluff, har många investerare stämt ForzaTrade för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 5. Dom svar

  Hej bra jag vill dela min fruktansvärda upplevelse med memotrade Honduras.
  De är en fullständig bluff. Jag investerade 8,000 2020 USD i maj XNUMX och såg aldrig resultat eller något. Faktum är att i Honduras tusentals och åter tusentals klagomål har lämnats in mot detta gäng kriminella och bedragare och de gör ingenting. De är alltid i affärer men de säger att de kommer att lämna tillbaka pengarna och det gör de aldrig. Ägare är Guillermo Moltalvan och hans partner Francisco Rodriguez. Tusentals människor som denna i Honduras blev lurade.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Dom, den här mäklaren ringde MemoTrade är en SCAM, har många investerare fördömt MemoTrade för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   hälsningar

 6. Sergio svar

  Hej, jag investerade 250 € i Trade Union genom Valerio Osborne, allt var underbart, han övertygade mig att köpa aktier i Gazprom och han sa till mig att vi skulle göra en vinst på 256.000 20500 € på tio dagar som vi delade på aktierna i Moskva och skulle sälj dem dyrare i Storbritannien, lurade XNUMX XNUMX €. Han är en bra skådespelare.
  Kan jag försöka göra anspråk på dessa pengar? Jag har Binance-konversationer, överföringar och transaktioner. Vet du någon portal för att försöka göra anspråk på den? Jag ska rapportera detta imorgon. Snälla lita inte på att det är en BUFFÄR

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Sergio, mäklaren de ringer Fackföreningen är en bluff, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Fackförbundet för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   Få information och recensioner om denna mäklare här: Fackförening

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar

   Hälsningar.

 7. Marie svar

  Hi
  Jag investerade hos en mäklare för acmarketsfx .pro
  Jag investerade 200 euro, jag stängde mina affärer för några dagar sedan eftersom min mäklare Anna inte hade kontaktat mig på ungefär tre veckor. Jag skickade e-post till [e-postskyddad] / [e-postskyddad]. På plattformen https :// webtrader .5976iot .com/ hade jag samlat på mig 714.23 euro. Kan du hjälpa?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marie, den här mäklaren ringde ACMarketsFX är en bluff, har BAFIN (tysk finanstillsynsmyndighet) fördömt ACMarketsFX för bedrägliga aktiviteter (Se länk BAFIN), är det inte tillrådligt att investera pengar i en Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 8. Marcelo svar

  God eftermiddag, jag ska berätta att jag fortfarande har problem med Axia-investeringar, eftersom de satte mig i problem för att få tillbaka mitt kapital, denna investeringsplattform är ett bedrägeri, snälla någon reglerar eller sanktionerar dessa dåliga företag.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marcelo, Axia är en bluff, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 9. karla svar

  Hej, jag investerade i acer finance, är det pålitligt?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Karla, mäklaren de ringer till Acer Finance är en bluff, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Acer Finance för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 10. marisa svar

  Hej, är plattformarna Cbkcrypto och Premier Investment Limited en bluff?
  Det visar sig att det på Telegram finns en fantastisk strandbar med temat kryptovalutor.
  De erbjuder dig utan investering, en stor vinst i gengäld.
  Men då ber de dig om en stor provision för att dra tillbaka den vinsten.
  Är det lagligt vad de gör?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marisa, det låter som en bluff för mig, vi arbetar dessa dagar med flera recensioner och vi kommer att göra en så snart som möjligt om dessa mäklare. har du hemsidorna?

   Hälsningar.

 11. Jordi svar

  Jag arbetar med GREEN LINE PRO JAG INVESTERADE 250 €. (Standardkonto) På en månad hade jag redan €360. De ringer mig hela tiden för att öka mer pengar och på så sätt få fler förmåner. Med tanke på mina tvivel, och enligt vad jag läste att när du vill ta ut pengar de orsakar dig problem, har jag satt dem på prov... att de återbetalar mig de initiala €250 och sedan ser att det inte är några problem, jag skulle redan investera ett högre belopp (bronskonto) på 2.500 XNUMX €.
  TROR DU att jag kan lita på dem?
  Rådgivaren som har behandlat mig hittills heter:
  Stefan Vicar. Telefon +420607680011
  Kontakt e-post: [e-postskyddad] . Info
  Kontakttelefon: +442045710276

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jordi, mäklaren de ringer GREEN LINE är en BLUFFÄR, har BAFIN (tyska finanstillsynsmyndigheten) fördömt GREEN LINE för Kriminell verksamhet (se Bafin-varning), det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 12. J svar

  Är mäklarkapital legitimt? svarar inte på mejlen när han säger åt honom att dra sig ur
  och trustgarden, de ger mig problem att dra mig ur också om jag inte skriver på ett kontrakt och deras hemsida inte fungerar just nu när jag bad dem att dra...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej J, vi arbetar dessa dagar med flera recensioner och vi kommer att göra en så snart som möjligt om denna mäklare. Har du hemsidan eller hemsidorna?

   Hälsningar.

 13. diego svar

  Hej hur går det? Jag skulle vilja veta om det globala framgångsföretaget är en bluff? Eller Ponzi-plan? Och om du investerar kan du få tillbaka pengarna

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Diego, mäklaren de ringer Global Success Management är en bluff, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Global Success Management för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 14. dammen svar

  Varför gjorde jag en begäran om att få tillbaka en investering via chatten och de säger till mig från chatten att de inte kan hjälpa mig?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej dam, ibland om beloppen är små lönar det sig inte för dig eller dem, men det är bara en möjlighet.

   Hälsningar.

 15. segrare m svar

  Hjälp mig snälla jag investerar med etex är det bra eller dåligt

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Victor m, vi arbetar dessa dagar med flera recensioner och vi kommer att göra en så snart som möjligt om denna mäklare. har du hemsidan?

   Hälsningar.

 16. Segrare svar

  De kan ge mig information jag investerar med dem just nu. Jag har investerat mer än 70 mina dollar och det skrämmer mig redan, faktiskt jag ville ta ut några mynt och det låter mig inte faktiskt säga till mig att jag måste sätta in mer att inte ha problem med Den nuvarande penningtvätten penningtvätt om jag inte har tagit ut något, det är därför jag vill se om när mina pengar återspeglas i min plånbok, kommer jag att kunna ta ut dem, snälla hjälp mig, företaget kallas STEX, är det bedrägeri eller är det normalt att det händer

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Victor, vad heter din mäklare? Penningtvätt är en ursäkt för att stjäla mer pengar från dig, de lurar dig, var mycket försiktig, vi rekommenderar att alla drabbade får tillbaka pengarna från CHAT som vi har på webben eller i följande länk: Få dina pengar tillbaka, vi är på din sida

   Hälsningar.

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Victor, den här mäklaren ringde Stex är en BLUFFÄR, har många investerare fördömt Stex för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

    Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

    Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

    Hälsningar.

 17. Segrare svar

  Kan du ge mig information? Jag investerar med dem just nu. Jag har investerat mer än 70 XNUMX dollar och det skrämmer mig. Jag ville faktiskt ta ut några mynt och det tillåter mig inte. Faktum är att de säger till mig att Jag måste sätta in mer för att inte ha problem med vad av penningtvätt nuvarande penningtvätt om jag inte har tagit ut något, det är därför jag vill se om mina pengar reflekteras i min plånbok, jag kommer att kunna ta ut dem, snälla hjälp mig

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Victor, vad heter din mäklare? Penningtvätt är en ursäkt för att stjäla mer pengar, de lurar dig, var mycket försiktig, vi rekommenderar till alla som drabbas återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 18. Jenny Sigha svar

  God eftermiddag, med all respekt i världen, hur kan jag få tillbaka mina pengar? Jag föll för dina lögner och funderade på att förbättra mig ekonomiskt och kunna betala mina skulder, och det var bättre om jag förblev mer skuldsatt. Jag är en ensamstående mamma och det gör ont i mig att de leker med det. De känner inte till situationen som vi upplever. Kan någon berätta för mig men om det är sant snälla jag är desperat tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jenny, det kommer att hjälpa mycket om du kan berätta vilken mäklare du arbetat med, vi rekommenderar till alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 19. Jose aguilar svar

  Hej,

  Jag har blivit fullständigt lurad av 44trades.com

  Dessa bedragare utnyttjar din desperation eller din kris för att sälja dig en falsk dröm.

  Jag vet inte hur de fick min telefon men till slut, med sina falska löften, lyckades de lura mig.

  Vid tidpunkten för det första samtalet hade jag redan handlat hos en annan mäklare i 3 månader och även om jag hade förlorat lite pengar som nybörjare, kunde jag snabbt återhämta mig med 2 eller 3 bra positioner.

  Faktumet att känna till denna värld av aktiemarknaden fick mig att till och med tänka på att lämna mitt nuvarande yrke, men när jag såg resultatet inom 3 månader hade jag fel.

  Faktum är att de på 44trades övervägde att ställa till mitt förfogande en professionell handlare som skulle handla åt mig i utbyte mot 10 % av uttagen.

  När jag tänkte på den tid jag spenderar på att titta på diagram och titta på affärer, tänkte jag för mig själv att det här kan vara en bra idé. Så bra att det är overkligt.

  Jag registrerade mig med 44trades som också lockades av kapitalfördubblingsbonusen som tillskrivs mig. Jag fick välja ett belopp och de fördubblade det för att jag skulle kunna operera. Misstänksamt valde jag minimum €200, som jag direkt kunde se fördubblades och det var möjligt att operera med €400. Jag får självförtroende.

  Strax efter ringde en tjej mig för att be om legitimation, bilder på kortet och den dokumentation som krävs för att operera. Jag såg det som normalt. Det jag inte såg normalt är att tanten satt kvar i telefonen medan jag var tvungen att leta efter dokumentationen och tills jag skickade den till henne lade hon inte på luren.

  Dagar efter att pengarna satts in på plattformen började Mr Antonio Guzman, en finansiell rådgivare eller handlare på 44trades, ringa mig varje dag. Så mycket att jag började bli överväldigad och till och med sa till honom att jag inte såg det som normalt eftersom det gjorde att jag tappade hela eftermiddagen. Vi hade till och med ett viktigt argument som gjorde mig väldigt misstänksam, särskilt när det han förväntade sig av mig i form av inkomst och de lån vi begärde inte uppfylldes.

  Dagarna gick och herr Antonio ville inte slösa tid på att vänta på huvudstaden. Han verkade på marknaden och gjorde vinster, men under tiden berättade han på telefonen om planen han hade med mig, vilket var köpet av 1 bitcoin som tydligen krävde cirka 20.000 XNUMX € för att få stora kortsiktiga förmåner.

  Han förtjänade mitt förtroende med små positivt stängda affärer varje dag.

  Vid flera tillfällen visade han mig också en skärmdump av Santander-banken där hans namn visade sig vara associerat med cirka 1.000.000 3.000 XNUMX € och han berättade till och med flera gånger för mig att XNUMX XNUMX € inte var något för honom. Att han var där för att hjälpa mig att växa. Jag var mycket misstänksam mot den fångsten eftersom det verkade som om namnet hade raderats för att uttrycka sitt eget.

  Han gav mig också sin WhatsApp för att ha en mer direkt kommunikation. Han fick mer självförtroende med det. Han var alltid uppmärksam.

  Faktum är att mitt kapital inte räckte till och den här personen övertygade mig om att leta efter finansieringsalternativ.

  Nästan från första kontakten fick han mig att installera en applikation för att enligt honom ange vilka rörelser jag skulle göra och förklara varför. Appen heter AnyDesk, och när den var ansluten kunde den se allt jag gjorde på min dator och kunde till och med utföra åtgärder.

  Inte vid något tillfälle användes det för att göra operationer tillsammans. Han gjorde dem utan mitt samtycke och ringde mig sedan för att ge mig en kort förklaring.

  Vi använder AnyDesk-applikationen för att hjälpa mig att ansöka om lån och göra uttag eller överföringar till deras konton. Detta verkade också konstigt för mig och vi bråkade tills han övertygade mig igen.

  Hans första idé för min profil var att handla med Bitcoin. För att kunna arbeta med kryptovalutor övertygade han mig att begära ett lån från min bank och, för säkerhets skull, från andra som han rekommenderade till mig: cofidis, fintonic, bland annat samtidigt. Du kan föreställa dig all tid jag förlorade för att göra dessa förfrågningar och skicka de dokument de kräver och nästan alltid med honom på telefonen. Jag har känt mig pressad hela tiden och jag har inte insett det förrän nu.

  Han fick mig att lura banken och antydde att anledningen till begäran var en reform. Det såg inte bra ut längre och det gjorde mig misstänksam igen. Han skickade mig en fiktiv budget att skicka till banken.

  Vi började be om 20.000 15.000 €, sedan 10.000 XNUMX € och slutligen XNUMX XNUMX €. Jag tackar universum för att de hindrade mig från att bli lurad med dessa huvudstäder som jag inte ens hade.

  Lyckligtvis accepterade ingen av bankerna min begäran.

  När jag letade efter finansiering berättade jag för honom att jag var verksam i en annan mäklare där jag hade ett kapital på €6.000 XNUMX. Dålig idé från min sida.

  Med falska löften övertygade han mig att ta mig därifrån och avslutade verksamheten med förluster på €1.770 2, vilket utöver det, om han hade låtit dessa operationer löpa, skulle de ha lösts efter XNUMX dagar med stora vinster.

  Han övertygade mig igen om att överföra €6.000 44 till 1.770affärer, han garanterade att han skulle ersätta dessa €3.000 XNUMX. Jag gjorde hela uttaget framför honom men när han gick offline avbröt jag och tog bara ut hälften men när han tittade på mina konton nästa dag såg han att han kunde ta ut €XNUMX XNUMX från mitt personliga konto.

  Han övertygade mig igen att göra 2 överföringar. 3.000 3.000 € från mitt företag och 2 XNUMX € från mitt personliga konto vilket ger mig XNUMX ljus borta. Internationella överföringar med en kostnad.

  Jag sa tydligt till honom att jag inte kunde förlora de pengarna, att min familj är beroende av det. Han försäkrade mig att allt skulle bli bra. Jag bad honom att underteckna ett dokument som bekräftar att han gav dessa 6.000 XNUMX € till sitt företag att driva.

  Jag gjorde beräkningar och det jag föreslog såg väldigt bra ut. Än idag tror jag att det är en dröm som inte går i uppfyllelse.

  Han garanterade mig:

  Professionell handlare som handlar åt mig i utbyte mot 10% av uttag.
  Få tillbaka de €1.770 XNUMX jag förlorade genom att stänga affärerna hos den andra mäklaren.
  Dubbla de 6.000 12.000 € jag tog från den andra mäklaren för att ha ett rörelsekapital på 12.000 XNUMX €. Lögn. Under den korta tid det har handlat har jag aldrig sett €XNUMX XNUMX på kontot.
  Förmåner på 2.000 XNUMX € som jag kunde ta ut varje månad.
  Mafre försäkring som garanterar utbyte av 95% av kapitalet som tecknats i ett avtal.

  Den här veckan ringer han mig och berättar att han har gjort en köpoperation med EUR/USD som var lägre än någonsin och det var dags att köpa. Han lade in 6.000 3 € i denna operation och 800 dagar senare ringde han mig och berättade att operationen tyvärr gick förlorad. Det fanns 2.000 € kvar på kontot, jag borde inte ta ut det, det kan fortfarande återvinnas om jag letar efter XNUMX XNUMX € att sätta in.

  Jag frågar honom om dupliceringen av kapital som jag aldrig har sett och försäkringen. Han berättar att han inte kunde få det på redovisningsavdelningen och att lösningen han har är att fortsätta arbeta för att återvinna något men att han med €800 inte kan göra mycket.

  Jag blir besviken och berättar för min fru om det med hår och ben. Samtalet slutar i att allt detta har varit en bluff.

  All denna dröm som kunde ha räddat mig från min negativa ekonomiska situation, har bara gjort min situation värre och nu är jag värre än någonsin.

  Det låter som en otrolig men sann historia.

  Just i detta ögonblick då jag skriver detta brev förstår jag inte hur jag kunde ha hamnat i en sådan fälla.

  Jag önskar att jag hade tur och att jag kunde få tillbaka mina pengar. Jag kommer att följa stegen som du rekommenderar här, men det jag helst skulle vilja är att den här typen av människor inte går ostraffade där ute och fortsätter att lura fler människor. Jag vet inte hur de kan vara lyckliga över att lämna en familj utan resurser.

  Jag sa tydligt till honom att jag inte kunde förlora de här pengarna, att min familj är beroende av det. Han försäkrade mig att allt skulle bli bra, att han till och med skulle ändra min sociala status. Det har varit den värsta upplevelsen i mitt liv. Vad jag inte har förlorat på 3 månader gör en massa operationer utan att ha så mycket aning, en professionell kommer och tappar det på 3 dagar. Det passar inte mig.

  Till råga på det, efter 2 dagar försöker jag ta ut de €800 som finns kvar på kontot och denna mäklare tillåter inte uttaget. Något inkonsekvent visas på uttagsformuläret med ett negativt saldo och det tillåter inte uttag.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jose, 44Trades är en bluff, CNMV (spanska finanstillsynsmyndigheten) har fördömt 44Trades för olagliga aktiviteter (se CNMV info)., ska du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 20. EMi28 svar

  HEJ, TACK, JAG KUNNADE ÅTERHÄLLA MITT KAPITAL, JAG TACK VERKLIGEN, TACK VÄLDIGT MYCKET!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Emi28, Grattis! Vi uppskattar din kommentar, som tur är tvekade du inte och bestämde dig för att få tillbaka dina pengar. Lägg alltid namnet på mäklaren i vår sökmotor och läs recensionen och kommentarerna noggrant, vi är alltid redo att hjälpa dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få tillbaka dina pengar

   Om du funderar på att göra nya investeringar, kolla först vår RANKNING AV BÄSTA MÄKLAR

   Grattis.

 21. Obed svar

  hej jag vill veta om fxmundo jag investerade och jag tror att jag blev lurad de ber mig om mer pengar för att ta ut min kapitalhjälp

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej obed, mäklaren de ringer FxMundo är en BLUFFÄR, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat FxMundo för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

 22. ALFRED DELGADO svar

  Jag blev lurad av dessa CRIPTO CENTER-skurkar…..vad gör jag

 23. Adolf H. svar

  De tillåter aldrig att en cent dras in från kryptocentret, de är taskiga bedragare, jävla jäklar, jag hoppas att detta gäng jävla jävlar kommer att brinna i helvetet, att varje peso de har stulit från mig får var och en att falla till en förbannelse av medlemmarna i hans familj och att de dör med lidande och smärta och att den som har lurat mig ser hur de lider och sedan dör han bakom alla sina släktingar...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Adolfo, den här mäklaren ringde Crypto Center är en lurendrejeri, har många investerare fördömt Crypto Center för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 24. Fernando svar

  Hej, jag investerade i 3 plattformar som visade sig vara en bluff, Zeetraders Pro, Cryptovest Capital Funds och Royal Capital Investmente, mellan dem stal de cirka 40 tusen USD från mig, vad kan jag göra?

 25. Nini Johana Rubio svar

  God kväll, jag ber om hjälp att få tillbaka mina pengar, jag vill veta hur jag ska göra, tack

 26. Erik Estrada svar

  Bra, jag skulle vilja ha information om den här plattformen om den är tillförlitlig eller inte, https ://capitalgroupinvst .com/ Jag har redan fått veta att det är ett bedrägeri men jag vill ha experternas åsikt, tack.

 27. Jose svar

  Hej, en familjemedlem investerade 50000 XNUMX euro i exklusivt kapital och behöver hjälp med att få tillbaka det, tack.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Jose, Exclusive Capital är en BLUFFÄR, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 28. ANA CRISTINA svar

  TACK VÄNNER, JAG KUNNADE FÅ MINA PENGAR TILLBAKA TACK!!!!!!!!!!! JAG TACKAR SÅ MYCKET!!!!!

  BRA DAG TILL ALLA

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej ANA CRISTINA, BRA!!!, tack för att du skriver och kommenterar, vi vet att vissa människor tvivlar men vi vet också många framgångsrika återhämtningar. Om du funderar på att investera igen, fråga oss så kan vi hjälpa dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar

   Om du ska investera, kolla detta först länk

   Grattis.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juan, hjälper gärna till.

   Hälsningar.

 29. Fabian Martinez svar

  Skål! Tack så mycket för informationen. När jag läste dessa kommentarer, sökte jag tyvärr sent. Jag skulle vilja veta hur jag kan få tillbaka mina pengar? vad ska jag göra? Pengarna jag investerat framgår av ansökan, men jag har inte genomfört någon operation än eftersom jag inte har någon kunskap om hur man gör. Jag uppskattar mycket din hjälp med att se om jag kan få tillbaka mina pengar. Tack så jättemycket.

 30. Bryan Villegas svar

  Hej, snälla hjälp mig, de lämnade mig med det lilla kapital som jag hade i min okunnighet om detta område, skriv till forumet så att du kan kontakta mig snälla

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Bryan, vilken mäklare har lurat dig?

 31. Lucia svar

  Förlåt för dubbelinlägget men ditt svar kom när jag redan hade skickat klart det. Min idé är att investera minsta möjliga i mitt land och tanken är inte att ha stora omedelbara vinster utan belopp som gör att jag rimligtvis kan öka min magra pension.
  Tack för hjälpen

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lucía, du måste vara tydlig med att alla dessa operationer och mer i kryptovalutor har en hög volatilitet som i sin tur medför en hög risk för kapitalförlust, du måste ha det i åtanke eftersom många människor förlorar sina pengar till och med och har en bra marknad kunskap.

   Hälsningar.

 32. Lucia svar

  Ja, det här är sidan, jag har redan ett konto men jag har inte satt in några pengar än. Tack för det snabba svaret
  https://www.buda.com/wallet

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lucía, ja det är ett bra utbyte även om vi helst rekommenderar alltid Binance eller Coinbase, de är mer seriösa, men allt beror också på vad du vill göra. Vad är din idé?.

   Hälsningar.

 33. Lucia svar

  Hej, jag skulle vilja veta om Budas investeringsplattform är pålitlig. De gav mig bra referenser men jag skulle vilja veta din åsikt

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lucia, jag tror att du syftar på Budabörsen, är det sant Har du hemsidan Jag vill inte våga säga ja och att det är en billig imitation av den riktiga Exchange.

   Hälsningar.

 34. Cinzia svar

  https://expressfxtrades.org/
  Attenzione sito truffa e mäklare altrettanto Eydin vahabovi lo trovate hans internet och hans istagram è un truffatore.
  Jag investerade premien igen 500 € och tjänade en vinst på 14000 2550 USD och vid tidpunkten för pensioneringen förlorade jag min premie på 1000 XNUMX € för att jag gick i pension från uppgraderingen, nu är jag medveten om att jag inte har levt för arbete och utebliven betalning, min skuld har betalats endast XNUMX€ och gli altri li avrei lasciati i fas di prelievo profitto...
  appena ricaricati gli altri 1000€ non si è potuto prevaile perchè dovevano aggiornare il mio profilo,
  dopo 2 giorni mi hanno richiesto altri 850€ quindi ho riferito che redo att fördöma e che voglio indietro i soldi investiti…
  Cinzia

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej CINZIA, mäklaren de ringer EXPRESS FX TRADER är en bluff, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat EXPRESS FX TRADER för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Hälsningar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jimmy, i polisen i ditt land, men för att få tillbaka dina pengar, förutom klagomålet, kontakta chatten på denna webbplats, lägg dina uppgifter på hemsidan så ringer de dig.

   Hälsningar.

 35. Juan Antonio Lopez svar

  Fackförening.pro
  De är bedragare, snälla gå inte i fällan, en viss "marco regerar" analytiker, allt han är är en bedragare, han får dig att se att han verkar verklig och att han vinner i vissa operationer, jag började öppna operationer och tjäna mer än han och när jag ville dra ut så lät han mig aldrig, han kom alltid med ursäkter som att vi måste prata, du ska inte göra det osv osv, imorgon ska jag anmäla honom

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juan Antonio, mäklaren de ringer Fackföreningen är en bluff, har ett stort antal investerare skrivit till oss och kritiserat Fackförbundet för deras bristande etik och professionalism, det rekommenderas inte att investera i en mäklare UTAN REGLERING. Om kunder begär ett uttag gör de det inte.

   Få information och recensioner om denna mäklare här: Fackförening

   De trakasserar dig med telefonsamtal och är ofta oförskämda. De skapar FAKE positiva kommentarer För att lura investerare säger de på vår hemsida att vi är från konkurrenterna när vi i verkligheten bara gör mäklarrecensioner.

   Om du ser att när du begär ditt kapital vill de att du ska betala: en skatt, en legalisering, en provision eller liknande saker, Tro dem inte! Dessa anklagelser existerar inte, de uppfinner dem för att stjäla mer pengar från dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk: Få tillbaka dina pengar

   Hälsningar.

 36. David svar

  Vi hör mycket av dessa bitcoin, ethereum-bedrägerier. Vissa av dem går så långt som att duplicera autentiska webbplatser för legitima investeringsplattformar. Detta gör det extremt svårt att veta vem som är vem eller vad den exakta företagets webbplats är. De lovar dig vinster som aldrig kommer att realiseras och de har en historia att berätta varje gång de kräver mer pengar. Den goda nyheten är att den kan återställas med professionell hjälp från CHAT på denna pålitliga brokersdeforex-webbplats. De är återhämtningsexperter på området och hjälpte mig och min man att återställa 3BTC som vi förlorade mot en bedragare förra året.

   • B Scott svar

    Hej Margie eller Hello Margarite.
    skriv till detta forum

 37. Xiomy svar

  Hej, jag skulle vilja veta om Fox trading pro-plattformen

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Xiomy, den här mäklaren ringde Foxtradingpro är en SCAMhar många investerare fördömt Foxtradingpro för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   Du kan få information om den här mäklaren här: foxtradingpro

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 38. Daniel svar

  Hej, jag investerar i en plattform som heter goldbridgemining.ltd och jag skulle vilja ha en recension för att se om det är en pålitlig plattform. Tack så mycket

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Daniel, den här mäklaren ringde Goldbridge gruvdrift är en BLUFFÄR, har många investerare stämt Goldbridgemining för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 39. antony sarang svar

  I december kontaktade jag företaget ACEINVESTING, kontor i STORBRITANNIEN, de som jobbar med att stjäla heter ANASTACIA, ANA.LEA FRÅN FRANKRIKE, de sa till mig om jag satte tusen dollar gav de mig det dubbla jag lägger 250,2000,2000 7500 11750 dollar jag sålde min bil för 22750 och även de stal från mig 40.000 4500 dollar de gav mig dubbla 500 2750 dollar i antal som jag kan ta ut efter tre månader de tre månaderna var slutförda och de hade gjort vinster på 20.000 4000 dollar jag sa åt dem att betala mig de sa till mig att betala 2.750 3000 för att betala skatt i London sida senare sa de åt mig att betala XNUMX för övergången mellan banker. senare sa de till mig att betala för utbytet av kryptovalutor till dollar XNUMX dollar dessa tjuvar stal från mig nästan XNUMX XNUMX dollar som de exporterar för att stjäla de övertygar dig med lögner att de ger dig dubbelt och jag är ambitiös och tror att det var sant och jag är naiv i kryptovalutor och valutor Jag hade ingen kunskap Jag satte också XNUMX dollar Markets .com De lurade mig också Jag satte också GSI-marknader XNUMX XNUMX dollar och de stal från mig jag satte pengar IX INVESTORS XNUMX dollar de stal från mig. Efter alla dessa rånföretag rånade mig och lämnade mig i skuld och på gatan trodde jag att de bara var skapade för att stjäla jag säger detta för att de rånade mig på tre månader. Jag förlorade allt kapital. Det är en för stark upplevelse jag är indignerad för att lita på människor utan moraliska principer människor dedikerade till stöld och bedrägeri allt jag säger är sant nu ägnar jag mig åt att sprida människor för att inte låta sig luras av dessa tjuvar som skapar sina egna sidor Jag har alla dokument om bedrägerierna de gjorde mot mig Jag skulle vilja ha dem till advokater kommer att hjälpa till att få tillbaka mina pengar men jag skulle betala med det som återvinns Jag har inga pengar de stal allt hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Antoni, alla mäklare du nämner är bluffar, ringde den här mäklaren Aceinvesting är en bluff, har många investerare stämt Aceinvesting för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 40. antonio sarango svar

  I december kontaktade jag företaget ACEINVESTIG kontor i STORBRITANNIEN, de som arbetarstölder heter, ANASTACIA, ANA, LEA DE FRANCE de sa till mig om jag satte tusen dollar gav de mig det dubbla. Jag satte 250, 2000, 2000 dollar jag sålde min bil för 7500 och även de stal från mig de tjänade 11750 22750 dollar de gav mig dubbla 40.000 4500 dollar i antal som jag kan ta ut efter tre månader de tre månaderna var över och de hade gjort vinster på 500 2750 dollar jag sa åt dem att betala mig sa de Jag betalade 20.000 för att betala skatt i London sida senare sa de åt mig att betala 4000 för övergången mellan banker. senare sa de till mig att betala för utbytet av kryptovalutor till dollar 2.750 dollar dessa tjuvar stal från mig nästan 3000 XNUMX dollar som de exporterar för att stjäla de övertygar dig med lögner att de ger dig dubbelt och jag är ambitiös och tror att det var sant och jag är naiv i kryptovalutor och valutor Jag hade ingen kunskap Jag satte också XNUMX dollar Markets .com De lurade mig också Jag satte också GSI-marknader XNUMX XNUMX dollar och de stal från mig jag satte pengar IX INVESTORS XNUMX dollar de stal från mig. Efter att alla dessa tjuvföretag rånade mig och lämnade mig i skuld och på gatan och trodde att de bara skapades för att stjäla, säger jag detta eftersom de rånade mig på tre månader. Jag förlorade allt kapital. Det är en för stark upplevelse jag är indignerad för att lita på människor utan moraliska principer människor dedikerade till stöld och bedrägeri allt jag säger är sant nu ägnar jag mig åt att sprida människor för att inte låta sig luras av dessa tjuvar som skapar sina egna sidor Jag har alla dokument om bedrägerierna de gjorde mot mig Jag skulle vilja ha dem till advokater kommer att hjälpa till att få tillbaka mina pengar men jag skulle betala med det som återvinns Jag har inga pengar de stal allt hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Antonio, det finns ett bra team som är villigt att få tillbaka de pengarna, vi rekommenderar dig till alla som drabbas återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 41. andoni saez svar

  Hallå
  Jag behöver hjälp med att göra anspråk på pengar som investerats i Tedex
  Var kan jag skriva?
  hälsningar

 42. Yanko svar

  Hej Lennox Capital, de är skurkar, jag investerade i dem och de ger inte tillbaka mina pengar, och jag har inget svar på mina uttag, var försiktig!

  hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Yanko, den här mäklaren ringde LENNOX CAPITAL TRADE är en BLUFFÄR, har många investerare stämt LENNOX CAPITAL TRADE för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 43. Joyce svar

  Om du upptäcker att du blivit erbjudande för en bluff, förbli lugn och samla i alla dokument och information du har relaterat till transaktionerna. Om du använder ett kreditkort kan du kanske få tillbaka en del av dina förluster via din bank eller kreditkortsföretag. Förutsatt att bedragaren kan lokaliseras och anklagas för brott. Du kan också få tillbaka dina pengar genom banköverföring och Bitcoins och andra mynt när du går igenom pålitliga juridiska kanaler som är bäst på området menar jag med mychargeback chatta på denna kanske istället för att försöka hand pådina få tillbaka Oavsett hur länge du förlorar dina pengar kommer att hjälpa dig.

 44. Juan Valencia svar

  Jag blev lurad av UMARKETS, en valutaplattform som trakasserade mig tills de övertygade mig med lögner om stöd och de ville bara behålla mina pengar, de stöttade mig aldrig och de satte mig på en riktig plattform med kontot att det var ett testkonto . De gav mig allt, blockeraren hette METRATRADER, jag ringde dem flera gånger för att klaga och de accepterade deras attityd via telefon men vad de gjorde var att uppmuntra mig att ge dem mer pengar för att påstås återställa den lurade mig, jag gick aldrig med och de ständigt ändra en webbadress så att den lurade inte klagar, var försiktig med UMARKETS UMARKETSUMARKETS UMARKETS UMARKETS UMARKETS UMARKETS UMARKETS

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juan, den här mäklaren ringde Umarkets är en bluff, har många investerare stämt Umarkets för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

   • Dennis Mendoza svar

    De lurade mig på Trade fm, med 1,000.00 XNUMX euro, de sa till mig att jag skulle vinna mycket pengar, en viss Miguel Torres var rådgivare, de bytte plattform och jag har inte kunnat komma in på den förmodade nya plattformen.

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Denis, vi måste få tillbaka pengarna. Den här mäklaren ringde Tradefm är en SCAMhar många investerare fördömt Tradefm för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

     Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

     Hälsningar.

 45. Delfin (pseudonym) svar

  Hej alla. Jag vill offentligt fördöma ACOLINFX .COM eftersom de har mycket väl förberedda chefer för att skriva in människor och lita på dem och låtsas vara nära vänner. Vilket elak sätt att sänka människor måttligt, att det de bara vill är att försöka tjäna lite för att få lite ekonomisk frihet för sin familj. I majoriteten är de inte underhållning utan för att återvinna något för en stabil pension. De spelar med den känslan och varje gång får de dig att förlora mer pengar. De visar dig aldrig alla kort. I mitt fall försvinner detta företag, som tidigare hette PROTRADERFX, efter att ha arbetat med det i några månader och fått förmåner, i juli 2021 och säger att de återställer plattformssidan; du kan inte ta ut ditt kapital och de svarar inte eller ger dig svar på frågorna, de är tysta och efter en månad eller två dyker det upp någon som säger att företaget heter något annat ACOLINFX och att en annan rådgivare tar över . (Alyla)
  Han berättar om ett innovativt projekt som kommer att få dig att arbeta med kryptotillgångar (bitcoin) som kallas en robot som arbetar med algoritmer, en vecka, två månader eller sex månaders drift, vilket genererar vinst. Jag blir förvånad när han förklarar det för mig, men genom att ringa dig och förklara för dig säger han till mig att det inte är någon fara att förlora och att jag alltid kan backa. Jag samtycker till allt detta enligt ett kontrakt som undertecknats av båda parter och allt fungerar utmärkt, tills dagen för att ta ut insättningen kommer och det säger mig att den är spärrad tills jag betalar en provision för att låsa upp kontot. Efter flera månader att återhämta sig och samla in provisionen, när allt är klart och transaktionerna är gjorda, eller åtminstone det är vad som borde ha hänt, eftersom jag hade rätt blockchain hans. Dessa försvinner utan ytterligare nyheter, att hon har blivit sjuk och att hennes assistent, (Patrick), tar hand om mig. Men ingenting alls, det finns inget sätt att returnera meddelandena via wuasap. Jag har hotat att fördöma dem men de är tysta. Jag kan INTE komma åt mitt konto eller ens komma in på plattformen. Det är därför jag behöver hjälp att återställa det som är mitt, för jag är desperat. Jag försöker hitta information för att rikta mig och visa denna fråga för myndigheterna eller där det är lämpligt, så att de inte kommer undan med det, att det som jag kommer att finnas många andra människor som kommer att känna sig väldigt frustrerade över allt detta. Tack hälsningar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Delfin, den här mäklaren ringde AcolinFX är en bluff, många investerare har fördömt AcolinFX för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 46. Moin Mandhara svar

  Hallå,
  Vänligen vägleda angående webbplatsen som heter ubsteamco .com eftersom mina pengar ligger på nämnda konto hos dem och de ber om 30% skatt.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Moin, vi kommer att göra en recension.

   Hälsningar.

 47. Philip Mora svar

  Var mycket försiktig med Peyton Holdings, det finns bluffmäklare, jag säger er av erfarenhet... Jag var målet för en bluff.

 48. DEIBI svar

  HEJ, KOMMENTERA ATT JAG BLEV LUCKAD AV TETRA INVEST BROCKER, VARS NAMN ÄR FÖLJANDE, MARCO, FERNANDA MAYER OCH MARTIN LOMBARDI, MED EN SUMMA PÅ 15000.00 25 DOLLAR, SOM JAG BÖRDE TILL MIG TILL MIG ATT JAG ÅTERBEGÖRDE TILL MIG. GENOM ATT GÖRA ÅTERTAGANDET OCH BER MIG OM LÄNKEN TILL BUDDHA, SOM PENGARNA ALDRIG KOM, NU FÖRSVARS DE OCH REVISERADE MIG TILL EN REPRESSENTANT FÖR BLOCKCHAIN.COM, SOM BERÄTTADE MIG ATT DEN BEGÄRDE OCH HAR GJORT DET RÖRELSE I DIN XNUMX DOLLAR Plånbok.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej DEIBI, den här mäklaren ringde Tetra Invest är en bluff, har många investerare fördömt Tetra Invest för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

   • Yolanda svar

    Hej, jag investerade €8000 XNUMX i Iconiccapital, jag behöver en mäklare för att kunna få tillbaka det. Tack

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Yolanda, den här mäklaren ringde Iconic Capital är en bluff, har många investerare stämt Iconic Capital för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

     Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

     Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

     Hälsningar.

 49. Rodrigo Lucciano svar

  Det är otroligt efter att ha läst flera vittnesmål på denna sida, alltid desamma, utan någon uppenbar lösning, jag tror att alla de som har förlorat pengar på något sätt, har medvetet vetat att detta är ett makabert spel där du vinner och missar. Men om du verkligen vill hjälpa alla på den här sidan, utfärda en lista över riktiga, pålitliga, reglerade, registrerade mäklare etc, så att alla kan få tillbaka en del av sina pengar på medellång och lång sikt, tror jag att det är rätt sak att göra, om någon vill hjälpa alla. Den här världen är redan full av illasinnade människor som tittar på hur man vinner lätt på bekostnad av alla som vill ha en framtidsdröm. Om vi ​​tänker rationellt och ser på världssituationen, går vi in ​​utan återgång till människans utplåning, antingen på grund av klimatförändringar, brist på vatten, pandemi av verklig utrotning som Kolera på sin tid som ännu inte har anlänt, kärnvapenkrig måste vi bli internt medvetna om att vi ännu inte helt har förstört oss själva, det finns lite hopp kvar, och jag vädjar till samvetet hos ägarna av denna sida att hjälpa alla med visdom och mänsklighet utan att förvänta sig något.
  För många år sedan drog jag tråkigt slutsatsen att det var väldigt farligt att vara ärlig på denna jord, med skam har jag verifierat bara genom att titta på nyheterna, radion, tidningarna att det är så, att ingen verkligen berättar hela sanningen utan rädsla, oavsett anledning. Det är dags för dig att börja öppna upp humanitära samveten och publicera där du kan investera utan rädsla och alla dessa människor, några fler andra mindre, med olika problem, kan känna sig stolta över att det äntligen finns en hemsida med namn och efternamn som verkligen hjälper er alla, tvivla inte på att när det blir känt kommer tusentals människor att komma till er, för de som kommer att styra de kommande perioderna kommer att vara exakt ärliga människor, ärliga företag.
  Jag bor på en ö i södra världen, där till och med stjärnorna kan tas för hand.
  hälsningar
  Rodrigo Lucciano

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Rodrigo, vi har gett lösningar till många människor och många användare har kunnat få tillbaka sina pengar.

   Hälsningar.

 50. EIDY YOSELYN svar

  Hej, jag har blivit lurad av mäklaren DCM GROUP .IO. Var mycket försiktig med denna mäklare, de är helt falska, jag investerade med det lägsta jag nådde en vinst på 800 euro, vilket jag igår, den 28 februari 2022, sa till min rådgivare att Zoe har blivit uppringd för att dra ut mina förmåner och hon berättar att hon är upptagen med att hon skulle ringa mig idag, jag väntade på hennes samtal idag klockan 16:XNUMX och hon ringde mig inte. När vi pratar om pengar svarar han mig inte, han blir defensiv, när vi pratar, så jag gjorde några operationer med plattformen jag öppnade marknaden mot honom för att tömma pengarna. Det är det enda de har att göra med sin mäklare när de inte svarar på samtalen eller de svarar på mejlen är det för något misstänkt och mer när jag läser i en utredning vilka de var på svarta listan att de vill behålla dina pengar så ser du att de ringer dig rätt bort.Det gynnar inte dem att du förlorar pengarna, om de inte vill ge dig pengarna så töm plånboken, varför ge det våra pengar och inte vår investering!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej EIDY, den här mäklaren ringde DCMGROUP .IO är en BLUFFÄR, många investerare har stämt DCMGROUP .IO för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 51. Dobroiu Mihai svar

  CIAO, EUFM-EUROPEAN FINANSIELL MARKNAD, är en tryffel?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Dobroiu, den här mäklaren ringde EUFM är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har sagt upp EUFM för bedrägliga aktiviteter (se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner pengarna från det CHAT vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 52. MARTIN ESPINOZA svar

  Mina herrar, jag måste erkänna att jag också blev lurad av AURORA FIRTS tack vare analytikern NICOLAS BETANCOURT, under samma modus operandi, först var allt bra, sedan kom en dag då han gjorde mig öppna positioner och riskerade mer än 70% av mitt kapital och allt blev ingenting. Mot mig förlorade jag 9000 euro. Igår ringde han tillbaka till mig efter en månad och jag har accepterat en kredit på 1000 euro men när jag väl gör vinst med det kapitalet kommer jag inte att betala ett öre, inte heller kommer jag att kunna få tillbaka mina pengar utan jag kommer att hämnas genom att sanktionera min analytiker för en obetald kund, dessutom uppmanar jag alla de som läser mig att ge upp våra pengar, men som hämnd accepterar vi hävstångseffekten de erbjuder oss och betalar inte, låt dem känna den frustrationen själva och enade vi kan gör vår röst hörd av protester, de som agerar utanför lagen kommer inte att ha hur de ska tvinga oss att betala den beviljade krediten. Hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej MARTIN, denna mäklare heter Aurora First är en SCAMhar många investerare fördömt Aurora First för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   Du kan läsa recensionen och kommentarerna från de berörda här: Aurora först

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 53. Marcus svar

  Coinalleyfunds är en ponzipyramidbedrägeri...investera inte där för din ekonomiska säkerhet...dina pengar är i ett skatteparadis, omöjligt att få tillbaka dina pengar...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marcus, den här mäklaren ringde Coinalleyfunds är en bluff, har många investerare stämt Coinalleyfunds för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 54. S. AYIRA RAMAN svar

  Hl,

  Snälla låt mig veta Golden FXM https://www. goldenfxm .com/ är en pålitlig mäklare. Snälla hjälp mig att få pengarna från dem. Jag har mitt saldo liggande på mitt konto.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej S. AYIRA, den här mäklaren ringde Golden FXM är en BLUFFÄR, många investerare har fördömt Golden FXM för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 55. Israel V svar

  Hej till samhället som har blivit utsatt för bluff med sina pengar i händerna på Sig Capital.
  Finns det en WhatsApp- eller Telegram-grupp där de lurade har träffats?
  Om så är fallet, lägg till mig på detta forum.
  Eller om någon av er har fått tillbaka pengarna eller har någon information om hur man gör det också, kontakta mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Israel, den här mäklaren ringde SIG Capitales är en SCAM, har många investerare stämt SIG Capitales för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar

   Hälsningar.

 56. Antonio svar

  God eftermiddag,

  Vänligen ge mig ett kontaktnummer och e-post så snart som möjligt.

  Jag påminner er om att artikel 10 i LSSI fastställer att bland annat kontaktuppgifter måste visas.

  De anklagar företag för liten insyn och ni har själva en strandbar inrättad för att hänvisa kunder till ChargeBACK-företaget.

  I händelse av att den begärda informationen inte tas emot kommer jag att vidta de rättsliga åtgärder som står i min makt mot företaget som anges ovan.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Antonio, här är länken för att komma i kontakt: KONTAKT.

   Hälsningar.

 57. Smart kvinna svar

  Jag skulle vilja veta om funds-capital .com

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Smartwoman, vi arbetar dessa dagar med flera recensioner och vi kommer att försöka göra en så snart som möjligt om denna mäklare.

   Hälsningar.

 58. Lina Q. svar

  INTREX INVESTMENT är en total bluff! Jag förlorade nästan $3000 2.000 usd, beloppen som visas på plattformen är falska, de har en Telegram-grupp på mer än XNUMX XNUMX medlemmar, säkert är de också falska profiler eftersom jag skrev till flera för att fråga om Intrex var pålitlig och de sa alla ja, att deras liv hade förbättrats med Intrex, ja, många lögner för att övertyga dig om att investera. Gå inte i den här fällan!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lina, den här mäklaren ringde Intrex Investment är en bluff, har många investerare stämt Intrex Investment för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda få tillbaka pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 59. Mary svar

  Är Bit2me-plattformen pålitlig för köp av kryptovalutor?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Maria, du kan kolla en recension om dem i denna länk: bit2me.

   Hälsningar.

 60. Bianca Castro svar

  Hej, jag investerade i FXmundo, de ber mig om en kopia av mitt DNI och jag får tjänster. För att vara ärlig orsakade det mig misstroende. Jag började med USD200 och sedan ville de att jag skulle sätta in mer så att jag inte förlorar mitt konto, och det gjorde jag. Hittills ser jag ingen vinst.
  Är detta företag pålitligt?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Bianca, den här mäklaren ringde FxMundo är en BLUFFÄR, har många investerare stämt FxMundo för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 61. J. MORENO svar

  hej, jag blev lurad av NewFx 108.000 4 € tre konton på XNUMX månader ett rekord som de fick mig att investera för att återställa kontot och ja upp till tre konton och jag har redan sagt varför det är tydligt att de är SCAMMARE Jag skulle vilja veta om det har hänt någon samma med NewFx Jag rekommenderar dem inte det är en bluff

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej J.MORENO, den här mäklaren ringde NewFx är en SCAM, har många investerare stämt New Fx för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   Du kan kontrollera deras recension och kommentarer här: Ny FX

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 62. Caroline svar

  Jag skulle vilja veta om Best Investor FX LLC är pålitlig? De använder MT5 och jag har pengar där

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Caroline, vi arbetar dessa dagar med flera recensioner och vi kommer att försöka göra en så snart som möjligt om denna mäklare. Har du hemsidan?

   Hälsningar.

 63. Addi svar

  Hej, jag skulle vilja veta om Eurobond Plus är pålitligt? Tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Addi, NEJ DET ÄR DET INTE!!!, ringde den här mäklaren EurobondPlus är en bluff, har många investerare fördömt EurobondPlus för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 64. Salteiro svar

  Hej, var mycket försiktig med denna sida https :// bluetraders .live/?a=home Jag investerade mina pengar och de försvann som magi

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Salteiro, vi arbetar dessa dagar med flera recensioner och vi kommer att försöka göra en så snart som möjligt om denna mäklare.

   Hälsningar.

 65. REGORIO HERNANDE svar

  HEJ GOD EFTERMIDDAG DET KOMMER ATT VARA PÅLITLIGT ATT INVESTERA I GTR ACADEMY-FÖRETAGET ELLER ÄR DE EN BLUFFÄR

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej REGORIO, den här mäklaren/skolan heter GTR ACADEMY är en BLUFFÄR, många investerare har fördömt GTR ACADEMY för bedrägliga aktiviteter, brukar de uppmana dig att investera i en piratmäklare och det är inte tillrådligt att investera pengar i en Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner pengarna från det CHAT vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 66. FREDDY G svar

  HEJ VÄNNER JAG VILL VETA OM IXINVERTER ÄR ETT PÅLITLIGT FÖRETAG

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej FREDDY, IX INVERSORS är en bluff med ett PONZI-schema, de betalar dig med dina egna pengar och du måste tillhandahålla kunder, den här mäklaren heter IX INVERSORS är en bluffhar många investerare fördömt IX INVERSORS för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 67. Martin svar

  Jag satte in 500 USD i CryptoEliteCapital, med en rådgivare som heter Anita Campbell som har sitt konto på Facebook och Instagram, de 500] USD överförde jag i Bitcoin till hennes Wallet-adress, i början gick mitt konto upp till 15,000 1500 USD och i början berättade för mig att företaget blockerade mitt konto för ovanliga intäkter och att du var tvungen att sätta in 100 USD för att ändra det till ett standardkonto och kunna ta ut förmånerna, jag sa till henne att jag bara hade 350 USD, i teorin hjälpte hon mig med vila, men det var inte så till Dagen efter när uttagen inte föll till min plånbok, informerade hon mig om att jag var tvungen att sätta in ytterligare XNUMX USD för att skaffa ett kommersiellt certifikat som validerar min plånboksadress, vilket redan har slutsatsen att det är bedrägeri har hon fortsatt att så småningom insistera på att jag ska sätta in för att kunna ta ut mina pengar, hon säger att jag inte förlorar pengar, där är det, men jag måste betala för att ta ut.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Martin, den här mäklaren ringde CryptoEliteCapital är en bluff, har många investerare fördömt CryptoEliteCapital för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

  • Rosi svar

   Betala inte det, det är en lögn, som att betala för att ta ut separat, de rånade dig på 100, nu vill de ha 350, de vet inte hur de ska få ut pengar ur en

 68. JOHN ARDILA svar

  Hej god dag

  Jag skulle vilja veta om Let'sBit är en pålitlig plattform

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej JUAN, den här mäklaren ringde Let'sBit är en BLUFFÄR, har många investerare fördömt Let'sBit för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

   • Susana svar

    Hej, god morgon, ursäkta mig, Kowela-mäklaren är pålitlig att investera, är det ett lagligt reglerat företag eller inte?

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Susana, du kan läsa åsikter och recensioner om denna mäklare i denna länk: Kowela.

     Hälsningar.

 69. Juan Carlos Loiza Escobar svar

  Hej god kväll, jag vill veta om EUROXN .com-plattformen, är det en bluff?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juan Carlos, den här mäklaren ringde EuroXN är en BLUFFÄR, många investerare har fördömt EuroXN för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 70. Yazmin svar

  Hej god kväll
  Jag är väldigt ledsen, arg, jag är i chock.
  Det visar sig att jag investerat med Profit Revolution eller Solidstock .com ett belopp på 12.000.000 5 28,647.27 $ chilenska pesos under 7,161.75 månader och nu när december har kommit, rådgivaren Ivana Petrov. som var den som hjälpte mig göra stegen för att köpa och sälja i kryptovalutor, jag kom på en finansieringsplan för att ta ut 4 7 UDS vilket är kapitalet som jag har på Solidstock-sidan, som skulle överföras till min buda.com-plånbok , att jag genom den sidan har gjort alla överföringar, och för att ta ut mitt kapital, fick de mig att betala en skatt på 03 12 usd, där de skickar mig ett papper att skriva under, som i slutet av sidan visas namnen på kontoförvaltaren (Ivana Petrov), ekonomichefen (Evelyn Deitloff) och mitt för mig att skriva ut och skriva under, med en stämpel runt som det står (Ludgate Hill, EC21MXNUMXAA, London UK) och det visar sig att jag kom på Fredagen XNUMX/XNUMX/XNUMX och jag frågade Ivana vilken tid mitt kapital skulle vara på Buddha-kontot och hon svarade att en viss Giuliana var tvungen att ringa mig och hon ringde mig inte och jag vet inte vad jag ska göra mer.. Jag har blivit ruinerad för att jag var värdelös i att lita på dessa saker: C
  Jag behöver en rekommendation och hjälp från dig, vilket är vad jag skulle kunna göra, eftersom jag behöver lämna tillbaka pengarna de lånade mig ...

  Här kommer jag att lämna dig vad sidan sa för att kunna göra uttaget av kapitalet som jag hade.

  Följande förklarar proceduren för att stänga kontot i enlighet med villkoren och
  befintliga internationella finansiella lagar.
  SOLIDSTOCKS GARANTERAR FÖRSTÖRELSEN AV PRIVATA DATA RELATERADE TILL DET
  KOMMERSIELLT KONTO I SLUTET AV AVSLUTNINGSPROCEDURERNA, SLUTSAT MED
  BETALNING AV SKULLEN.
  När det investerade kapitalet ska tas ut måste investeraren betala en realisationsvinst på 25 % (brittisk skatt) på
  Kapital som erhållits som en förmån under hela investeringsperioden med vårt institut:
  - Företaget vidtar åtgärder för att stänga kontona i Yazmin STs namn med ett totalt belopp på 28,647.27 XNUMX usd
  - När betalning tas emot enligt de uppgifter som lämnats, skickar SOLIDSTOCKS
  KUNDEN allt kapital i enlighet med villkoren för stängning av kontot.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Yazmin, låt dem aldrig komma in på din PC, de kommer att stjäla allt från dig !!!, de använder falska namn och de kommer att råna dig, den här mäklaren heter SolidStocks är en SCAM, CONSOB (italiensk finansregulator) har fördömt SolidStocks för bedrägliga aktiviteter (se CONSOB-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

  • Monica svar

   Hej Jazmin! Till ditt svar vill jag säga att jag är ledsen, jag identifierar mig med dig... Jag går igenom samma process, imorgon kommer jag att lägga fram ett klagomål, vilket är det mest officiella du kan göra. Jag väntar på att få hjälp från samma sida... Misströsta inte, de åt mitt huvud mycket, och det värsta är att du kommer att tro att du är dum, men de har bra taktik och bedragaren har inte lämnat tid för dig att tänka med så mycket envishet ... Idag har jag verifierat i första person att de är bluff, och INVITERA INTE !! Kort sagt, jag ska skriva min personliga berättelse i bokformat, en berättelse baserad på verkliga händelser och som skulle kunna få denna DIGITALA MISSBRUK (titeln på nästa bok!) att hända INGEN ANNAN. Jag delar din sorg, på julafton, jag hoppas att du kan försörja dig själv efter denna lösa sonputism ...
   Hoppas de hjälper oss!!!!
   Lycka!

  • Fiona svar

   Sono stato truffato per 53.000 78 euro Global Forex. Lyckligtvis enligt mig är jag glad att träffa XNUMX% med denna webbplats. Aiuto har beviljats ​​och har tillhandahållits, skicka ett meddelande för att skicka dig ny information, samt fortune to riavere.

 71. Erasmo svar

  Ingen dag 06-10-2021, Vi nas sociala nätverk ett tillkännagivande om en bom investering via INCEPTIAL (mäklare som ser att växa mycket i Latinamerika, andra reportagem uol) som inleder en saga av länkar med löften om de senaste ganhos. Frestad att experimentera med nya investeringar, fiz eller minimiinsättning för att börja handla. Inte nästa dag, det förvånar mig, eftersom verksamheten dateras fick vi länkar från min finansiella assistent (Brito G) så att större insättningar gjordes för att öka till tillgänglig marginal och investera i andra tillgångar på aktiemarknaden. Fix en andra insättning via TED för Pay Retailers och, logotypen följde, repended of tê-lo feito, kontaktade jag via e-post med Pay Retailers så att de kunde göra en retur. Företaget svarade att det inte kunde returnera något mellanliggande föremål för drift mellan kunden och Inceptial (lesão compactuada). Dinheiro gick i pension, som operações foram rendendo e eu för att se dinheiro tinha dois caminhos (utgående och Volta), begärde ett minimiuttag, där en serie dokument begärdes, utan att förekomma denna dinheiro até então. Därför, mellan operationerna, kände jag mig pressad att utföra dagliga operationer för att gynna rollovers och andra skatter som tas ut, som ett sätt att fortsätta att arbeta och, när isso, eller assistenter já não mais demonstrava intresse, pois eu o disse que não mais la posia um penny na conta, pois va att uppfatta en enda mão genom att inte hänvisa till kapitalet (eller pengar som omfattas av det, não voltava). Slutligen blev jag förvånad som en travamento das minhas operações under en vecka, där jag inte kunde investera eller vända pågående verksamhet för att undvika stora förluster, eftersom plattformen var otillgänglig för mig. Jag såg min dinheiro ruir até perto do seu final, när efter frustrerade försök att ringa, att trots att företaget inte fungerar med e-postmeddelanden för eller support, kommer jag inte att svara, men kommer inte att vara det när det är querem, och ett litet svar bad jag om att låsa upp mig. Vi kommer att avblockera datumen för alla operationer och begära dem via e-post också, eller mitt återstående saldo, när plattformen inte erbjuder som en fazer isso. Under det här loppet av blockadveckan kommer det att finnas flera främmande fakta, förutom kravet på nya fyndigheter, som kommer att placeras här så att andra människor kan gå med och undvika att falla i denna falska falcatrua da inceptial, såsom: efter efter att ha varit travada, tinha uma operação Open (USOIL inte värdet av 100 inte beloppet) och mer än plötsligt är detta värde av tusen dollar (US $ 1.000.000,00), en seriös plattform gör det möjligt att ändra värdet på en operation som precis påbörjats några få dagar eller mer falsk plattform bara för att tillskansa sig dina kunder? Dessutom bekräftar rapporterna om finansiella rörelser skillnaden mellan två värden på en given dag/ögonblick som kommer att stoppas den 17-11-2021, detta belopp visade sig ha applicerats på 100, passerat genom en milhão Det slutade med att det blev säljs, mer som stoppat värde för att betala toppen.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Erasmo, denna mäklare heter Inceptial är en SCAM, många investerare har fördömt Inceptial för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   Om du vill läsa hans recension eller recensera andra kommentarer kolla denna länk: Inceptionellt. Du kan också skriva din recension på denna länk så att andra vet vad som hände dig med denna mäklare.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

   • Erasmo svar

    Apos or contato da Inceptial, vi når en konsensus om eller återvändsgränd.

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Erasmo, denna mäklare heter Inceptial är en SCAM, många investerare har fördömt Inceptial för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

     Om du vill läsa hans recension eller recensera andra kommentarer kolla denna länk: Inceptionellt. Du kan också skriva din recension på denna länk så att andra vet vad som hände dig med denna mäklare.

     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

     Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

     Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

     Hälsningar.

 72. Katerin svar

  Hälsningar .. Jag blev dåraktigt lurad av LITE-TRADINGS de är definitivt stora bedragare och jag föll i deras fälla ... detta var min process ..

  EFTER ATT REGISTRERA OCH GÖRA MIN FÖRSTA INVESTERING….

  1- KYC-verifiering för att ta emot din insättning (US $ 200) ... Ok, jag förstod detta, allt jag betalade antogs ha samlats i min fond

  2- KYC-verifiering stöds inte i ditt land... På grund av fel måste du skicka in ditt körkort. (US300)... mycket sällsynt men jag betalade för det.

  3. Profiluppdatering: 100 $ och serverunderhåll: 100 $

  4- Informera honom om att du är bland investerarna som belönades med en bonus på $ 2000, du måste sätta in (US $ 500) för att få bonusen-

  5- Systemet har bara tagit emot $400 av din betalning, du måste sätta in ($100) innan 24 timmar för att slutföra din betalning.

  Så de ska gå igenom processen att släppa ut mina pengar och de kommer på det här ...

  6- Vi har märkt att dina pengar hänger... du måste göra en betalning på ($200) innan 48 timmar.

  7- Ditt konto måste synkroniseras Vänligen gör en transaktion på ($ 150) för synkronisering så att du kan ta emot dina betalningar automatiskt genom vårt system

  8- Ditt konto har inaktiverats, vi märkte osäkra aktiviteter på ditt konto, vilket stred mot företagets policy. För att aktivera ditt konto och börja handla måste du göra en kvalificerande insättning på ($200) som måste göras genom en betalning.

  9- Din begäran om uttag avvisades på grund av företagets policy och protokoll, du ombeds att betala en avgift på $ 1000 USD som är avsedd för företagets kommersiella certifikat och ett kommersiellt ID-kort, vilket är ett nytt företagssystem.

  Senare berättar han för mig att han bara betalade 600 $, för alla besvär jag har haft och all misstro som de har skapat i mig ... eftersom jag alltid har sagt att jag kommer att misskreditera honom som ett företag som lurar människor ...

  10- och ÄNTLIGEN FÖR MIG ... efter att ha väntat på det jag innerst inne visste aldrig skulle komma ... säger han till mig:

  Fru, ärligt talat, jag vet att du är så desperat, men du måste bekräfta processen för att kommunicera bra eftersom KYC-verifieringen måste lösas med en avgift eftersom beloppet är stort. Och du måste förtydliga för att få dina pengar,
  Så du måste betala den sista betalningen på 1000 $, men gör det till Ethereum eftersom endast Ethereum tillåter kyc-verifiering ...
  Anledningen till att vi behöver göra den här nya kyc-kontrollen är att systemet uppdaterades
  Och vi behöver alla investerare att förnya sin kyc-verifiering.

  DETTA ÄR OTROLIGT OCH UTAN NORMALT SOM JAG SKULLE TRO SÅ LÄNGE

  och för femtioelfte gången försäkrar de mig att detta kommer att vara den sista processen, och för att toppa det, lägg till mig i en annan telegramgrupp så att andra människor talar väl om LITE-TRADINGS och övertygar mig och försäkrar mig om att det inte var ( en VD) som lade till mig ...

  Lämna definitivt alla mina pengar i dina händer så får jag dem inte tillbaka.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Katerin, denna mäklare heter Lite Tradings är en bluff, många investerare har fördömt Lite Tradings för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

  • Lina Q. svar

   Hej Katerin, jag är så ledsen! Jag delar detta med ett företag som heter INTREX INVESTMENT, de lurade mig mycket, nu måste jag se hur jag ska betala alla pengar jag lånat ut.

 73. William svar

  Hej, jag använde Ring Financial Limited-plattformen, jag ville ta ut 1000 dollar av all vinst som jag har genererat handel med MT5, jag kunde inte ta ut, de ber mig att sätta in 30% för att kunna ta ut all min vinst, detta verkar väldigt konstigt för mig. Jag gjorde operationerna varje dag klockan 11 på morgonen och en tjej som heter Kelly från Hong Kong hjälpte mig, hennes namn på kinesiska är Linliya. Snälla kan du hjälpa mig, hur man tar ut mina pengar eller om det är en bluff

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej William, denna mäklare heter Ring Financial är en SCAM, många investerare har fördömt Ring Financial för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 74. Katerin svar

  God eftermiddag

  Jag skulle vilja veta om denna mäklare inte är en bluff (lite-tradings. Com)

  Det finns också (littrade .com) med samma namn LITE TRADING LTD, detta är förmodligen bedragaren.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Katerin, vi kommer att få reda på littrade, men den här mäklaren ringde Lite-tradings är en BLUFFÄR, har många investerare fördömt Lite-handel för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

   • Katerin svar

    Är det möjligt att få tillbaka mina pengar om transaktionerna skett genom kryptovalutor .. ???

    Det finns ingen banktransaktion med lite handel.

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Katerin, det är fortfarande möjligt, men oddsen är låga.

     Hälsningar.

 75. Luz svar

  Hej, jag är också en av bedragarna, jag började med att sätta in 200 $, de rådde mig sedan sa de till mig att om jag ville ha mer intäkter, sätta in mer pengar, hade jag inte och jag var fortfarande i drift när jag sa till honom att jag ville för att ta ut mina pengar sa han till mig att jag måste sätta in 200 till. För att skapa en brygga gjorde jag det och han sa till mig att nätet var dåligt och att han skulle ringa mig på fredag, därifrån ringde han mig aldrig, han kommunicerade inte med mig, jag började klaga och allt kallade mig en viss Jefferson och jag förklarade allt och att damen försvann, de borde ta mer ansvar och hon sa till mig att de är problem som vi ska lösa att det fanns arbetare som fuskade och att de skulle kasta ut dem
  Jag sa till honom att jag vill ta ut men jag sa samma sak att jag var tvungen att sätta in 250 den här gången för att skapa bryggan och att inom 2 timmar dök pengarna upp på mitt konto, jag föll inte tillbaka och han ringde mig inte igen
  Också nu är det inte längre en applikation eftersom de säger att de uppdaterar den, nu ändrade de den till en länk, applikationen är stängd.
  De stängde också affärer med förlust utan mitt tillstånd.
  Jag ramlade som många 🙁 och det värsta är att det var pengar från min pappa

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luz, du bör leta efter recensionen om din mäklare (du har inte kommenterat den) och lägg den här kommentaren där, så att andra användare kan läsa den.

   hälsningar

 76. rafa svar

  God eftermiddag, jag har blivit lurad av en plattform som heter https: // acmarketsfx .com / som också är klonad av en annan som också är en bluff som heter https: // www. profitmarketscfd .com / Home, utöver det använder de ett klonat registreringsnummer från en annan plattform som är registrerad av cnmv som heter AC MARKETS (EUROPE) LTD. vilket är ett mycket allvarligt brott. Jag behöver hjälp inte bara för att få tillbaka mina pengar utan jag vill stänga deras webbplatser eftersom de begår ett brott om identitetsstöld.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Rafael, den här mäklaren ringde ProfitMarket är en bluff, har många investerare fördömt ProfitMarket för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

  • EN annan bedrägeri svar

   HEJ RAFA JAG BLEV OCKSÅ LUCKAD OCH MED MYCKET PENGAR ANTYR JAG INTERNATIONELLA ADVOKATER DE BÖRJAR HANTERA ÄRET JAG TROR VI KAN HJÄLPA VARANDRA SKA VI KONTAKTA? FÖR NUVARANDE MED POST OCH JAG GER DIG MIN TELEFON SENARE
   tack rafa det är brådskande
   BRA RAFA OCH ALLA SOM VILL ANSLUTA JU MER JU BÄTTRE GÅR VI FÖR DENNA MAFIA, skriv till forumet

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej EN ANNAN, se upp för dessa internationella advokater, det finns många bedrägerier dedikerade till detta, vad heter de?Vi har flera recensioner av påstådda bluffadvokater som är dedikerade till att lura människor som tidigare blivit lurade.

    hälsningar

   • Alexander svar

    Rafe. Och en annan lurade, kan det vara så att en viss katerina ringde dig? Fick du skärmdumpar? I så fall tror jag att vi också kan göra något.

 77. Roberto svar

  Hej god morgon Jag skulle vilja veta om denna plattform är säker att investera eller inte avatradre .com

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Roberto, avatrade är en pålitlig mäklare.

   Hälsningar.

 78. IRMA SERRANO svar

  Hej, jag har fått länken till sidan https: // solidstocks .cc / genom en bekant. På ett omedvetet sätt har jag lagt in € 250 och en förmodad chef ringde mig som ville komma in i min dator ... uppenbarligen har jag inte gett något val och jag har misstro. Men han hade redan lagt in pengarna. Jag har begärt en återbetalning..., jag är inte säker på om de kommer att göra det.
  Kan någon berätta för mig om dessa personer är pålitliga? Är det en bluff?
  Jag kommer att uppskatta all information. Tack så mycket, hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej IRMA, låt dem inte komma in på din PC, de kommer att stjäla allt från dig !!!, de använder falska namn och de kommer att råna dig, den här mäklaren heter SolidStocks är en SCAM, CONSOB (italiensk finansregulator) har fördömt SolidStocks för bedrägliga aktiviteter (se CONSOB-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 79. Daniel svar

  MÄKARE: IT GLOBAL LIMITED
  WEB: https: // iteg .cc /
  Telefon: +1 (661) 455-9495
  Plattform där jag valde mäklaren: MT5
  Kontakt: Även om telefonen inte finns på deras hemsida ger en bekant (online) som mäklaren rekommenderade mig ett wasap-nummer för att kontakta dem + 1 (661) 455-9495

  Jag satte in € 1000 och förmodligen tjänade vi 2000 mer. Vi vill dra oss ur och han ber oss om 32%. Vi begär det via deras officiella hemsida förmodligen. Totalt att jag går och betalar 32% och han säger till mig att det finns ett riskproblem på mitt konto och att nu måste jag betala 50% av summan som finns på mitt konto och självklart kommer jag inte att betala igen.
  FINNS DET INGEN WEBBPLATS DÄR DU KAN KRÄVA DETTA? Hur kan MT5 tillåta denna mäklare att dyka upp på sin plattform med antalet offentliga klagomål den har?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Daniel, den här mäklaren som heter ITE är en BLUFFÄR, många investerare har fördömt ITE för bedrägliga aktiviteter, det är inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en BLUFFÄR och ger inte tillbaka pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! Och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSE!

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 80. ALE GONZALEZ svar

  JAG ÄR PÅ ATT BÖRJA MEN JAG ÄR RÄDD ATT DET ÄR EN BLUFF

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej ALE, om du berättar för oss mäklaren kan vi ge dig vår åsikt, om det handlar om Mychargeback kan vi försäkra dig om att det är 100% tillförlitligt.

   Hälsningar.

  • Felipe svar

   gör inte det, det är en bluff, bättre investera i något annat leta efter ett annat sätt att växa din dino lita aldrig på andra

 81. Nereus svar

  Hej god morgon Jag skulle vilja veta om sirix trader är en bluff

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Nereo, Sirix är en plattform, jag vet inte om du har webben för att vara mer säker på vad vi pratar om.

   Hälsningar.

 82. Charles daved svar

  Jag blev nyss lurad av Beneffx .com
  Från ingenstans är min ränna blockerad och den släpper inte in mig, de svarar inte på chatt, samtal eller e-post, jag gjorde en investering på 1300 6000 USD och precis när jag nådde en lönsamhet på 1500 8 USD började allt martyrskap, min fallet är detsamma som för många. Här, specifika uppmaningar för att granska rörelser och insisterande på att investera mer pengar, de ville till och med göra ett mästerligt drag, jag hade allt mitt förlorade kapital och enligt Pablo Neymar min mäklarrådgivare för att spara mitt konto gjorde mig ett lån från hans personliga kassa för 1500 USD och att jag var tvungen att betala dem efter 1500 dagar, jag återhämtade mig faktiskt genom att operera med krypto, men jag nådde fortfarande inte lånet på 1500 USD, jag fick hans vanliga samtal och att jag hade att betala eller vända de 6000 dollarna av lånet som ett ord av män och en seriös överenskommelse som vi hade kommit fram till, definitivt sa jag nej, jag har inte de pengarna och jag tänker inte sätta in dem, jag sa till honom att jag kommer att få tillbaka dessa XNUMX US i vinster och sedan diskonterar du dem och det var så jag lyckades höja lönsamheten till XNUMXUSA men tills dess visste jag om dem, inga mer, inga samtal eller något och allt mitt förlorade kapital ... Jag vet inte hur jag kan göra för att få tillbaka en del av det ... Beneffx .com total och absolut bluff

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Charles, vi arbetar dessa dagar med flera recensioner och vi kommer att försöka göra en så snart som möjligt om denna mäklare.

   Hälsningar.

 83. wilbert svar

  Jag skulle vilja veta om Hash-miner.uno är en bluff som de slutar betala
  Jag vill veta om UMI.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Guilberto, vi arbetar dessa dagar med flera recensioner och vi kommer att försöka göra en så snart som möjligt om denna mäklare.

   Hälsningar.

 84. roberto svar

  Jag behöver hjälp, hur kan jag dra tillbaka min investering från weltsys-sidan, jag är tydlig med att det är en bluff men jag är övertygad om att det finns mer än ett sätt att lura dem, eftersom sidan för mitt land är nere, men om jag ändra min vpn visas på portugisiska den sidan, jag kan till och med ange mitt konto och se mina investeringar där. Någon som rekommenderar mig något?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Roberto, den här mäklaren ringde Weltsys är en SCAM, har många investerare fördömt Weltsys för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 85. ZHIORET svar

  JAG FÖRLORADE PENGAR SOM INVESTERADES I NEMICH LIMITED, MEN AV DET JAG HAR LÄST INGEN SLÅR DESSA FOLK

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej ZHIORET, den här mäklaren ringde Nemich Limited är en SCAM, har många investerare fördömt Nemich Limited för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 86. tyrosman svar

  Kan du ge mig lite information om SWISS ALLIANCE FX?
  Och även MIG Capital Ltd.
  Tack på förhand.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Tyrosman, om SWISS ALLIANCE FX kan du se att det är opålitligt här: SCHWEIZISKA ALLIANSEN och om MIG Capital håller vi på att göra en översyn nuförtiden men det verkar inte alls pålitligt.

   Hälsningar.

 87. RONALDO svar

  JAG INVESTERADE I FOREXTB OCH DET FRÄMRAR FRÅN MIG ATT DE KALLADE SÅ MYCKET ATT INVESTERA I TILLGÅNGAR ATT JAG VET ATT DE INTE SKA HÖGA, VAD DE FÖRTALADE VAR SOM JAG SKULLE spendera. FRÅN ETT MOMENT TILL ETT ANNAN SÅGTE JAG ATT DE HAR STÄNGT STÄLLNINGAR OCH RITTADE PENGAR. JAG HAR STÄNGT DEN SOM JAG HAR OCH DET VÄNDADE ATT DET INTE ÄR ETT SÄTT ATT SLUTA PENGARNA ELLER ATT SVARA NÅGONSTANS.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej RONALDO, Tack så mycket igen, så här fångades bedragarna och senare utbildades, nu kan alla bedragare gå och hämta sina pengar på Calle Carrer Pujades 350 Piso 8 CP.-08019 i Barcelona, ​​Spanien (se byggnad här) och be om förklaringar från ledarna för denna SCAM (Ricardo Rubio, Shai Keinan och Maria Pulido (den handikappade bedragaren)). På den här adressen kommer du att kunna be om förklaringar och ta foton av alla leverantörer/rådgivare som har ringt dig och ljugit för att stjäla dina pengar, alla är medbrottslingar till BLEDREGET och de vet exakt vad de gör, när polisen anländer kommer de inte att kunna säga att de inte visste någonting.

   Den här mäklaren ringde ForexTB är en SCAM, har många investerare fördömt ForexTB för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   Flera kunder har kunnat återfå sina pengar genom att prata med vår CHAT, FXTB är ett bedrägeri, försök att återställa dina pengar, denna mäklare ringde ForexTB är en SCAMhar många kunder rapporterat ForexTB för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och att RETURER INTE PENGAR TILL DINA KUNDER. Många kunder har kommenterat att efter att ha begärt det flera gånger, DE HAR ALDRIG KAN FÅ TILLBAKA.

   Vi rekommenderar att du lämnar in ett klagomål till CYSEC (CYPRUS Financial Regulator) på den här länken: https://www.cysec.gov.cy/en-GB/complaints/how-to-complain/ref/
   Vi rekommenderar också att du lämnar in ett klagomål till finansombudsmannen för att gå i förbön för dem som berörs med den här länken: https://www.cysec.gov.cy/CMSPages/GetFile.aspx?guid=5beac5b7-7580-4018-9423-7c73c9d7b3a3
   De måste alltid ange att klagomålet riktar sig till mäklaren FOREXTB (företag: Forex TB Ltd.) och dess licensnummer är: 272 / 15
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

  • Ana rodríguez svar

   Exakt samma sak hände mig, de fick mig att investera och framför mina ögon stängdes positionerna i förluster, det sista saldot jag hade användes i en investering och de stängde det också, de lämnade mig på noll.
   Utöver det så har de inte ringt mig igen efter att de ringt mig dagligen, de svarar inte på meddelanden och det finns ingen att informera om detta, jag hittade någon från mina kontakter som hade samma sak hänt.
   För att jag har gett dem tid att ge mig tillbaka kommer jag inte att säga namnet ÄN, men det är hemskt att de kallar sig ett trovärdigt företag när de tenderar att göra sånt här.

 88. JuanJo svar

  Hej . För två veckor sedan investerade jag via en person i Bitmas-Trade. Först berättade han för mig ett belopp, sedan att jag var tvungen att investera mer. För att göra uttaget måste du betala avgifter. Sedan som enligt dem blev jag försenad, andra priser. Kan du ge mig en åsikt om detta företag?
  tack så mycket

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej JuanJo, denna mäklare ringde Bitmas-Trade är en SCAM, har många investerare fördömt Bitmas-Trade för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 89. Mauricio Villalba svar

  Hej, jag investerade i pt banc, jag förlorade 1000 dollar, det finns en möjlighet att återställa dem

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mauricio, de använder falska namn, ringde denna mäklare PT Banc är en SCAM, har många investerare fördömt PT Banc för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 90. JORGE GONZALEZ svar

  … Jag berättar detta med mycket frustration och mycket trångt bröst och dålig erfarenhet av www. inceptial .com, mitt namn är en inceptial rådgivare som skulle stödja mig och få mig att sätta in $ 250 registreringsdollar och att torsdagen den 02 september 2021 skulle en viss Carlos Morales ringa mig och åtskilt bad de om mitt passfoto och kortfoto etc etc.

  Frågan att jag hade en personlig olycka; och efter 2 veckor svarade jag dessa människor efter otaliga samtal; En viss Steve Hurtado, som ringde mig en dag; som den tredje onsdagen i månaden; mer mindre som den tredje veckan i september 3 och han bad mig att öppna en tjänst, sanningen är att jag inte kommer ihåg detaljer, allt var mycket improviserat ..; att om jag har mejl och poster,…. och han öppnade en investeringsposition för mig och lämnade den öppen i flera dagar och svarade inte på mitt samtal; eftersom jag aldrig ens visste hur detta förfarande hanterades och denna position lämnades öppen för mig av Steven Hurtado ... och när fredagen kom insåg jag att jag inte visste något om honom och när jag observerade plattformen insåg jag att jag hade en förlust på nästan gränsar till $ 2021 amerikanska dollar och eftersom jag inte visste något om Steven stängde jag själv den öppna positionen ... och dåligt i det ögonblicket ,,,,

  Jag tror att jag har tagit det bästa beslutet att ha stängt investeringspositionen som var öppen, och sedan ägnade jag mig definitivt åt att skicka ett e -postmeddelande för att kunna ta ut balansen som jag hade kvar på Inceptial -plattformen, men efter cirka 20 minuter a vissa Remy Edwuards och nämner för mig att Don Steven insjuknade i Covid och inte skulle gå till kontoret på flera veckor och att han skulle hjälpa mig som min rådgivare nu

  (Don Remy Edwuards identifierade sig) och han skulle hjälpa mig att återställa de förlorade dollarna på 145 dollar och att han sa till mig att jag borde ha minst 1.000 110 dollar på kontot för att snabbt återhämta mig. omöjligt att återställa dem så med det som var kvar på plattformen berättade han för mig. ungefär 3 dollar ... Jag sa till honom att ge mig helgen att tänka efter, på måndagen var jag inte med och om han gjorde det på tisdagen och han berättade att han skulle hantera mitt konto från och med nu och han berättade för mig att om 1000 dagar återhämtade vi allt om det hade 1 dollar, att ja det kunde snabbt återställa de förlorade initialinvesteringen på de första 250 dollar som deponerades; Vad ska jag göra som han indikerade, jag sa till honom att jag bara skulle sätta in 500 dollar för att jag för närvarande inte hade mer, ok Don Remy sa till mig inga problem; 6 dollar, och dess återhämtning till det initiala kapitalet som investerats. .

  men jag var tvungen att följa det som han sa till mig; Frågan jag var halvvillig och en vecka gav jag upp om att han rörde 600 US $ och sedan den sista veckan i september ringer Remy mig, han berättar för mig. mobiltelefon ingår Samtalet var mycket oväntat och han berättade för mig att det är en superstor investering i gas etc etc, men jag var tvungen att skaffa kapital i Petroleum och den 11 september klockan 00 i Chile öppnade jag positionen för BRENT X 28 vardera och skriv som ett köp och en USTEC -position till salu, sa saken till mig på eftermiddagen samma dag som Mr. Remy Edwuards ringde mig ,,, HA OK jag berättade för honom ,,, det hade inte ens gått 11 timmar, men mindre typ 100 och 4 på eftermiddagen som granskar plattformen och jag ser att båda BRENDs hade nästan $ 4 USD, det vill säga och b var 30 positioner, det vill säga att jag redan hade en förlust på $ 90 Negativ och jag började redan oroa mig och varje timme som gick skickade jag ett e -postmeddelande till Remy Advisor för att aktivera varningar för att se vad jag ska göra på PrinT -skärmen på datorns plattform och c När han ökade förlusten var han superrädd, men han hade fortfarande en avgift för att han skulle ringa mig kl. 2 som han hade kommit överens om och även 180 dagar innan han hade ringt mig kl. 19 i Chile tre gånger i rad tillfällen, så jag var orolig men jag var övertygad om att det senast 00:3 skulle ha nyheter från Don Remy och de återvände aldrig till mitt samtal och skulle aldrig klargöra effekterna av öppna positioner ... mmmm ...

  Sanningen MyChargeBak -herrar ... Inceptial Advisor ringde mig aldrig tillbaka, jag ringde tillbaka honom den 28 september, helt hopplös eftersom jag såg på skärmen hur pengarna gick mellan mina fingrar och jag kände att de hade gjort mig till en mycket dåligt drag av fusketyp; och rådgivaren Vivia i hans frånvaro, de gav mig 22:00 timmar för att försöka hitta honom och redan varje position på datorskärmen markerade mig både BRENT för minst 140 till 160 dollar av förlust .. Jag trodde att det här kanske går till rulla över i morgon bitti och jag stängde plattformen om jag stressar mer och jag gick och la mig ...

  Typ 3 på morgonen började INCEPTIAL -plattformen skicka mejl efter varandra var 10: e till 15: e minut med en varning om att investeringen var under 70% förlust och att positionerna när som helst skulle stängas, och att jag skulle anta begäran såvida jag inte satte in mer pengar för att behålla positionen och jag kom ihåg vad Herr Remy hade berättat för mig att statistiken på aktiemarknaden var Volatil och om jag var orolig men jag antog redan förlusten och jag avgick men till hans jag föreställde mig en gång att den andra Side Remy kontrollerade volatiliteten med mina öppna positioner i negativ. Det var vad jag trodde eftersom han hade sagt att vi skulle vinna ...

  Sanningen är att jag åt frukost på morgonen gråtande eftersom jag öppnade posten och kollade att jag insåg att jag hade tappat allt och samma plattform stängde båda positionerna BRENT Med negativ på 220 dollar vardera var det en omedelbar sak och när jag kollade 3: e Open Position USTEC hade inte mer än 8 dollar till förmån för vinsten och stängde den också obehagligt ...

  Allt detta var sanningen, en verklig hån i mitt ansikte, på mindre än 24 timmar stoppade de händerna i mina fickor med lögner och de rånade mig från nästan $ 250, jag skulle åtminstone vilja återhämta hälften och inte ge dem till de människor som skrattar åt mig och tar mig som en idiot ... Jag är en systemtekniker och jag vet att det kan finnas mycket missbruk och manipulation av information mot mig ... Jag ber dig att ge mig hjälp att inte låta dessa krypande skadedjur fortsätta att göra narr av människor ...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej JORGE, den här mäklaren ringde Inceptial är en SCAM, många investerare har fördömt Inceptial för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 91. cristian svar

  Hej, för en månad sedan berättade en 1-årig tjej vid namn Angie Qi som hävdade att hon bodde i Singapore en hel historia om hennes liv, också om hennes investeringar, hon fick mig tillräckligt intresserad av ämnet tills hon fick det, hon gjorde mig sätta in mina pengar På en sida som heter Mtfxpro.com lovade jag att öka mitt kapital upp till 28% dagligen på marknadsdagar, och de första $ 20 som jag investerade på sidan växte på ett överdrivet sätt. För att vara säker på att denna mäklare var pålitlig bestämde jag mig för att ta ut ett litet belopp som snabbt nådde mitt konto, efter att ha kontrollerat att allt fungerade bestämde jag mig för att sätta in mer pengar, totalt satte jag in 100 USD. Igår bestämde jag mig för att ta ut en summa pengar och jag blev förvånad över att de inte kan tas ut om jag inte betalat 2200% av uttaget, en betalning som jag uppenbarligen avvisade eftersom jag från det ögonblicket misstänkte hans avsikter.

  VAR FÖRSIKTIG
  MTFXPRO ÄR KOMPLETTA SCAMMERS ...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Cristian, vi arbetar idag med flera recensioner och vi kommer att försöka göra en så snart som möjligt om denna mäklare.

   Hälsningar.

 92. francisco svar

  Hallå [e-postskyddad], Jag sammanfattar lite mitt fall, som av det jag läser kommer att bli mer eller mindre som alla andra: SKAMMAT av ett gäng skurkar.
  De kontaktade mig, en kvinna som sa att hon var i London, men med en italiensk accent och med samma taktik som alla andra lurade de mig med löften om stora fördelar, och eftersom de hade stulit 80.000 20 euro sa de till mig att skicka mig de pengar jag fick fick jag betala en avgift för det engelska broxiföretaget. Allt lögn. De rapporteras till den spanska polisen tillsammans med Interpol och även om jag inte kan få tillbaka mina pengar, kommer jag att fortsätta kämpa för att få dem inlåsta i fängelse och inte luras av någon annan. Kör bort från de goda orden hos en viss Natalia Sánchez, även om jag föreställer mig att det kommer att vara ett falskt namn och från alla plattformar som säger att det heter CMCXXmarket, CMXmarket och de ger dig ett licensnummer som motsvarar i verkligheten, till CMCmarkets Company, registrerat vid FCA i London, så vi har också lämnat in ett klagomål för dokumentförfalskning och kloning av registrerat namn. De har använt mer än XNUMX olika telefonnummer när de ringer mig, jag föreställer mig förbetalda och engångsartiklar, men det viktiga är att de inte låter sig luras av de goda orden och presentationen av fördelar som de erbjuder dem, liksom plattformen att de lär dem var deras utseende. pengar bidragit. Allt är lögn, det är en del av handlingen att få mer och mer pengar av dig. Lycka till alla och tveka inte att kontakta mig om du vill ha mer information om dem. Nedan finns min e -post om du vill veta mer information. Hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej franchesco, denna mäklare ringde CMXmarket är en SCAM, många investerare har fördömt CMXmarket för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunderna frågar dem om våra recensioner säger de
   att vi är från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

  • juliansk svar

   God morgon, samma sak hände mig, med den skillnaden att det i mitt fall var en man vid namn Roberto Ferreira Galli, samma modus operandi, även i italiensk accent.
   Investerar inte i TRADOBIT det är en bluff.

  • Adelaide Kintana svar

   Hej Franchesco,
   Jag har även blivit lurad av Hexally .com som jobbar med Coinbase, denna bank som jobbar med bedragare ska också rapporteras. Jag gjorde en insättning på 31.000 XNUMX € och har även polisanmält det. Om det finns någon typ av grupp att rapportera dessa bedrägerier, skulle jag vilja vara med. Kan du ge mig information? Tack

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Adelaide, denna Hexally-mäklare är en SCAM, många investerare har fördömt Hexally för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunderna frågar dem om våra recensioner säger de
    att vi är från tävlingen, också FALSKT!.

    Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

    Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

    Hälsningar.

 93. ivon svar

  Hej, god eftermiddag, jag skriver för att informera människor som letar efter information om FINETERO Jag förlorade 2500 euro, de är väldigt snälla först sätter du in 300 sedan ringer mäklaren till dig och det får förtroende tills du är övertygad om att du kan sätta in en visst belopp, efter att ha gjort det fick jag inte nyheter om henne, som var min mäklare förrän jag skrev till webben och de berättade för mig att tjejen fick sparken och jag fortsatte att titta på sidan jag såg att mina pengar gick upp och jag visste inte hur jag skulle få pengarna jag skrev många gånger till webbplatsen och jag hade aldrig svar förrän jag gick till webben och nu berättar det för mig att den här webben inte finns ...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej ivon, du kan få tillbaka dina pengar via CHAT på vår webbplats. Denna mäklare ringde Finetero är en SCAMhar många investerare fördömt Finetero för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.

   Om du har relevant information om denna mäklare, dess kontor, dess anställda eller något som du tycker kan vara viktigt, berätta för oss om det, skriv till oss för att informera våra användare.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   hälsningar

 94. Eugenia Reyes svar

  Jag skulle vilja veta mer om tjänsten som MyChargeBack erbjuder. Jag läste i kommentarerna att den verkar i olika länder.

  Kan du ge mig information om hur du fungerar i så många länder och vad är din initiala skattesats?

  Balanser.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Tatiane, vi vet att de hotar sina kunder efter att ha lurat dem, de skäms inte, men vi får inte vara rädda för dem. Tack för denna information, de lägger inte ens ut pengarna på marknaden, de är enkla fiktiva siffror gjorda med plattformen, det är som om det vore en demo, när du förlorar eller får dig att förlora pengar vill de pressa dig att skicka mer pengar snarast, men till slut kommer du att förlora allt ändå, Jag rekommenderar att du inte skickar någonting, varken pengar eller dokumentation.

   Den här mäklaren ringde Invest100 är en SCAMhar många investerare fördömt Invest100 för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. eller med en låg nivåreglering.

   I november 2020 dömde Cyperns finansiella tillsynsmyndighet (CySEC) böterna till ägaren av Invest100 120.000 XNUMX euro för bristande efterlevnad av reglerna, med vilka pengar tror du att de kommer att betala?

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 95. Carmen svar

  Jag ser att ingen har blivit lurad av FXTBrokers. Jag var och mycket. Civilvakten rådde mig att leta efter personer under samma omständigheter för att lämna in ett gruppklagomål och få nationella domstolen att agera. Jag skulle vilja gå med andra som har blivit lurade av just detta företag.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Carmen, den här mäklaren ringde FXTBrokers är en SCAMhar många investerare fördömt FXTBrokers för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

  • Paco svar

   Carmen Jag blev lurad av capitalfx om du vill vara med samma problem kommer vi att kontakta dig, se om du känner någon att lämna in ett gemensamt klagomål och berätta för mig.
   Med vänlig hälsning Paco

  • RONALDO svar

   HEJ, JAG GÖR OCKSÅ I FOREXTB, SKRIV TILL FORUMET FÖR ATT ANMÄLLA DEM

   • Carmen rodriguez svar

    Hallå

    Jag blev också lurad av Forextb
    Anmäl till polisen
    Jag kontaktade en advokat, jag verkar inte veta
    Kan göra vad som helst
    Kanske kan vi göra något i en grupp

    Hälsningar Carmen

 96. Camilo svar

  Buenas tardes. Kan jag hyra tjänsterna från My charge Back from Chile? Jag har sett bra referenser från detta företag och vi har problem. Min far bor i Santiago de Chile och har blivit lurad av en valutamäklare, eftersom hans konto dyker upp utan vinst, efter att ha samlat mer än 12000 3000 dollar och investerat XNUMX XNUMX, nu ringer de honom på ett dåligt sätt innan hans påståenden, han vet inte om denna typ av företag och du har investerat dina pengar, vi behöver hjälp. Tack

  • Rubin svar

   God morgon Camilo ,, jag bor i Uruguay och jag arbetar med MYCHARGE Back utan problem fram till nu, de hjälper mig med allt pappersarbete och dokumentation för att göra återkrav med bankerna i princip, du måste säga upp en del men om du gör det så fort du kan spekulera, i mitt fall, med att återställa 70% eller mer av investeringen, är vinsten svårare eftersom det hela är en uppsättning av dessa mäklare. be om hjälp och information. Lycka till, Rubén.

   • Hyacinth svar

    Hej allihop, de här personerna från min återbetalning hjälpte mig att få tillbaka det de stal från mig, tack

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Jacinto, vilka fantastiska nyheter! Vi tackar för att du berättade för oss, vi vet att ibland tvivlar människor men vi vet också att det nästan alltid uppnås. Vår rekommendation är att om du tänker investera igen, kolla först mäklarens namn på vår hemsida eller så kan du också fråga oss, vi hjälper dig gärna.

     Vi rekommenderar alla berörda att få tillbaka pengarna från CHAT som vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida
     Innan du fattar ett nytt investeringsbeslut, kolla in den här länken

     Grattis.

 97. Mariela Mena svar

  GO4REX ESTADORES att inte investera i denna plattform är en total stöld som inte rekommenderar eller luras till att investera mer och mer pengar de säger till dig att de kommer att hjälpa dig med handel så att din inkomst blir bra och i slutändan kommer de förmodligen att få dig att investera och du förlora hur lite eller hur mycket du ger dem
  Detta är en boomerang och allt de gör kommer att betalas tillbaka till deras barn och Generations GO4REX
  Fall inte, det fungerar inte, allt är ett rån

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mariela, denna mäklare ringde Go4rex är en SCAM, många investerare De har fördömt Go4rex för bedräglig verksamhet, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de är gjorda av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! Och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSE!

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande Gör det aldrig, som säger att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om att de ska kunna stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 98. Alcides svar

  Hej, jag heter Alcides, jag investerade 2250 dollar i Go4rex är en bluff, de bara frågar dig och ber om pengar som enligt så att du inte förlorar investeringen och när du vill ta ut något annat visar de inte sitt ansikte , att om du ska sätta in de talar flera Ibland med den hastighet du sätter in är de fusk. Jag har redan rapporterat den här bluffen på flera ställen, älskar att stöd ges till mig för att få tillbaka mina pengar, men när de ifrågasätter mig att när jag investerade eftersom det inte är mycket, säger de bara att det inte går att göra och att jag kommer att ha tur för nästa gång, jag inbjuder dem som är i samma situation att vi inte satsar så mycket tydligen på att träffas och göra en grupptalan, så att dessa skrupelfria människor inte fortsätter att lura de människor som med så mycket arbete spara sina pengar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alcides, denna mäklare heter Go4rex är en SCAM, många investerare De har fördömt Go4rex för bedräglig verksamhet, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de är gjorda av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! Och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSE!

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande Gör det aldrig, som säger att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om att de ska kunna stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 99. Andrea Molano Garzón svar

  Hej, jag heter Andrea Molano, jag har för närvarande ett konto hos Marketrip, jag investerade mer än 3.000 USD och förmodligen tjänade jag på investeringar i USD. 8000 som jag aldrig har sett mer än genom deras plattform, de ringer mig ständigt för att sätta in mer eller mindre USD. 2000 som förmodligen ska betala de skatter eller tullar som de måste betala innan börserna i New York, säger de till mig att det borde vara 15% av min investering + intäkter att om jag inte gör det kommer de att ta det kapitalet och fortsätta arbeta med det eller att om jag inte återinvesterar det kommer aktiemarknaden att se det som fruset och jag kommer att förlora mina pengar. Även om jag redan vet att de har stulit det och att de bara försöker få ut mer av mig, om det finns något sätt att rapportera dem, räkna med mig, det här måste sluta.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Andrea, du kan göra anspråk från CHAT på vår webbplats, vi tror att återvinningsföretaget är 100% pålitligt, men allt kan inte alltid återställas. Denna mäklare ringde Marketrip är en SCAMhar många investerare fördömt Marketrip för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.

   Du kan läsa en recension om den här mäklaren här: https://brokersdeforexconfiables.com/marketrip-opiniones/

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 100. Linne Depari svar

  Fundiza investering.
  Hur återhämtar jag mig?
  Det är möjligt att skicka kontakt via e -post

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Lino, problemet kommer när du drar dig tillbaka, samma sak händer alltid, de kommer med ursäkter för dig. Denna mäklare ringde Fundiza är en SCAM, många investerare De har fördömt Fundiza för bedräglig verksamhet, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de är gjorda av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! Och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSE!

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande Gör det aldrig, som säger att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om att de ska kunna stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

  • GEORGE svar

   VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED FÖRETAGETS NAMN CFDPROFX FOREX PLATAFORM VI SKAMMADE MER ÄN 8 MÄNNISER SOM DE ERBJUDER DIG ATT HA KONTO FRÅN 100 DOLLAR OCH DE ERBJUDER DIG BONUSER PÅ 250 DOLLAR OM DU REKOMMENDERAR MÄNNISKA OM DU KAN KANALERA PÅ ATT KAN KAN KOMPONERA PERSONERNA OM DU KAN MANKONTROLLERA ATT KAN KAN KOMPONERA OM DU KAN KOMPONERA PÅ MÄNNISKAN. , DE HAR ETT SÄTT ATT VERKA FRÅN DÄR I BÖRJAN FÖR ATT GÖRA BRA VINSTER OCH DÅ KRÄVER DIG ATT ÖKA KONTOERNA OCH SEDAN LADDA NER PLATTFORMEN UTAN ATT DU KAN GÅ IN

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej GEORGE, denna mäklare heter CfdProFx är en SCAMhar många investerare fördömt CfdProFx för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

    Du kan läsa deras recension och kommentarer på denna länk: https://brokersdeforexconfiables.com/cfdprofx-opiniones-2/

    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

    Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner pengarna från det CHAT vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

    Hälsningar.

 101. mGy svar

  hej jag investerade i summapips men jag vill gå i pension Jag bryr mig inte om pengarna de tror att det är ett problem med mig

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej mgy, ringde denna mäklare Summapips är en SCAM, har många investerare fördömt Summapips för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.

   Om du har relevant information om denna mäklare, dess kontor, dess anställda eller något som du tycker kan vara viktigt, berätta för oss om det, skriv till oss för att informera våra användare.

   Om du vill titta på andra alternativ, kontrollera den här länken: https://zuverlassigerforexbroker.com/beste-Makler-2021/

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 102. jean carlos romero svar

  Hälsningar, jag tror att jag har blivit lurad av capitalanalysislimited .com / De låter mig inte ta ut mina intäkter eftersom de hävdar att jag i deras policy inte kunde återinvestera i samma plan, och det är därför de stänger av mig och ber mig om en ny insättning så att jag kan ta ut resten. fråga som inte verkar för mig. Jag behöver verkligen hjälp i det här fallet.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jean, vi arbetar idag med flera recensioner och vi kommer att försöka göra en så snart som möjligt om denna mäklare.

   Hälsningar.

 103. ILDE svar

  God morgon, jag skulle vilja veta om en investering jag gjort i HORIZAON ANVEST kan återvinnas

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej ILDE, du kan återställa vad du har blivit lurad, prata med vår chatt eller se vår länk, försök att få tillbaka dina pengar, denna mäklare som heter Horizon Invest är en bedrägeri, många kunder har rapporterat till Horizon Invest för bedrägliga aktiviteter, det är inte lämpligt att investera pengar i en mäklare som INTE är reglerad (eller med mycket låg kvalitetskrav) och som INTE ÅTERGÖR PENGARNA TILL DENS KUNDER. Många kunder har kommenterat att efter att ha begärt det flera gånger har de ALDRIG kunnat få tillbaka sina pengar.

   Du kan granska en recension om den här mäklaren på den här länken: https://brokersdeforexconfiables.com/horizon-invest-opiniones/

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 104. wilson svar

  Hej alla, jag har en fråga, jag investerade i orotrader för länge sedan tills jag insåg att det var en bluff, då bestämde jag mig för att dra mig direkt, som sedan ringde mig tills de sa till mig att om jag ville dra ut måste du lämna ditt konto på $ 0% till Jag har inte en negativ kredithistorik faktiskt jag har lite pengar på det kontot men jag bestämde mig för att ta ut oavsett pengar, de berättar också för mig att de i kontraktet sa parametrarna, men det kontraktet skrev jag på när jag fortfarande var minderårig, men jag vill veta om det kan vara sant om min negativa kredithistoria, eller får de mig att flyga

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Wilso, denna mäklare heter Orotrader är en SCAM, CNMV (Financial Regulator Spain) och många investerare har fördömt Orotrader för bedrägliga aktiviteter, (se länk) Det är inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare.

   Du har en recension och kommentarer på den här länken: https://brokersdeforexconfiables.com/orotrader-opiniones/

   SCAMMED kan gå igenom kontoren för att hämta sina pengar. Adress: Av Insurgentes Sur 105 edf el GRECO piso 12. Mexico City, Mexiko.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 105. Rinaldo svar

  l'utilizzo di MyChargeBack föregår dei costi

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Rinaldo, jag antar att det beror på varje enskilt fall, fyll i chatten och de kommer att förklara det direkt för dig.

   Hälsningar.

   • Reinaldo brorson svar

    Hallå. Atlascryptomanegent betalar inte. Du gör uttag och de når aldrig plånboken. Vad ska jag göra för att göra betalningarna

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Reinaldo, denna mäklare ringde Atlascryptomanegent är en SCAM, har många investerare fördömt Atlascryptomanegent för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

     Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

     Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner pengarna från det CHAT vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

     Hälsningar.

 106. RAMON svar

  ALLGLOBALFIN .COM, BROKER TRISHA TAJENA, PRESENTERAS MED ETT REGLERAT FÖRETAG OCH MÄLARE SOM REGLERADE MED HÄNVISNING AV FCA TXT87713 150018, MEN NÅR DU SÄR FÖRDELARNA OCH VILL FÖR ATT TA BORT EN DEL AV DET Samma GODKÄND. DEN FÖRSTA BETALNINGEN MED BANKDATA OCH INGEN SVAR DIG INTE LÄNGRE ÄVEN ATT PLATTFORMEN ÄR MED FÖRDELARNA.
  4300 € I FRAKT

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej RAMON, vi arbetar idag med flera recensioner och vi kommer att göra en så snart som möjligt om ALLGLOBALFIN .COM.

   Hälsningar.

  • Erika Marlene svar

   Hur kan jag få tillbaka mina pengar, de behandlade mig dåligt även när jag var gammal och de ville få mer pengar från mig och eftersom jag inte gav dem började de förolämpa mig, snälla hjälp mig

 107. SANDRA svar

  GOD EFTERMIDDAG JAG BEHÖVER DIG ATT HJÄLPA MIG TILL ÅTERVINNING AV MINE DOLLAR INVESTERADE I INTENS LIVE. HUR KAN JAG LAGA IN EN STRAFFKLAGA FÖR LURRE?

 108. emanuel svar

  Bra våg Jag investerade pengar i Finocapital .io och nu vill jag ta ut de ber mig betala 20% av kapitalet, som när mäklaren ringde mig berättade en historia om att de var tvungna att stänga mitt konto och de frågade jag skulle betala 20% jag sa till dem att ta ut det av de pengar de var tvungna att ge mig i de sa till mig att de inte kunde göra mig i ka-mäklare som gjorde mig 1 om dagen i början gjorde de mig till en köpte btcusd-handel 8468,60 36318,60 $ och stängde vid 18 $ det var den 01 november 2021 när den dagen bitcoin öppnade marknaden på 36201,33 $ och efter 2 månader utan att veta något om dem eftersom jag sa till mäklaren att jag inte skulle skicka mer pengar om du måste få 20%, det är vad de ber dig göra, av vad de måste betala till mig, men de säger alltid att de inte kan av bankskäl och företagspolicy. men åtminstone fuskar de inte någon annan

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Emanuel, den här mäklaren ringde Finocapital är en SCAMhar många investerare fördömt Finocapital för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, som säger att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte existerar, De ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

   • Yeinmy eleana llerena Diaz svar

    Jag investerade inte i orotrader och jag vill få tillbaka pengarna, säg att de kommer att sätta in mig och att inget alltid händer.

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Yeinmy, den här mäklaren heter Orotrader är en SCAM, CNMV (Financial Regulator Spain) och många investerare har fördömt Orotrader för bedrägliga aktiviteter, (se länk) Det är inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare.

     SCAMMED kan gå igenom kontoren för att hämta sina pengar. Adress: Av Insurgentes Sur 105 edf el GRECO piso 12. Mexico City, Mexiko.

     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.

     Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

     Hälsningar.

   • Lerjord svar

    Hej, jag har också blivit lurad av Finocapital och jag skulle vilja göra ett klagomål och försöka få tillbaka mina pengar.
    Hur kan jag göra det?

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Marga, den här mäklaren ringde Finocapital är en SCAMhar många investerare fördömt Finocapital för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

     Du kan läsa en recension om dem på den här länken: Finokapital
     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

     Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, som säger att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte existerar, De ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

     Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

     Hälsningar.

 109. marcos svar

  Hej, jag vill veta om cobos .vip-plattformen inte är en bluff (även om jag misstänker att det är det) Jag träffade någon på tinder (en kinesisk man), och han började prata med mig om handel med BTC, jag investerade min pengar, då säger kundtjänst på plattformen att jag måste betala en skatt för att ta ut dem, jag betalar dem (jag har betalat allt med bitcoin), och sedan berättar de att min initiala investering var mycket låg och att jag borde investera mer , då berättar de för mig att kontot är fryst och jag måste betala för att låsa upp och ge en bild av mitt ursprungliga ID (jag har inte gjort något av det) men kan du hjälpa mig att verifiera om det är en bluffmäklare? Jag avstod från att jag förlorade mina pengar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marcos, vi arbetar idag med flera recensioner och vi kommer att försöka göra en så snart som möjligt om COBOS.

   Hälsningar.

   • Carmen svar

    Hej. Jag skulle vilja veta om du vet något om liveprofitstrading .net

    för mig är de redan bedragare, eftersom de inte betalade mig, men jag ville veta om de har information

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Carmen, vi arbetar idag med flera recensioner och vi kommer att göra en så snart som möjligt om Liveprofitstrading.

     Hälsningar.

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Marcos, till dig för att du skriver, vi är här för att hjälpa till.

     Hälsningar.

 110. Peter svar

  Hej god morgon, jag sätter in flera gånger
  Alantra huvudstad
  @GlobalAlantra
  Och i de operationer som jag vann och förlorade, då ansökte jag om krediter och betalade och till slut förlorade jag i en operation allt ... .. Jag har kopior av insättningsavgiften och meddelanden och överföringar .... Kan jag få tillbaka mitt kapital ????

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Pedro, försök att rädda dina pengar genom vårt CHAT, de kommer att kontakta. Den här mäklaren ringde AlantraGlobal är en bluff, CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt AlantraGlobal för bedrägliga aktiviteter (kolla här), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare.
   Dessa lån är fiktiva och pengarna kommer aldrig ut på marknaden, det är en annan SCAM. Till slut hotar de dig med juridiska problem för det påstådda lånet, MÄLKAREN ÄR EN LUR.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 111. Alfredo SV svar

  God morgon, du får en referens från FopTrade, det här är din sida:
  foptrade .com / es / home-spanish / index.php

  Jag kommer att uppskatta dina kommentarer.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alfredo, vi arbetar idag med flera recensioner och vi kommer att göra en så snart som möjligt om foptrade.

   Hälsningar.

   • Alfredo SV svar

    Kommer du att ha något svar om denna mäklare ???

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Alfredo, den här mäklaren ringde Foptrade är en SCAM, har många investerare fördömt Foptrade för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

     Kontrollera deras recension i detta Länk

     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

     Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

     Vi rekommenderar alla berörda få tillbaka pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

     Hälsningar.

 112. Karen svar

  EXPO RM frös allt och ingen kan ta ut pengarna. Hur kan jag få tillbaka det jag satte in?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Karen, den här mäklaren heter Expo R&M är en SCAMhar många investerare fördömt Expo R&M för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida Hälsningar.

   Hälsningar.

 113. Yenni svar

  God natt investerade jag med kelburninvestment och när jag skulle ta ut pengarna återspeglas det inte. Jag skulle vilja veta om mina pengar är förlorade. Jag har skrivit många gånger i chatten och säger att ha tålamod, måste jag vänta eller gjorde de lurar mig? 🙁

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Yenni, jag förstår att de kommer att svara dig, de gör det med alla som ber om hjälp, även om det är sant att de har mycket arbete.

   Hälsningar.

   • Yenni svar

    God natt, min fråga är om jag fortfarande hoppas att de låter mig ta ut mina pengar, jag investerade i kelburninvestment eller insisterar jag inte mer på det.

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Yenni, den här mäklaren heter Kelburn Investment är en SCAMhar många investerare fördömt Kelburn Investment för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.
     Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

     Hälsningar.

     • Yenni

      Vad är processen för att återvinna pengarna? Jag klickar på länken och det tar mig till samma webbplats, snälla vägleda mig

 114. Heriberto svar

  hur pålitlig är tradegf? Jag har en stor misstanke om att de är bedragare

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Heriberto, den här mäklaren ringde TradeGF är en SCAMhar många investerare fördömt TradeGF för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   Om du vill har du en recension om dem i den här länken: https://brokersdeforexconfiables.com/tradegf-opiniones/

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 115. Francisco svar

  Jag vill veta om valet av globala investerare, jag gjorde en insättning på $ 900 och de har inte returnerat någonting

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Francisco, vi arbetar idag med flera recensioner och vi kommer att försöka göra en så snart som möjligt om globala investerares val, berätta om du har internet.

   Hälsningar.

 116. marcos svar

  Jag började precis med dem, och jag läser det här och det har redan gett mig mycket misstro ... nej, jag ger redan upp mina pengar 🙁

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marcos, vilken mäklare pratar du om?

   Hälsningar.

 117. julia svar

  Wiselling scam Få aldrig tillbaka din investering

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Julia, du kan få tillbaka den, kontakta CHAT på vår webbplats, den här mäklaren ringde Wiseling är en SCAMhar många investerare fördömt Wiseling för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Du kan läsa en recension om denna mäklare på följande länk: https://brokersdeforexconfiables.com/wiseling-opiniones/ (lägg dina kommentarer här också, tack)
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

 118. deusvaene svar

  hej meu nome deusvaene jag skulle vilja veta om en mäklare fundiza alguem vet

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej deusvaene, den här mäklaren som heter Fundiza är en SCAM, många kunder har rapporterat Fundiza för bedrägliga aktiviteter, det är inte tillrådligt att investera pengar i en mäklare med så många klagomål.
   Enligt kundkommentarer returnerar DE INTE DET INVESTERADE PENGEN, DE HÅLLER DET.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 119. deusvaene svar

  hej någon från en löpare chamada smälta det kommer att vara att jag kan lita på

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej deusvaene, den här mäklaren som heter Fundiza är en SCAM, många kunder har rapporterat Fundiza för bedrägliga aktiviteter, det är inte tillrådligt att investera pengar i en mäklare med så många klagomål.
   Enligt kundkommentarer returnerar DE INTE DET INVESTERADE PENGEN, DE HÅLLER DET.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 120. Leonel svar

  Mitt fall var följande med Btoken Bank, jag gjorde en insättning på 500 euro, då ringde de mig bara för att sätta några operationer i en mäklare som heter xquote, därifrån berättar de för mig att om jag vill ha mer prestanda erbjuder de mig en kredit på 4500 euro, och nu ringer de mig. Vad måste jag betala om, eller om jag inte har juridiska problem med dem, skaffa mig en bra advokat

  Kan du vägleda mig vad jag ska göra i det här fallet, eller om någon annan har hänt dig, vad som har gjorts till ditt försvar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Leonel, de kommer inte stämma dig, de vill bara skrämma dig och de slutar inte ringa dig förrän du betalar, låser deras telefoner och försöker få tillbaka pengarna, ringde den här mäklaren Btoken Bank är en SCAMhar många kunder rapporterat Btoken Bank för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och att RETURER INTE PENGAR TILL DINA KUNDER. Många kunder har kommenterat att efter att ha begärt det flera gånger, DE HAR ALDRIG KAN FÅ TILLBAKA.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

  • HERRERA GUZMAN ADRIANA svar

   HEJ, VAR INTE Rädda för dem, det har också hänt något liknande. Jag fick ett samtal från en engelsk kallad ADELA SCHULTZ som erbjöd sitt hjälp för att fungera med bitcoins. DET VAR HON SOM RINGADE MIG JAG HAR INTE RINGAT NÅGON TILL ATT JAG HAR MISTRYTT FÖR MÄNNISKOR SOM ARBETAR PÅ INTERNET. JAG HAR OCKSÅ FÅTT EN E -POST FRÅN DENA SCAMMERS SOM BERÄTTER MIG ATT DE ÄR FRÅN ENGELSKA REGERINGEN, RENA LJUGAR FÖR DENNA RATERA GENTUCITY. Jag SVARADE ATT DET ÄR EN LÖGN ATT DEN ENGELSKA REGERINGEN INTE KOMMER LÅNA FÖR EN SÅDAN BLUFF. SOM MÅSTE VI FRÅGA DEN ENGELSKA REGERINGEN FÖR ATT DETTA TRUT -FÖRETAGEN ÄR I ENGLAND SOM ÄR FALLET AV LÖSNINGSMARKNADER, PAYBIS OCH ANDRA. DET ÄR Q ATT GÅ UT TIDNINGARNA SÅ ATT DE ANKOMMER I ENGLAND OCH GÖR EN SKANDAL, DET ÄR MITT MÅL, ATT DEN ENGELSKA REGERINGEN STÖR DEM FÖR TYV.

   • Amelia svar

    Hej, tack så mycket för dina bidrag, tyvärr läste jag det inte för att undvika att investera i den Cisco-handelsplattformen och min erfarenhet har varit att de först är mycket intresserade av att hjälpa dig växa i investeringar, jag kallar först en viss Ernesto som jag behandlar mig själv mycket bra. Sedan försvann han och mitt namn var en annan Jose eller något som jag inte kommer ihåg som väckte tanken på ett lån på 3 tusen euro, då var de förlorade igen och en viss Diego har ringt mig varje dag för att salivera ett eländigt jag med en hotfull röst som gör ett mentalt spel för att skrämma dig och minimera dig, säger han till mig: ju längre du väntar och inte investerar i plattformen, desto längre tid tar det att tjäna pengar, jag säger bara att alla som arbetar med jag vinner, jag tappar ingenting, etc etc ... Om det verkade väldigt konstigt för mig att Ernesto försvann och den här saldivaren sa till mig att Ernesto inte längre var med dem medan jag lyssnade på hans röst eftersom de ringer till dig och allt är hört i bakgrunden ... sedan nästa rådgivare som insisterar på det lyckliga lånet på 3 tusen euro och jag tänkte inte att gå i skuld mer ... ... de går från den snällaste rådgivaren till den mest aggressiva som jag tycker en sådan saldivar.
    I mitt fall gjorde jag den första investeringen på 200 euro från PayPal, en del (80 euro) och resten betalade jag med mitt bankkort. Detta var i februari, den 18, och då sade Ernesto nästan i slutet av februari att jag skulle investera mer och jag kände mig som en dåre och investerade 1000 euro per överföring till ett konto i Portugal, vilket först verkade konstigt för mig, men jag var naiv. I själva verket såg han min tillgång till min nätbank och bad mig om en pdf av överföringen så att det förblir för dem som betalningsbevis och jag vet inte om de kan komma in i min bank och råna mig. Sedan opererade jag fram till april, då försvann de, de svarade inte på mina samtal och jag fortsatte inte att fungera. Och sedan dök den andra rådgivaren upp och berättade om lånealternativet och bad om ursäkt för att de hade haft problem, utnyttjade coronaviruset och sa att de hade blivit sjuka och sådant. och jag gick inte med på hans lån eftersom det verkade konstigt för mig och inte heller hade tid att fungera för att jag började arbeta ... Och sedan i början av juni uppträdde denna Diego saldivar med sin hotfulla röst som ropade och lämnade ett röstmeddelande på min telefon att när vi återvände till drift och att om jag inte meddelade dem skulle de skicka mina uppgifter till en annan person som om han hade tid att operera ....
    DÄR vill jag berätta för mig hur jag kan få tillbaka minst 1250 euro i investering eller en del av det, för det jag har gjort är helt enkelt att förvalta investeringsportföljen ibland så att de eländiga inte misstänker, jag tänkte göra det växa lite mer portföljen och begär sedan ett uttag men jag läste i kommentarerna att de inte tillåter uttag. Nu har jag bara 1715 euro eftersom de uppenbarligen inte hjälper mig och jag har inte mycket erfarenhet av att tjäna investeringar, det är därför jag ville växa till 3 eller 2 och begära ett uttag på minst 800 ... berätta hur jag kan återfå en del eller summan av min initiala investering och hur man får dessa eländiga bedragare att gå i fängelse och utnyttja de fattigas behov…. En annan sak som de, när de känner för det, blockerar com-plattformen för att göra dig rädd, de har redan gjort det mot mig, det är därför jag försöker komma in varannan dag ... .. mitt intresse är att få tillbaka pengarna och se om jag kan investera i en plattform som är tillförlitlig.
    Jag ville också få veta hur pålitliga FXORO är, jag har sett att de har regler, kan jag göra investeringar med tillförsikt?
    Tack så mycket och jag hoppas att min erfarenhet hjälper dig, och om vi går med kanske vi får dem att betala de cisco-handelstjuvarna som förresten i början säger att de inte kommer att slösa bort tid på att stjäla 250 euro eller 3 tusen euro från någon, det är ingenting, att om de gjorde det skulle de vara stora summor .... Jag menar allt de säger för att skapa ett falskt förtroende med omvänd psykologi. de gillar att dra nytta av människor i tider av kris.

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Amelia, intäkterna du gör i Ciscotrades ges aldrig till dig, inte heller de viktigaste pengarna, och om du betalar 3.000 euro förlorar du dem också, allt är en inställning för att få ut pengarna ur dig. Denna mäklare Ciscotrades är en bluffhar många investerare fördömt Ciscotrades för bedräglig verksamhet, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Nästan allt de säger på deras hemsida är FALSE. Lita inte på något som deras rådgivare eller säljare säger, det är allt FALSE.
     Många kunder har klagat på KAN INTE FÖRTRA DINA PENGAR.
     Du kan läsa en recension om den här mäklaren på den här länken: https://brokersdeforexconfiables.com/ciscotrades-opiniones/
     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
     Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
     https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

     Hälsningar.

 121. Juli svar

  God morgon, jag skulle vilja veta om det finns en grupp människor som rapporterar exfinances .com, eftersom jag har blivit lurad av denna identitet "finex group ltd" och att om vi rapporterar som en grupp vet jag att det finns fler chanser att vinnande.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Julio, de gör alltid detsamma, de ber dig om mer pengar som i slutändan också kommer att gå vilse och de kommer inte att returnera någonting, kallade den här mäklaren Xfinances är en SCAMhar många investerare fördömt Xfinances för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Allt de säger består, ingenting är sant, det är bedrägeri.
   Du kan läsa en recension om den här mäklaren på den här länken: https://brokersdeforexconfiables.com/xfinances-opiniones/
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt som vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

  • Jesus svar

   Dessa människor försökte också bluffa mig men till slut blev jag misstänksam och ryggade av.

   • Federica Vettor svar

    Kom säg fa till chiudere il conto ?? Grazie

 122. Juan Chumpitaz svar

  Min bror deponerade 5000 euro i btoken-banken nu berättade han för mig att han förmodligen hade förlorat en stor del av sina pengar, schweizarna tog ut resten och de tillät honom inte hur han kan göra för att återkräva pengarna, jag skulle vilja veta om investering är tillförlitlig

 123. Mary svar

  Hej god kväll, jag vill veta om xtoro är ett seriöst företag eller en bluff, snälla, jag behöver mycket hjälp eftersom en person lånade mig pengar i samma företag och jag känner att jag någon gång kommer att bli lurad, jag gav min identitet men inte allt mitt dokument, snälla hjälp mig, jag känner att jag inte gör rätt. Jag sa till den personen att jag inte ville fortsätta och han sa att jag skulle låna ut mitt lösenord. Han har min e-postadress och min Hjälp mig. Också en annan sak Jag har tre hänvisningar men jag lade inte till dem. Snälla hjälp mig innan det är för sent. Naturligtvis följer jag ingenting annat på grund av min intuition, hjälp mig, han ber om hjälp, vad kan jag göra?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Maria, den här mäklaren ringde X-Toro Inversors är en SCAMhar många investerare fördömt X-Toro Inversors för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Du kan se information och recension om denna mäklare här: https://brokersdeforexconfiables.com/x-toro-inversors-opiniones/
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

 124. Alfonso svar

  God kväll.
  Jag vill presentera mitt fall så att människor inte faller för bedrägerierna från dessa mäklare som bara är intresserade av att ta dina pengar oavsett ansträngning du gör för att få dem. De lyckas till och med få kreditkort för att öppna kontot, de lovar dig verktyg som de aldrig kommer att ge dig, de ringer upp till 10 samtal om dagen för att försöka övertyga dig. De är fast beslutna att ta dina pengar.
  Jag öppnade ett konto med 500 USD på INTERTRAES FX. allt gick förmodligen bra, tills jag en dag ringde analytikern RAFAEL ECHEVERRIA, om jag kommer ihåg hans namn rätt och sa att de kvartalsvisa stängningarna närmade sig, att det var en bra möjlighet. Men jag behövde ett konto med minst 3000 dollar för att kunna arbeta. Jag sa till honom i första hand att jag inte hade de pengarna, och han sa till mig att företaget skulle låna ut det för mig att avbryta det dagar senare, jag accepterade lånet eftersom de lovade mig goda vinster för att betala krediten och ha bra pengar på mitt konto. De sa till mig att det enda var att jag var tvungen att avbryta krediten för att kunna betala ut mina inkomster. det vill säga, från samma guanacias kunde de inte ta det; var tvungen att sända separat. eftersom de visade mig bra vinster i kontoutdraget. Jag lånade 2250 dollar genom kort och andra för att betala min kredit och sedan skickade de mig ett kontoutdrag där jag hade tappat alla mina pengar. nu kallar de mig "portföljåterhämtning" och säger att om jag lägger in 1000 XNUMX dollar mer kan vi få tillbaka det vi förlorade. De är tjuvar och syndiga.

  Jag avslöjade redan mitt fall genom återhämtningschatten.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alfonso, det stämmer, ringde den här mäklaren Intertrades FX är en SCAMhar många kunder rapporterat Intertrades FX för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.
   Låt dig inte luras, de vill bara att du ska skicka pengar vad det än är och de kommer att behålla det, de är bedragare. Svara inte på dem, skriv inte under något eller skicka dem din dokumentation.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt som vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 125. sophia bord svar

  School4broker och marketrip är en bluff, de berättade för mig att sätta in 4250 euro på School4broket-plattformen och därmed kunna aktivera kontot för att göra investeringar. Begreppet att köpa 17 rådgivande sessioner när det jag gjorde var att göra mina pengar generera inkomst och inte köpa vad som helst på School4broker. Det är den gången jag inte har lyckats få tillbaka mina pengar, de ringer mig ofta för att säga att för att godkänna överföringen måste jag betala minst ytterligare 1.000 XNUMX euro. De är en bluff som de ALDRIG returnerar de pengar du levererar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Sofia, de två mäklarna du kommenterar är en SCAM, de använder den förmodade skolan för att locka kunder till sin Marketrip-mäklare. Tack för att du skrev, den här mäklaren / skolan heter School4broker är en SCAMhar många kunder rapporterat School4broker för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en mäklare med så många klagomål och som INTE regleras.
   Enligt kundkommentarer DE ÅTERVÄNDER INTE DET INVESTERADE PENGEN, DE HÅLLER DET.
   All information du kan skicka oss kommer att vara mycket användbar för att avslöja dessa bedragare, namn, e-postmeddelanden, webbplatser, banker, betalningsbehandlare, deras riktiga adress ... etc.
   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 126. Mary svar

  God natt, jag undersöker om den här mäklaren sedan för ett år sedan jag gjorde en investering i den, efter att ha gjort ett par investeringar och kunde ta ut mina pengar och återigen bli, jag fick besked om att jag hade en bonus på 2500 dollar men villkoret att ta ut dem båda min kapital eftersom bonusen var att göra en ny insättning på 1000 dollar, hittills har jag inte velat göra insättningen av rädsla för att förlora mina pengar, det hände med andra vänner samma som jag och de förbli med samma oro som mig Det är viktigt att nämna att när de tog kontakt med dem bad de mig om insättning för den påstådda aktiveringen av kontot och det återspeglas inte i kontraktet eller deras policy som företag, jag känner mig besviken och lurad.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Maria, vad heter mäklaren?

   Hälsningar.

 127. jr svar

  Jag blev lurad av samfinansiella och kungliga medel, de investerar ingenting, det är som ett spel, de behåller pengarna och när du vill få tillbaka något händer det typiska, de ber dig betala skatt och du får inte någonting tillbaka.
  Kontakta RoyalFunds, det är en annan värdelöshet, du måste också skicka pengar till dem för att skicka 4 e-postmeddelanden till bankerna som skickar allt eftersom kontona där du angav redan har stängts och de gör ingenting annat.
  Totalt, samma sak

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej jr, de två är en bluff, om Royalfunds vi granskar de närmaste dagarna, pengarna kommer ALDRIG att returneras, de är bedragare, få tillbaka dina pengar genom CHAT på den här webbplatsenPrata med dem för att se om de kan hjälpa dig, de är ett seriöst företag. Den här mäklaren ringde Cofinancial är en SCAM, CNMV, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten, har fördömt Cofinancial för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare.
   Cofinancial-mäklaren är nära besläktad med Confixfinancial, en mäklare med ett fruktansvärt rykte. Vi föreslår extrem försiktighet med båda mäklarna.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 128. John svar

  Hej, jag har lurats från brokem Alpha capital ct. Det visar sig att jag ville ta ut pengar och det kunde jag inte och sedan övertalade de mig i en operation att göra ett operativt lån som jag måste sätta in som 5000 dollar. Om inte, går pengarna förlorade.
  Jag ville fråga dig om de kan vidta rättsliga åtgärder eftersom jag har ett undertecknat kontrakt. Men jag vill inte längre sätta in någonting eftersom det luktar som en bluff.
  Sedan nu berättade de för mig att nu när jag inte sätter in förrän nu lämnar jag pengar när det fanns 11000 XNUMX dollar på kontot

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juan, skicka inte någonting, underteckna inte någonting och ignorera dem, de kommer inte stämma dig, de ljuger för dig, du kan få tillbaka dina pengar, kontakta CHAT på vår webbplats, den här mäklaren heter Alpha Capital Group är en SCAM, många investerare har fördömt Alpha Capital Group för bedräglig verksamhet, det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengar till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

 129. lory svar

  ciao sono stata truffata da Profit Assist e per la quale ho sporto fördömer polizia postale di Milano.
  Ingen credo potrò, kommer jag att återkräva min fond till det samhälle som du föreslår att göra det?
  grazie

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej lory, betal inte någonting åt dem och oroa dig inte för deras hot att debitera dig eller kräva pengar, det är allt en lögn, den här mäklaren ProfitAssist är en SCAMhar många investerare rapporterat ProfitAssist för bedräglig verksamhet, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Nästan allt de säger på deras hemsida är FALSE, och de litar inte på något som deras rådgivare eller säljare säger är FALSE. De ber dig betala skatt som inte är verklig, de gör det för att få mer pengar från dig som till slut kommer att bli stulna.
   Många kunder har klagat på KAN INTE FÖRTRA DINA PENGAR.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Du kan läsa en recension och kommentarer om dem här: https://brokersdeforexconfiables.com/profitassist-opiniones/
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokerforexaffidabili.com/riavere-i-tuoi-soldi-mychargeback/
   Hälsningar.

 130. Miguel svar

  Hej, jag måste ha information om en mäklare som heter Quotex. Vet någon om den är reglerad eller är det en bluff?
  Tack.-

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Susana, du kan återställa det, kontakta CHAT på vår webbplats, den här mäklaren ringde Quotex är en bluffhar många investerare fördömt Quotex för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder.
   du kan läsa en recension om dem här: https://brokersdeforexconfiables.com/quotex-opiniones/
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA
   De tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

 131. PILAR svar

  Hej, jag skulle vilja veta om någon av dem som klagar på dessa handlingar mot dessa bedragare, har redan återställt sina pengar och med vilket företag jag rekommenderade att jag hjälpte dem att återställa, garcias

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Pilar, jag tror att jag inte riktigt förstår vad frågan är exakt och vilken mäklare som har lurat dig, men vi rekommenderar att alla berörda försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webb eller I följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 132. Daniel Alvarado svar

  Jag kontaktas från den här plattformen: tradefm .co / # /
  Är det lagligt? Vad vet du om dem? Kan jag investera?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Daniel, vi avslutar redan recensionen, ringde den här mäklaren TradeFM är en SCAMhar många investerare fördömt TradeFM för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de är gjorda av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! Och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSE!
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 133. aleks svar

  hoal var försiktig med consilium-global är en bluff insättning 13000 mxn till ett bancomerkonto av en viss damian diaz, antagen finansanalytiker och säljare av consilium i mexico, och det konstiga är att en silvia lopez ringde mig varje dag från Skottland, och London i England för att berätta för mig vad jag var tvungen att göra i tillgångarna
  Och när jag sa till honom att det verkade som en bluff vad de gjorde, slutade han ringa för en dag sedan, idag väntade jag och han ringde inte längre till mig och stängde mitt konto i konsilium
  idag kan jag inte längre ange ditt xquote-konto,
  fall inte fler människor fördömmer himlen

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej aleks, försök att få tillbaka dina pengar, ringde den här mäklaren Consilium Global är en SCAMhar många kunder rapporterat Consilium Global för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och att RETURER INTE PENGAR TILL DINA KUNDER. Många kunder har kommenterat att efter att ha begärt det flera gånger, DE HAR ALDRIG KAN FÅ TILLBAKA.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 134. Alonso svar

  Hej, jag skulle vilja att du berättar för mig om MONTANA FOX HOLDINGS är en bluff? .. Jag kommer från Peru och jag har lagt in 6 tusen euro fram till idag, igår att jag ville ta ut mina pengar plus vinsten eftersom vi var på 10 tusen euro och lite mer de placerade mina pengar med en inspelning i vissa operationer med naturgas och jag förlorade jag förlorade mina pengar. Jag skulle vilja veta om MONTANA CORPORTE FINANCE är en bluff?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alonso, om det är, skriver vi bara en recension om dem, de utgör ett företag som regleras av FCA men de är inte riktigt, det är det som kallas en KLON.

   Skicka inte mer pengar, de tar allt, de är tjuvar.

   Hälsningar.

 135. ricardo svar

  Hej allihopa. Jag lurades med EUROFX-plattformen 🙁 Jag lade blint in mina pengar på den plattformen och jag kunde inte ta ut ett öre av investeringen.

  Snälla, jag vill att du hjälper mig att få tillbaka min investering

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ricardo, den här mäklaren ringde EuroFX är en SCAMhar många kunder rapporterat EuroFX för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en mäklare med så många klagomål.
   Enligt kundkommentarer DE ÅTERVÄNDER INTE DET INVESTERADE PENGEN, DE HÅLLER DET.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 136. Darinel aizprua svar

  Jag investerade 250 dollar med Olimpo Trader och tre månader efter att ha gjort det, blockerade agenten mig från whatsapp och ingen svarar på mina e-postmeddelanden eller mina samtal

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Darinel, tack för att du skrev, ringde den här mäklaren Olimpo Trader är en SCAMhar många kunder rapporterat Olimpo Trader för bedrägliga aktiviteterDet är inte tillrådligt att investera pengar i en mäklare som INTE regleras (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och som inte returnerar pengarna till sina kunder.
   Om du vill läsa recensionen, se här: https://brokersdeforexconfiables.com/olimpo-trader-opiniones/
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatten vi har på webben eller via följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 137. Jon svar

  Hej,

  Vet någon om goldingfx är SCAM eller legit?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Santiago, försök få tillbaka pengarna, ringde den här mäklaren Goldingfx är en SCAMhar många kunder rapporterat Goldingfx för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och att RETURER INTE PENGAR TILL DINA KUNDER. Många kunder har kommenterat att efter att ha begärt det flera gånger, DE HAR ALDRIG KAN FÅ TILLBAKA.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hans recension är följande: https://brokersdeforexconfiables.com/goldingfx-opiniones/

   Hälsningar.

  • MOUNIR svar

   BRA, JAG TROR DET Samma gren som BNDFIN, INGET ATT LITA PÅ.

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej MOUNIR, så är Goldingfx från BNDFIN-gruppen? Vi kontrollerar, tack.

    Hälsningar.

 138. Jose Manuel Martin Sebastian svar

  God eftermiddag,
  Jag investerade 250 euro med Stocklux. Jag kontaktades omedelbart av en personlig rådgivare. På några dagar ökade dessa pengar till 470 euro. Vid den tiden bad de mig om en större investering. Genom att vara motvilliga förvandlades de till en mycket aggressiv, till och med oförskämd attityd. Från det ögonblicket begärde jag att pengarna skulle återlämnas (25 september 2020) och från och med idag visar de inte några tecken på liv och pengarna väntar på avkastning. Nu har jag verifierat att Stocklux-webbplatsen är stängd.
  SOS !!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej José Manuel, vi tackar dig för att du har förklarat din erfarenhet för oss, ringde denna mäklare StockLux är en bluff, BVIFSC, den finansiella tillsynsmyndigheten för Brittiska Jungfruöarna, har fördömt StockLux för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare som förutom inte returnerar pengar. Mäklare anställda är människor som praktiskt taget inte har avslutat grundskolan och sätter dem i kommersiellt arbete för att övertyga sina kunder om att de är de bästa handlarna i världen och att skicka dem pengar för att få dem att tjäna mycket pengar, men i slutändan de förlorar ALLT.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 139. Platshållarbild för Patricia alvarez svar

  Hallå
  Berätta för dem att jag har frågat den förmodade finansiella rådgivaren var de har de kontor där de verkar och han svarar inte bara uttryckligen i Storbritannien och jag går tillbaka och frågar i vilken stad och han svarar inte, jag pratar om Maketrip snälla, jag är ensamstående mor och hittills har jag inte fått några fördelar med investeringen, tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Patricia, den här mäklaren ringde Marketrip är en SCAMhar många investerare fördömt Marketrip för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 140. Joshua Silva svar

  Hej @ Trusted Forex Brokers,

  Nöjda att hälsa er, från vad jag har sett på den här sidan varnar de för ett specifikt företag som heter: Trust Investing och kommentarerna istället för att vara fulla av människor som "förmodligen" lurats av TRUST INVESTING, de fördömmer andra företag. Kan du berätta för mig om det redan har varit människor som har kunnat få tillbaka sina pengar efter 5 månader i Trust Investing?

  Tack och vänliga hälsningar,

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Josué, flera klienter har bekräftat för oss att de har kunnat få tillbaka pengar från denna mäklare.

   Hälsningar.

 141. Javin svar

  Hej, jag investerade i företaget stockdale street limited, frågan är att de först bad mig om 500 USD för att börja arbeta på marknaden, sedan berättade de om en hävstångseffekt och nu befinner jag mig i en situation att jag måste betala utnyttja så att de släpper ut mina kontanter men jag vet inte om jag ska sätta in eftersom det är mycket pengar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Javin, SKICKA INTE MER PENGAR, DU TAPAR DET, vad de vill att du ska betala uppfanns för att få pengar från dig, de är lögnare och manipulatorer för allt de kommer att få svar, men den här mäklaren ringde Stockdale Street är en SCAMhar många kunder rapporterat Stockdale Street för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.
   Låt dig inte luras, de kan inte göra anspråk på någonting från dig, de vill bara att du ska betala vad det än är och de kommer att behålla dina pengar, de är bedragare. Svara inte på dem, skriv inte på något eller skicka dem din dokumentation.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt som vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 142. Emmanuel Villarreal svar

  Hej god eftermiddag, jag var övertygad om att sätta in pengar till TRADEAR tyvärr väldigt sent jag insåg att de har påverkat många människor, så jag skulle vilja fråga dig om jag genom min återkrav kunde återfå mina pengar, hälsningar

  • Veronica svar

   Hej Emmanuel:

   Tradear lurade mig också. Jag har till och med fått hot från delar av dem.
   Jag begärde tjänster från Mychargeback men de har inte svarat på mig (det har redan gått 1 månad).

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Veronica, det verkar konstigt för mig, vi kommer att meddela dig om ditt fall för att se om du kan komma i kontakt.

    Hälsningar.

  • Ramon svar

   Vad tycker du om ADVANCESTOX Jag gjorde nyligen en liten investering men jag ser vissa kommentarer INTE särskilt gynnsamma

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Ramon, den här mäklaren ringde AdvanceStox är en SCAM, har många investerare fördömt AdvanceStox för bedräglig verksamhet, det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengar till sina kunder.

    I maj 2021 fördömde FCA, den brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, AdvanceStox på grund av bedräglig verksamhet.

    Du kan läsa en recension med information om denna mäklare på den här länken: https://brokersdeforexconfiables.com/advancestox-opiniones/

    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, de översvämmer sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är FALSKT! och när kunder frågar om våra recensioner de säger att vi är från tävlingen, också FALSE!.

    Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida Hälsningar.

    Hälsningar.

 143. Rodolfo DaSilva svar

  Hej god dag.
  Kommer de att ha någon information från stoklux ???
  Jag har lite pengar med dem och jag tror att jag riskerar att bli lurad.
  Jag skulle uppskatta all information i detta avseende.
  Hejdå och tack på förhand

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Rodolfo, vi tackar dig för att du förklarade din erfarenhet för oss, ringde denna mäklare StockLux är en bluff, BVIFSC, den finansiella tillsynsmyndigheten för Brittiska Jungfruöarna, har fördömt StockLux för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare som förutom inte returnerar pengar. Mäklare anställda är människor som praktiskt taget inte har avslutat grundskolan och sätter dem i kommersiellt arbete för att övertyga sina kunder om att de är de bästa handlarna i världen och att skicka dem pengar för att få dem att tjäna mycket pengar, men i slutändan de förlorar ALLT.
   Du kan läsa en recension om den här mäklaren här: https://brokersdeforexconfiables.com/stocklux-opiniones/
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

  • Juan Carlos Hernandez svar

   Hej, kan du ge mig T1 Markkets-referenser?

 144. Erica svar

  Jag litade inte på det företaget men det fungerade, de returnerade pengarna som Libertex hade tagit från mig, tack så mycket för att du meddelade oss. Alla bedrägerier bör prova.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Erica, vilka fantastiska nyheter! Vi uppskattar att du berättar för oss, vi vet att ibland tvivlar men vi vet att det många gånger uppnås. Vår rekommendation är att om du tänker investera igen, kolla först namnet på vår webbplats eller om du vill fråga oss, så hjälper vi dig gärna.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller i följande länk.: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Innan du fattar ett nytt investeringsbeslut, kolla in den här länken: https://zuverlassigerforexbroker.com/beste-Makler-2021/

   Grattis.

   • R. Ruiz svar

    Vi har blivit lurade, mer än 90000 XNUMX euro
    De lämnade oss i ett förfallet tillstånd och i skuld.
    Om de hjälper mig, utan att fråga om pengar, och vi försöker få tillbaka pengarna och nå en överenskommelse, registrerar jag mig.

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej R. Ruiz, prata med vår chatt så kontaktar vi dig, vi rekommenderar dig och alla berörda att försöka få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatten vi har på nätet eller i följande länk. :
     https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

     Försena inte, det kan vara så att du fortfarande har tid att få tillbaka pengarna.

     Hälsningar.

 145. julius krigare svar

  Consilium Global om det är en bluff, först öppnar du ett konto och en rådgivare guidar dig tills de föreslår att du investerar mer, de ger dig ett lån många gånger med garanti att du inte kan ta ut förrän du betalar det, efter att ha betalat det och efter att ha fått bra guanacias. För att ta ut dem skickar de inte längre din rådgivare en post uppfanns där de vet att du kommer att förlora och de kallar dig att om du vill återställa ditt konto och pengar måste du bidra mer .. De är mycket uppmärksamma tills du skickar allt efteråt ringer de inte längre till dig eller de svarar dig och ibland svarar de och hänger på dig.
  DET ÄR INTE PÅLITLIGT .. DET ÄR EN LUR, DE FÅR ATT DU FÅR NATIONELLA BANKER OCH FÅ RETUR TILL DIG GENOM SAMMA RUTT, MEN DIG ATT DU FRÅGAR ATT DU BETALAR ATT DU SÄRER ATT DU TILL ENDAST .. DET ÄR ATT FÖRTESTA ATT SÄGA ATT DU Tappade ...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej juli, tack för att du skrev, den här mäklaren ringde CONSILIUM GLOBAL är en BEDRÄGERIhar många kunder rapporterat CONSILIUM GLOBAL för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.
   Uppmärksamhet: Enligt kundmeddelanden är Consilium Global nära besläktad med Black Core, en annan otrevlig mäklare som har lurat hundratals människor.

   Om du vill utvärdera bättre alternativ, kontrollera den här länken: https://zuverlassigerforexbroker.com/beste-Makler-2021/
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt som vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 146. ALEXANDER PINEDA svar

  Hej, jag investerade i CTX-PRIME-FÖRETAGET MÅNADEN OKTOBER 2020 OCH TILL JANUARI 20201 SÅDES MITT PENGAR PÅ PLATTFORMEN MEN SEDAN FEBRUARI GÅR JAG ALLTID UT I 0.0. Ingen ger mig ett svar varken via post eller per telefon. Jag behöver bli vägledd vad jag kan göra

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej ALEXANDER, den här mäklaren ringde CTX Prime är en SCAM, CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt CTX Prime för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. Se meddelande
   Skicka inte dokumentation eller något annat, varken dokument eller pengar och kräva tillbaka dina pengar, att de skickar tillbaka dem till dig, inte underteckna något.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt som vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 147. leni svar

  Hej angående Trade53 Trade Center, 2016 investerade jag i denna plattform. Hur som helst, efter ett tag när jag försökte få tillbaka mina pengar, bad de mig om mer pengar för att göra uttaget. Nu efter så lång tid kommunicerar de med mig igen och säger att jag har mer än åtta tusen dollar att ta ut och de förklarar alla frågor om företaget även att de var tvungna att stänga och inte längre fungera på samma sätt. De ber mig om 8% för att kunna göra mitt uttag genom banköverföring och 10% för bitcoinplånböcker. Sanningen är att jag är mycket i tvivel och jag vet inte om jag ska tro dem eller inte. Jag är rädd att göra den insättningen och inte ha något senare. De säger till mig att det tar 8 till 24 timmar att ha mina pengar på ett bankkonto om jag väljer det här alternativet för en BBVA-bank i Mexiko. De säger också att de redan har betalat 48% av investerarna. Jag erkänner att jag tvivlar och om någon är i samma situation skulle jag vilja veta. Jag lämnar en del av posten som de skickade till mig idag. 90/12/03.
  Vänlig Leni

  Vi informerar dig härmed om alternativen för att framgångsrikt ta ut medel från ditt investeringskonto med ID-nummer 0xxxx

  Alternativ A

  Uttag via Bitcoin genom BlockChain som betalar 8% av det totala värdet för att ta ut $ 8,498.16 0.15 USD (679.91 BTC), totalt att betala för provisioner och förvaltningskostnader för valutaomvandling motsvarande $ 0.012 USD (XNUMX BTC)

  Uppgifter som är nödvändiga för att göra uttag via Bitcoin

  Bitcoin plånbok (Den öppnas gratis på plattformen du väljer)
  Alternativ B

  Uttag genom det bilaterala avtalet för att undvika dubbelbeskattning, undertecknat av Storbritannien och Mexiko, genom banken BBVA Bancomer Institución de Banca Múltiple, annullering av 10% av det totala beloppet för att ta ut 8,498.16 849.81 USD, totalt för att betala cirka XNUMX USD motsvarande avgifter och bankkostnader som genereras.

  De bankuppgifter som krävs för att tillämpa länken till ditt konto är följande:

  Mottagarbankens namn
  Förmånstagarens namn
  Kontonummer (som kan ta emot amerikanska dollar)
  Snabb kod
  * De erforderliga provisionerna är inte avdragsgilla från det kapital som ska dras tillbaka *

  Du hittar mer information på vår officiella webbplats 53capitaltrade .net

  Bekräfta mottagandet av detta e-postmeddelande.

  Hälsningar

  Spanskt stöd
  53kapitaltrade .net
  Storbritannien +44 1438941195
  Skype-support_59030
  WhatsApp: +44 07939948977

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Leni, vi måste avslöja dessa brottslingar, det här är detta forum för, vi förväntar oss maximalt samarbete antingen från drabbade eller anonyma personer som känner till dessa brottslingar. Denna mäklare som heter 53 Capital Trade är en SCAM, många kunder har rapporterat 53 Capital Trade för bedrägliga aktiviteter, det är inte tillrådligt att investera pengar i en mäklare med så många klagomål.
   Enligt kundkommentarer returnerar DE INTE DET INVESTERADE PENGEN, DE HÅLLER DET.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 148. Sergio svar

  Hur många människor fick tillbaka pengarna med detta MYCHARGEBACK-företag.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Sergio, många av våra användare har återhämtat det, och som företag har de redan återvunnit mer än 25.000.000 dollar från bedragarna, de är specialiserade på det.

   Hälsningar.

 149. palitligvalutamaklare.com svar

  Hej Yvette, har du försökt skriva till stöd för att berätta vad som händer? Det verkar konstigt för mig att en mäklare har hängt webben i så många dagar och ingen förklaring alls.

  Hälsningar.

 150. Claude svar

  Hej, jag har blivit lurad, mäklaren. Verkliga alternativ.
  Hur kan jag få tillbaka min investering?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Claude, jag förstår att en recension görs om dem, men hur som helst om du skickar webben är det bättre att bekräfta.

   Hälsningar.

 151. Luis svar

  Jag skulle vilja veta om Olymp Trade-mäklaren är pålitlig ...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luis, nej, DET ÄR INTE, den här mäklaren Olymp Trade är en SCAM, många investerare har rapporterat Olymp Trade för bedrägliga aktiviteter, det är inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD (eller lågreglerad) mäklare. Denna mäklare ligger i att säga att den har reglering och inte returnerar pengarna till sina kunder. Skicka inga pengar eftersom du i slutändan kommer att förlora allt.
   Läs deras recension och kommentarer här: https://brokersdeforexconfiables.com/olymp-trade-opiniones/

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 152. jose lopez svar

  Hej, bra dag, jag vill veta om mäklaren avancerar. är pålitlig

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jose, den här mäklaren ringde AdvancedStox är en SCAMhar många kunder rapporterat AdvancedStox för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en mäklare med så många klagomål.
   Enligt kundkommentarer DE ÅTERVÄNDER INTE DET INVESTERADE PENGEN, DE HÅLLER DET.
   Du kan läsa en recension om den här mäklaren här: https://brokersdeforexconfiables.com/advancedstox-opiniones/
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Carlos, tack för informationen, vi arbetar redan med en recension om den här mäklaren som du berättar för oss, för nu rekommenderar vi att du är mycket försiktig eftersom den här online-mäklaren inte är tillförlitlig alls.

   Jag föreslår att du tittar på den här länken om du är intresserad: https://zuverlassigerforexbroker.com/beste-Makler-2021/

   hälsningar

 153. Juam Rhodes svar

  Hej, god eftermiddag, jag skulle vilja veta om uniteex-finansieringsföretaget är en bluff, jag har ännu inte investerat men de har kontaktat mig, tack.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej juam, den här mäklaren ringde Uniteex är en bluffhar många investerare fördömt Uniteex för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 154. Edson svar

  God eftermiddag, jag är Edson, jag investerade förra året med företaget solidinvest.co, som fick mig att köpa kryptovalutor för deras plattform och därifrån ändrar de det till dollar för att kunna fungera, under dessa två månader har de varit i drift och generera vinster, men jag De kommenterade att för att tjäna mer, var jag tvungen att sätta in 1000 dollar för vissa bitcoin-evenemang, med tanke på omständigheterna gjorde jag inte det, eftersom varje gång jag ville ta ut de placerade hinder, på detta sätt bestämde jag mig för att ta ut med de intjänade pengarna, de sa till mig att för WhatsApp skickas mitt interbankkonto och de debiterar mig deras uttagsprovision, efter att de läst mina uppgifter via wsp, ändrade de sin bild och samtalet skickades till brevlådan så jag har väntat i några dagar för dem att ringa, men ingenting, därför letade jag efter mer info om företaget och jag hittade numren på huvudkontoret, som jag ringde, de svarade mig, de sa till mig att de skulle ta ett par timmar för verifiering av mitt konto, att mitt nummer redan är registrerat ero och de skulle ringa mig för pensionering, det har bara gått två dagar och ingenting hittills, nu ringer jag det här numret och de klippte samtalet, jag har också skickat flera mejl till: [e-postskyddad] , men som de inte ger mig något svar på. Jag skulle vilja få tillbaka mitt kapital och lämna in ett klagomål till det här företaget, det måste säkert vara fler som luras.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Edson, den här mäklaren som heter Solid Invest är en SCAM, i november 2020 har FSMA, Belgiens finansiella tillsynsmyndighet, fördömt Solid Invest på grund av bedrägliga manövrer, det är inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare.
   Från och med nu kan du se deras recension och lägga din kommentar här: https://brokersdeforexconfiables.com/solid-invest-opiniones/
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatten vi har på webben eller via följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 155. ohio515 svar

  God morgon:
  Jag har arbetat sedan juni 2020 med Global Scales, enligt dem enligt den schweiziska banken Swisquote, baserad i London.
  Jag har tagit ut pengar en gång utan stora problem. Men deras beteende sedan de började spekulera med mina pengar i Dow Jones-index är ganska konstigt, vilket har tvingat mig att ställa garantier för att täcka de första förlusterna och att lägga mer pengar på att försöka göra dem i genomsnitt. Dessutom tycker jag dagshandel är extravagant och slumpmässigt med därmed ökade förluster.
  För fler vändningar som jag ger till huvudet förstår jag inte deras taktik: om de förlorar förlorar jag, men de förlorar en klient.
  Om jag vinner men fortsätter med dem så skulle de vinna mer. Hittills har jag bara misstankar, men de ökar varje dag som en snöboll.
  Min fråga är: om det var fallet, hur kan du hjälpa mig?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juan Carlos, vad de säger sätter det alltid i tvivel eftersom de är bedragare och först kommer allt att gå bra och sedan kommer de att försöka be om mer och mer tills du en dag kommer att förlora allt, men de kommer inte att förlora för de kommer att behåll alla pengar som du har skickat sedan det de lägger på din plattform är en siffra som de lägger för hand, dina pengar släpps inte ut på marknaden, deras mål är att få dig att förlora allt till slut innan du vill ta ut och om du ber dem om de pengar de inte gör kommer de inte heller att ge dem till dig. Den här mäklaren ringde Global Scale Europe är en SCAMhar många investerare fördömt Global Scale Europe för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare.
   Många kunder har klagat på KAN INTE FÖRTRA DINA PENGAR.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 156. Marcela svar

  Hej, jag har börjat med 250 som alla andra i Atlasfx, men när jag frågade tjejen som ringde mig att returnera något för att verifiera att hon har det bra eftersom hon inte har ringt mig och hon inte svarar på samtalen kan jag ange mitt konto men jag kan inte få ut några pengar därifrån. Jag har skrivit många hjälpmeddelanden men ingen ringer mig, jag väntar på ditt svar tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marcela, den här mäklaren ringde ATLASFX.CO är en SCAMhar många kunder rapporterat ATLASFX.CO för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en mäklare med så många klagomål.
   Enligt feedback från kunder är AtlasFX nära besläktat med mäklarna Wisefunds - Royalty Finance och The Capital Stocks.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 157. Jaydy svar

  Hej, jag investerade i Marketrip, till en början sa de att jag skulle skicka 250 dollar, sedan ringer en rådgivare till mig och råder mig att för att tjäna mycket måste jag investera mycket, sedan säger han att för att starta en investeringsplan måste jag investera åtminstone 1200 dollar, det vill säga jag måste sända 1000 dollar mer, till vilket jag fick misstro och klippte, jag tyckte inte heller om det eftersom de begärde mycket personlig information som en kopia av mitt identitetskort eller pass eller körkort och ett kvitto från huset där jag bor som är i mitt namn, för Där blev jag misstänksam, nästa dag ringer en rådgivare mig för att ta mina uppgifter igen för att kunna göra investeringen, jag svarar att jag vill dra tillbaka för jag känner mig lurad, jag kommentera och i ett magiskt ögonblick blev samtalet skuren och de returnerade inte det, Kort sagt, total bluff, hur kan pengarna återvinnas? Hur krävs den här typen av plattform så att fler inte faller.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jaidy, den här mäklaren heter Marketrip är en SCAMhar många investerare fördömt Marketrip för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

  • Lätt Villar svar

   Jag investerade också i MARKETRIP, först ringde de mig och bad mig om information för att aktivera kontot, för att se insisteringen, eftersom jag tyckte att det var pålitligt, jag investerade 250 € och de bad mig att investera mer, så att verksamheten var automatiskt. 5.000 XNUMX euro och jag sa till dem att jag inte hade det, att först ville jag se nyttan med den första investeringen, efter att ha gett de uppgifter som de redan ringde till mig om att allt var klart att börja fungera och sedan avbröts samtalet och de har inte ringt mig längre Jag vill få tillbaka det jag investerade, för det verkar redan som en bluff för mig.

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Luz, prata med vår CHAT, de kan hjälpa dig, ringde den här mäklaren Marketrip är en SCAMhar många investerare fördömt Marketrip för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.
    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
    Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
    https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

    En hälsning.

    • Evens Levasseur svar

     Hej alla, den här mäklaren heter CFDPROFX som är en SCAM, jag var ett offer för den här mäklaren, jag har lagt in $ 600 dollar i den här mäklaren i nästan ett år, när jag började tjäna lite pengar ville jag ta ut lite pengar för att se hur det fungerar Att en sådan mäklare CFDPROFX, de skruvade upp mig i dag att jag inte kunde ta ut mina pengar, till slut förlorade jag lite av mitt kapital, jag har 243 dollar kvar och något liknande ... Denna mäklare har också lurat mig, den här killen som heter Miguel Garcia mitt namn är För att göra mer insättning, håller jag med om att det inte finns någon plattform som en tillsynsmyndighet för att försvara små handlare, det är därför de upprepas och många mäklare skapas, de måste vara rapporteras för bedräglig verksamhet, är det inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare. (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.
     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de görs av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
     Jag har ingen tro på att jag ska få tillbaka pengarna att jag tar ut så mycket smuts för att få det ...uffffff

     • palitligvalutamaklare.com

      Hej Evens, den här mäklaren CFDProFx är en SCAM, CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt CFDProFx för bedräglig verksamhet, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklareHuvudkontoret ligger på några öar i Karibien, med mycket svaga lagar som gör att dessa mäklare kan göra vad de vill med kundens pengar.
      Många kunder har klagat på KAN INTE FÖRTRA DINA PENGAR.
      ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
      Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
      https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

      Hälsningar.

 158. Damian svar

  Hej god morgon. För mer än ett år sedan lurades jag av CFD SOCIETY eftersom jag såg en video på Facebook för att investera pengar och att det var en ansvarsfull och pålitlig plattform, inte en av de falska som det finns. Jag investerade 250 € och jag trodde att betalningen inte hade gjorts med vilken jag gjorde en annan, och trodde att den första inte hade gjorts och min förvåning var att den första gjordes med vilken det var 500 € vad jag investerade. En mäklare kontaktade mig och bad mig sätta in 13000 1000 euro och jag sa till dem att jag inte hade dem. Han frågade mig hur mycket jag hade och jag sa till honom att vad jag har kvar på bankkontot är € 1500 och han sa till mig att ange det och jag gjorde det, som jag investerade totalt € 3.212,13 med. Jag pratade ett tag med den mäklaren och en annan men han sa att jag inte skulle röra vid dem för att generera pengar och idag har jag XNUMX euro och jag kan inte ta ut dem och inte mina eftersom det inte finns något alternativ att ta ut som jag vill åtminstone Mina pengar investerade varken mer eller mindre men jag vet inte hur jag ska kontakta den här mobben. Om du kunde hjälpa mig tackar jag dig av hela mitt hjärta. Tack så mycket på förhand. Hälsningar.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Damien, vi arbetar idag med en recension om CFD SOCIETY, det är en LUR, inte investera mer pengar med dem, de kommer att behålla allt.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatten vi har på webben eller via följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

   • Angelica svar

    Snälla vill jag veta om Invest Capital-företaget är pålitligt?

   • juli hernandez svar

    Jag gjorde en investering med ctxprime och började genast se vinster och de bad mig att öka investeringen när jag sa till dem att jag vid den tiden inte kunde stanna stilla och de inte returnerar någonting, de argumenterar för att de inte har tillräckligt med agenter för att tjäna mig, de stal helt enkelt min investering.

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Julio, den här mäklaren ringde CTX Prime är en SCAM, CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt CTX Prime för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare.
     Skicka inte dokumentation eller något annat, varken dokument eller pengar och kräva tillbaka dina pengar, att de skickar tillbaka dem till dig, inte underteckna något.
     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
     Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt som vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

     En hälsning.

 159. Henry Perez svar

  Jag blev också lurad av Stanley Capital, jag har ett konto hos 50900 e, och de blockerade det så jag kunde inte göra anspråk, de ville att jag skulle sätta 10000 e i kredit men jag satte bara 2000, vilket jag inte längre återhämtade,
  BROKERMASTER FÖR BEDRÄCKADE MIG. 3500e.
  Och igen, jag vet inte om de har lurat mig eller inte för att de inte har bevis.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Enrique, få tillbaka ditt kapital, ringde den här mäklaren STANLEYS CAPITAL är en bluff, har många investerare fördömt STANLEYS CAPITAL för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Denna mäklare ligger i att säga att den har reglering och Returnerar INTE pengarna till dina kunder Skicka inga pengar som i slutändan Du kommer att förlora allt.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 160. E. WARRIOR svar

  GOD MORGON JAG BEDRÄCKADE AV BROKERNERGI MARKNADERNA OCH JA JAG KAN ÅTERHÄVNA MITT KAPITAL ATT DE PILLARNA INTE VILL GE MIG TILLBAKA, TACK

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej E. GUERRERO, tack så mycket för kommentaren, som kommer att hjälpa många lurade av ENERGY MARKETS-mäklaren att få tillbaka pengarna, nu vet de vägen.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

  • Isaias svar

   Du kan berätta hur du fick tillbaka det, vän. Hälsningar. från Mexico}
   jag tackar dig väldigt mycket

 161. Laura svar

  God eftermiddag lurades jag av ALGORITHMS GROUP LTD.
  Jag skulle vilja veta om du vet något eller har framsteg på det.
  Hur kunde jag få tillbaka investeringen?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Laura, den här mäklaren ringde Algorithms Group är en SCAMhar många investerare fördömt Algorithms Group för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Handlingssättet är typiskt för SCAM-mäklarna, de har samma egenskaper som alltid.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 162. Jenny svar

  Jag lurades av Carlos Buitrago från Panama som arbetar under namnet CABAFX INVESTMENTS MANAGEMENT GROUP, dessutom sa han att han var en professionell handlare, investeringen var 280 USD, han lovade att det skulle finnas en avkastning per månad eller femton dagar beroende på hur kontraktet kommer att undertecknas, När jag hade fem dagar på mig att ta ut min vinst försvann den från Instagram (användare @cabafximg och @otrodiaotrodolar och e-post [e-postskyddad]), Vad

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jenny, vi arbetar idag med en recension om CABAFX INVESTMENTS MANAGEMENT GROUP, det är en LUR, invester inte pengar med dem, de kommer att behålla allt.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatten vi har på webben eller via följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 163. Paola svar

  Jag lurades av den här mäklaren racefxoptions .com / de lurade mig 605 USD, de tillåter mig inte att ta ut den initiala investeringen, de ber om en investering på 500 USD och efter 3 dagar säger de att de måste betala en VIP-licens på 1000 usd för att inte förlora kapitalet och när de förmodligen har vinsten ber att man skickar 20% av vinsten och att de därefter godkänner att ta ut pengarna

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Paola, den här mäklaren ringde RACEFXOPTIONS racefxoptions .com / är samma som RACEOPTIONS, se recension: https://brokersdeforexconfiables.com/raceoption-opiniones/ , är en gotchahar många investerare fördömt RACEFXOPTIONS för bedrägliga aktiviteterDet är inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD eller LÅGREGULERAD mäklare. Handlingssättet är typiskt för SCAM Brokers, de har samma egenskaper som alltid, med arrogans.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 164. Er Titus svar

  Hej!
  Jag har investerat 250 € i Brokereo, har jag gjort det bra ???

  Jag har ingen idé att investera!

  Någon som lugnar mig?

 165. Jorge Garcia svar

  Jag lurades av en person som heter Collins Payne, i Linkidin verkar det som att han arbetar i ett företag som heter Coinprofiter.

  Han sa till mig att göra en insättning på 500 us och att jag varje vecka kunde ta ut ränta och att jag kunde ta ut kapitalet när jag ville, sättet att gå vidare var,
  Jag begär att du gör en insättning till BITSo-plattformen (eftersom jag kommer från Mexiko) med huvudstaden, köp Bitcoins och ber mig skicka dem till en plattform som heter bitfx-trading.com
  Jag skapade tidigare mitt konto i Bitso och i bitfx-trading .com, förmodligen handlas för att få ditt kapital att växa görs av en algoritm, de första dagarna såg jag hur kapitalet ökade och jag trodde att jag kunde tjäna en bra avkastning en gång förra veckan ,
  4 dagar senare ber de mig via post att göra en insättning för förmodat köp av signaler, och att algoritmen fortsätter att fungera och generera vinster.
  Jag kontaktade Collins Payne för att se vad som hände och han sa till mig att jag var tvungen att göra en insättning på 800us mer, medan jag inte kunde göra någon operation på mitt konto, i min desperation lyckades jag bara samla in 500us mer och skickade dem via Bitso och köpte bitcoins.
  Collins sa att jag skulle lita på honom och att han skulle låna mig 300us för att slutföra signalerna.
  något som aldrig hände, berättar han för mig att han inte har 300 us, för att göra ansträngningar för att sätta in de saknade 300 us för att kunna återaktivera kontot och ta ut mitt kapital med vinsten.
  De har skickat mejl om att jag inte dröjer med att göra insättningen, att mina pengar är i fara,
  Jag undrar om någon av er har en referens från Bitfx-trading.com, från personen Collins Payne eller från Desmond Puri?
  De svarar fortfarande på mig samtal och e-post men de insisterar på att de inte kan göra någonting förrän jag sätter in 300us för att kunna dra tillbaka, vilket jag inte längre vill ha eftersom jag redan har 1000us på den plattformen som jag inte kan ta ut och jag vet att de redan lurade mig,
  om inte någon härifrån guidar mig och säger att de är tillförlitliga ..
  lurades någon av er av dem?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jorge, vi arbetar idag med en recension om Coinprofiter, men jag kan säga att det är en SCAM, invester inte pengar med dem, de kommer att behålla allt.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatten vi har på webben eller via följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 166. Luis Miguel Ruiz svar

  Hej, jag heter Luis, och jag skulle vilja veta om HORIZON INVEST, AND TRADE.COM-plattformarna är säkra eller är de också en bluff. Eftersom jag inte vet hur jag får dem att låta mig få de pengar jag tjänat med dem. Jag vet inte varför jag tror att det också är en bluff
  tack så mycket

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luis, tack för att du skrev, ringde den här mäklaren Horizon Invest är en SCAM, har många kunder rapporterat Horizon Invest för bedrägliga aktiviteter, Det är inte tillrådligt att investera pengar i en icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och att RETURER INTE PENGAR TILL DINA KUNDER. Många kunder har kommenterat att efter att ha begärt det flera gånger, DE HAR ALDRIG KAN FÅ TILLBAKA.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 167. Segrare svar

  Vad är inte en bluff? allt jag läser är att du säger att det är en bluff markerad med fet stil.
  Men ja, alla använder DIN tjänst för att "få tillbaka" sina pengar. Jag ser inte ett sekretessavtal med DIN tjänst. Hur vet jag att du inte kommer att använda mina uppgifter för att göra anspråk på MINE PENGAR?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Victor, vi försöker bara hjälpa investerare att veta var de ska investera och framför allt var de INTE INVESTERAR sina pengar, vi tänker ge en röst till alla mäklare och de som vill vara på kort sikt, vi erbjuder ingen tjänst, vi ger möjligheten att kontakta ett externt företag som är seriöst och specialiserat på att återvinna pengar från alla typer av bedrägerier, främst från de förmodade finansiella mäklarna.
   Vi får inte tillbaka dina pengar, det gör företaget och har idag återvunnet mer än 20 miljoner dollar från lurade investerare.
   Ingen är skyldig, det är ett personligt beslut, men vi vill bara hjälpa människor.

   En hälsning.

   • John Charles Martin svar

    För ett år sedan lurades jag av maximos handel, jag behöver information

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Juan, den här mäklaren ringde Maximus Trade är en SCAMhar många kunder rapporterat Maximus Trade för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en mäklare med så många klagomål.
     Enligt kundkommentarer DE ÅTERVÄNDER INTE DET INVESTERADE PENGEN, DE HÅLLER DET.

     Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
     https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

     En hälsning.

 168. Nicolas Aliaga svar

  Jag har blivit lurad av finansmarknadsföretaget, jag betalade genom bitcoin, litar på det sedan jag tecknade ett kontrakt där det stod att det var reglerat

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Nicolas, som du väl vet, ringde den här mäklaren Finansmarknaden är en SCAM, CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt finansmarknaden för bedräglig verksamhet, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Mäklare anställda är människor som praktiskt taget inte har avslutat grundskolan och utför kommersiellt arbete för att övertyga sina kunder att de är de bästa handlarna i världen för att skicka dem pengar som till slut de förlorar alltid ALLT.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Hälsningar.

 169. Marife svar

  Hej, jag gick från en annan sida till den här chatten för att komma i kontakt med en bra mäklare för att få tillbaka mina pengar från skräpmäklarens AtlasFX.co.
  Snälla kan du kontakta mig på min e-post snälla, det är att jag lämnade ett meddelande för ungefär en månad sedan och jag har inte fått något svar ännu,
  Jag har på MT4-kontot som väntar på att tas ut sedan augusti och de kontaktar inte mig eller tar upp min telefon eller svarar e-post eller något alls, det är en fullbluff och jag vill inte att de ska komma undan med det. Jag är ensamstående mamma och Jag ska kämpa för min sons kikärter, hur lite skam dessa rasare har
  Hälsningar och god jul

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marife, den här mäklaren heter ATLASFX.CO är en SCAMhar många kunder rapporterat ATLASFX.CO för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en mäklare med så många klagomål.
   Enligt feedback från kunder är AtlasFX nära besläktat med mäklarna Wisefunds - Royalty Finance och The Capital Stocks.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

  • efren stå upp svar

   OM DU FÅR NÅGON FÖR ATT RÅDA DIG, VARJE TILLVARA MIG

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Efren, för att få tillbaka dina pengar rekommenderar jag dig att prata med vår chatt så att de kan bedöma din situation och se möjligheterna till återhämtning. Den här mäklaren ringde Revoleto är en SCAMhar många kunder rapporterat Revoleto för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.
    Låt dig inte luras, de kan inte göra anspråk på någonting från dig, de vill bara att du ska betala vad det än är och de kommer att behålla dina pengar, de är bedragare. Svara inte på dem, skriv inte på något eller skicka dem din dokumentation.

    Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt som vi har på webben eller i följande länk:
    https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

    En hälsning.

   • efren stå upp svar

    Jag har inte kunnat kommunicera med det företaget som alla pratar mycket bra för att de inte svarar på mig. Jag säger inte till dem. DU SÅ DU KOMMER INTE VILA FÖR HEM, DE RETURERAR MIG SILVER ATT RATASSERQUIT STOLAR AV TCIAL ALEJANDRO CARDENAS THE GREATEST RAT

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Efren, den här mäklaren ringde Revoleto är en SCAMhar många kunder rapporterat Revoleto för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.
     Låt dig inte luras, de kan inte göra anspråk på någonting från dig, de vill bara att du ska betala vad det än är och de kommer att behålla dina pengar, de är bedragare. Svara inte på dem, skriv inte på något eller skicka dem din dokumentation.

     Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt som vi har på webben eller i följande länk:
     https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

     En hälsning.

   • efren stå upp svar

    IBIRLES OCH DE SVAR INTE MIG DÄR DE HAR SPELAT MED MÄNNISKAR VAR ALLVARLIG OM DE INTE LÄMNER DENNA SIDA SOM INTE ANVÄNDS FÖR NÅGONT SOM JAG GÖR FÖR ATT VARA MIG PÅ DET SOM JAG SÄGER TILL DET, DET ÄR REN SANT FÖR ATT DE SVAR INTE I DAG ATT DE ÄR OCH AMANGUALADO MED DE RATTARNA AV REVOLETO.COM JAG ÄR trött på att skriva

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Efren, den här mäklaren ringde Revoleto är en SCAMhar många kunder rapporterat Revoleto för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.
     Låt dig inte luras, de kan inte göra anspråk på någonting från dig, de vill bara att du ska betala vad det än är och de kommer att behålla dina pengar, de är bedragare. Svara inte på dem, skriv inte på något eller skicka dem din dokumentation.

     Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt som vi har på webben eller i följande länk:
     https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

     En hälsning.

 170. Nicholas svar

  God morgon !! Jag har investerat pengar i vinstassistent .io-plattformen !! När det gäller att ta ut pengar ger de mig långsiktigt och jag kan inte kontakta någon och han har inte pratat med mig på mer än en månad !! När jag sa till honom att ta ut lite pengar jag kom ut med andra investeringar och i slutändan ingenting! Jag vill få tillbaka de investerade pengarna åtminstone!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Nicolae, vi arbetar redan med en recension om Profitassist.io, profitassist .io / mäklare som vi hoppas ha förberett snart. Det ger mig inte mycket självförtroende, det verkar som om det är en annan SCAM.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

  • Yener svar

   Jag har också investerat där och jag vill få mina pengar och de ber mig om 20 procent av allt kapital för att ta ut dem. Enligt vad de ska betala skatt har jag inte skickat dem någonting och jag tror att de också är bedragare och Jag skulle också vilja ta ut mina pengar

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Yener, INSÄTT INTE NÅGOT, DU FÖRLORAR ALT !!!, den här mäklaren ProfitAssist är en SCAMhar många investerare rapporterat ProfitAssist för bedräglig verksamhet, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Nästan allt de säger på deras hemsida är FALSE, och de litar inte på något som deras rådgivare eller säljare säger är FALSE. De ber dig betala skatt som inte är verklig, de gör det för att få mer pengar från dig som till slut kommer att bli stulna.
    Många kunder har klagat på KAN INTE FÖRTRA DINA PENGAR.
    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
    Du kan läsa en recension och kommentarer om dem här: https://brokersdeforexconfiables.com/profitassist-opiniones/
    Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
    https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

    Hälsningar.

 171. ramon svar

  Jag vill avskaffa BDV MARKERT PLATFORMER € 65000 7000, (SEKRETÄRVALERI KALLADE MIG I GÖRD ATT SÄGGER MIG ATT SKICKA DIG 73000E FÖR SKATTBETALNING OCH SKICKA DÄR FÖRVÄNDANDE ATT I enlighet med dem är € 25000, FIRSFINANCIAL € 3200FINF, 8200 €, SEK 12000, SEK 5000 SEK, SEK XNUMX, SEK FÖR XNUMX €, SEK FÖR XNUMX €, SEK XNUMX, SEK XNUMX, SEK XNUMX, SEK XNUMX, SEK XNUMX, SEK XNUMX, - SEK XNUMX, - SEK XNUMX € NETT XNUMX €, GRANDELUX XNUMX €, BNSFIN.COM XNUMX €, ALLA DENNA PLATFOMMER NÄR JAG ANVÄNDAR ATT DE SÄNDER MIG EN DEL AV MIN GARANTI ELLER KAPITAL SÄNDT TILL DEM, DE HAR ANGIVAT ATT JAG KAN INTE SÄNDA ATT BETALA SKATTER DE HAR Slutat ringa mig och svarar inte på de e-postmeddelanden som jag skickar dig.
  ATT DU TÄNKER OM ALLA DETTA OCH DET ÄR INGEN LAG SOM KAN GJA DEM OCH ÅTERVINNA DE INVESTERINGAR SOM LÄMNER MER ÄN EN PERSON I RUIN.
  INGEN KAN GÖRA NÅGOT MOT DENNA bedragarna?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ramon, den här mäklaren ringde BDV Markets är en SCAMhar många investerare rapporterat BDV Markets för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. De kommer från Saint Vincent och Grenadinerna. Hur du förklarar hur de agerar är typiskt för SCAM Broker, de har samma egenskaper som alltid, med arrogans.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatten vi har på webben eller via följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 172. Jose Ocaña svar

  god eftermiddag skulle jag vilja veta om energimarknaderna är tillförlitliga sedan jag för en vecka sedan investerade med dem

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jose, FÅ DINA PENGAR TILLBAKA NU !!! den här mäklaren Energimarknader är en SCAMhar många investerare fördömt energimarknaderna för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklareHuvudkontoret ligger på några öar i Karibien, med mycket svaga lagar som gör att dessa mäklare kan göra vad de vill med kundens pengar.
   Många kunder har klagat på KAN INTE FÖRTRA DINA PENGAR.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Anna, vi rekommenderar att du och alla berörda försöker återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

  • Maria silerio svar

   Hej Jose, jag investerade också med dem utan att undersöka tidigare. Nu vill de att jag ska fortsätta att sätta in dem ...
   du måste ta upp rapporten.
   Så de fortsätter inte att lura fler människor

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Maria, den här mäklaren Energimarknader är en SCAMhar många investerare fördömt energimarknaderna för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklareHuvudkontoret ligger på några öar i Karibien, med mycket svaga lagar som gör att dessa mäklare kan göra vad de vill med kundens pengar.
    Många kunder har klagat på KAN INTE FÖRTRA DINA PENGAR.
    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
    Anna, vi rekommenderar att du och alla berörda försöker återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
    https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

    En hälsning.

  • William Leonelli svar

   Kära, tänk inte ens på att investera med energimarknader, de är tjuvar när de försöker dra ut dig, inser att de lägger tusen hinder på dig och slutligen dina kapitalvinster och förmodade pengar för att legalisera allt försvinner så blockerar de dig från plattformen och kommunikation jag berättar av erfarenhet att de lurades av 29.000 XNUMX dollar

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej William, du kan få tillbaka dina pengar, inte ge upp, skriva till vår chatt. Denna mäklare Energimarknader är en SCAMhar många investerare fördömt energimarknaderna för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklareHuvudkontoret ligger på några öar i Karibien, med mycket svaga lagar som gör att dessa mäklare kan göra vad de vill med kundens pengar.
    Många kunder har klagat på KAN INTE FÖRTRA DINA PENGAR.
    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
    Anna, vi rekommenderar att du och alla berörda försöker återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
    https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

    En hälsning.

 173. Andrea tibillin svar

  Hej, jag investerade just i Octagon Train, och jag har sett att det är en bluff, hur gör jag det för att dra tillbaka investeringen i tid

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Andrea, som du väl känner till den här mäklaren OCTAGONTRADE är en BEDRÄGERI, CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har fördömt OCTAGONTRADE för bedräglig verksamhet, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare.
   Många kunder har kommenterat att efter att ha begärt det flera gånger, DE HAR ALDRIG KAN FÅ TILLBAKA. Mäklarens rådgivare frågar och ber om att få pengar för att tjäna mycket, men till slut De förlorar ALLTID ALLTID.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 174. jose svar

  STANLEYS CAPITAL SCAM VARA UPP FÖR DETTA NÄTVERK SOM FUNGERAR ATT SÄGER ATT DE ÄR REGISTRERADE I ASIC OCH DET ÄR LIGA DE KÖP MYCKET LIKNANDE DOMÄNER FÖR ATT VISA ELLER FÅ OSS ATT TRO ATT DE ÄR REGISTRERADE. OCH DET ÄR INTE SÅ DAN JAG RÅDAR DET I ASIC. Jag berättar lite för min upplevelse med dem.
  De ringer till dig och berättar att de tar upp ett lån på 5000 euro i mitt fall de berättade för mig att de fungerar tills de sätter kontot till 20000 5000 euro när de sätter det i den siffran de ber dig om de 20000 euro för att avbryta lånet i mitt fall om jag anger det och Jag personligen började samarbeta med dem för att se hur kontot beskattades och det visar sig att 350000 1166000 euro-kontot lyckas sätta det till en miljon fem hundra tusen euro. Allt bra men de ändrade hela mitt konto och de satte högre spreadar när jag öppnade två operationer och fick förluster på cirka 5000 10 euro, det var tydligt att de inte ville att jag skulle vinna. Så jag slutade arbeta, jag hade ungefär 1045000 XNUMX euro minus XNUMX XNUMX av lånet minus de XNUMX% som min kontoagent tog, de var tvungna att betala mig XNUMX XNUMX XNUMX euro, de skickade mig falsk kvitto från banken och de sa aldrig att de alltid har lurat mig. de uppfinner något för dig att tro.
  Det är en mafia som stjäl våra pengar, de kommer aldrig att ge dig ett öre eftersom mitt fall har ätit 5000 euro plus vinsten. Slutligen sa de att jag var tvungen att betala skatterna och att eftersom jag var tvungen att betala dem hade banken eliminerat överföringen.
  Och när jag sa till dem att jag såg märkena för att redigera kvittot blockerade de sidan och de sa att det är att ta bort dokumentationen från sidan. Vad kommer att blockera sidan måste göra för att få dokumentationen. Men åtminstone har jag skärmdumpar och dokument att visa offentligt.
  Men jag kommer aldrig att sluta, jag kommer att upptäcka alla webbplatser som de har eller tror medan jag bor och jag kommer att publicera dem här så att denna mafia inte stjäl från oskyldiga som vi.
  I princip vill jag att alla berörda ska kontakta mig i detta FORUM för att se om vi tillsammans kan rapportera våra fall och dessa brottslingar faller.
  Stanleyscapital Com
  normancapitalgroup.com
  redfordfx.com
  cac400 .com
  stanleyscapital.com
  executiveprofx .com
  jbcapitals.com
  btcswing.com
  investplus.com
  b2broker .com
  stanfordfinancegroup.com

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jose, den här mäklaren ringde STANLEYS CAPITAL är en bluff, har många investerare fördömt STANLEYS CAPITAL för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Denna mäklare ligger i att säga att den har reglering och Returnerar INTE pengarna till dina kunder Skicka inga pengar som i slutändan Du kommer att förlora allt.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

  • silvia svar

   Hej Jose, och vad är e-postmeddelandet? jag ser det inte

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Silvia, den här mäklaren ringde STANLEYS CAPITAL är en bluff, har många investerare fördömt STANLEYS CAPITAL för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Denna mäklare ligger i att säga att den har reglering och Returnerar INTE pengarna till dina kunder Skicka inga pengar som i slutändan Du kommer att förlora allt.

    Om du vill läsa om dem, här är deras recension: https://brokersdeforexconfiables.com/stanleyscapital-opiniones/

    Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
    https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

    En hälsning.

  • Harry svar

   Hej, mitt namn är Enrique Perez, jag lurades också av Stanley Capital, precis som den andra mannen, jag har kontot med 50900e och jag satte 2000, men de ville att jag skulle sätta 10000, men de blockerade mitt konto och jag kan inte göra anspråk,
   de är bedragare,
   BROKERMASTER, De är också bedragare.

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Enrique, få tillbaka ditt kapital, ringde den här mäklaren STANLEYS CAPITAL är en bluff, har många investerare fördömt STANLEYS CAPITAL för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Denna mäklare ligger i att säga att den har reglering och Returnerar INTE pengarna till dina kunder Skicka inga pengar som i slutändan Du kommer att förlora allt.

    Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
    https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

    En hälsning.

   • Luis svar

    Samma sak hände mig!
    Du kan skriva till mig, jag har information som kan hjälpa dig

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Luis, den här mäklaren ringde STANLEYS CAPITAL är en bluffhar många investerare fördömt STANLEY S CAPITAL för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Denna mäklare ligger i att säga att den har reglering och Returnerar INTE pengarna till dina kunder Skicka inga pengar som i slutändan Du kommer att förlora allt.

     Om du vill läsa om dem, här är deras recension: https://brokersdeforexconfiables.com/stanleyscapital-opiniones/

     Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
     https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

     En hälsning.

 175. Jorge Shockhuanca svar

  God morgon, mina herrar; Jag och investerade i OROTRADER. Jag kan inte återvinna mitt kapital för en månad sedan. Jag har ingen kommunikation med dessa rådgivare, jag har ett e-postmeddelande som skickade dem de insättningar som har gjorts och kontraktet som de fick mig att underteckna, jag vill bara återvinna mitt kapital, jag hoppas att deras stöd eller deras kommentarer.
  TACK

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jorge, den här mäklaren ringde Orotrader är en SCAMhar många investerare fördömt Orotrader för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 176. MARCOLINO svar

  Pelos berättelser som Li accima ackrediterar att detta slag också föll, till Orotrader-plattformen och pålitlig? Jag får inte göra uttag i mitt kapital från insättningarna för handel på 2 marknader. Ge mig ett svar, snälla, kan jag få reaver eller meu dinheiro?

 177. sandra svar

  Hej, jag investerade lite pengar i universitetsmarknader och de låter mig inte ta ut pengarna, ingenting har någonsin flyttat, och ingen hjälpte mig med någonting, jag kan återkräva pengarna, för de låter mig inte ta ut dem

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Sandra, försök att återföra betalningarna så snart som möjligt eller återvinna ditt kapital hos det specialiserade företaget som vi har på nätet, de kommer inte att returnera någonting, kallade denna mäklare Universemarkets är en SCAMhar många kunder rapporterat Universemarkets för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida Hälsningar.

   Hälsningar.

 178. Fabian Maza Morocho svar

  BBS är pålitlig eller är det en bluff, jag skulle mycket vilja veta det för jag har investerat det lägsta som är 250 euro

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Fabian, tack för att du skrev, har du webbplatsen?

   En hälsning.

 179. se svar

  Hej, jag skulle vilja veta om STANLEY S CAPITAL, är det reglerat? Hur kan jag veta det? var kan jag titta tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Titta, den här mäklaren ringde STANLEYS CAPITAL är en bluffhar många investerare fördömt STANLEY S CAPITAL för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Denna mäklare ligger i att säga att den har reglering och Returnerar INTE pengarna till dina kunder Skicka inga pengar som i slutändan Du kommer att förlora allt.

   Om du vill läsa om dem, här är deras recension: https://brokersdeforexconfiables.com/stanleyscapital-opiniones/

   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 180. WILFRED0 svar

  JAG ÄR OCH FÖR ATT LÄMNAS, MED MER PENGAR FRÅN EN PÅSTÅENDE MÄLLARE SOM HAR EN SIDA OCH ALLT SÄNKT ATT ETT KAN TÄNKA ATT FUNGERAR MED META 4, ATT FRYSER I CELLEN, JAG MÅSTE INSTALLERA OCH ÅTERSTALLERA ATT ARBETA MED De kan försvinna och jag kommer inte se dem igen? Mäklaren är BLACKCORERB, DE HAR EN REGULATOR FRÅN DE MAURITISKA ÖARNA, NAMN BLACKCORE LTD, DU HAR BE GRATEDA FOREX FULL SERVICE LISENCE PURSUANT TILL SENTION 29 av 2005. 4 AV VÄRDESKAPEN, REGLER 2007 OCH FINANSIELLA TJÄNSTER REGLER 2008 OCH SÄGER LICENSEN TILLGÅNG TILL DE VILLKOR SOM SKRIVS PÅ OMVÄNDNING AV DENNA LICENS, DENNA 24 DAGSSÄTT 2018
  LICENSNRO.bl713685 KOD sek.2.6br, DETTA ÄR RIKTIGT HJÄLP MIG GUIDE MIG TACK

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej WILFREDO, den här mäklaren heter Black Core är en SCAMhar många investerare fördömt Black Core för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare.
   Många kunder har klagat på KAN INTE FÖRTRA DINA PENGAR.
   Black Core är nära besläktat med andra otrevliga mäklare som Emporio Trading och United BTC Bank.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   Jag rekommenderar att du lägger den här kommentaren i den här länken: https://brokersdeforexconfiables.com/black-core-opiniones/

   En hälsning.

 181. mario Vivanco svar

  Jag skulle vilja veta hur pålitlig STOCKLUX är att investera, de begär en deposition på 250 USD

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ernesto, vi förbereder redan en recension om QUBittech (qubittech .ai /). Första intrycket är att det är det typiska PYRAMIDAL-schemat som till slut försvinner med pengarna från alla sina kunder.
   Det är ett estniskt företag, men det har inte någon typ av licens eller reglering, sanningen är att det luktar som en SCAM. inte investera någonting för nu, det är mycket riskabelt, du kan förlora ALLA PENGAR.

 182. ANGELIKA svar

  Hej, jag skulle vilja få tillbaka pengarna, de kontaktade mig för att säga att jag kunde investera 250 dollar och att dessa skulle generera vinster, men efter att ha gjort insättningen fram till idag kommunicerar ingen. Jag hoppas att dessa bedragare rapporteras och att hela lagens vikt faller på dem. att de flesta av oss vill generera några inkomster eftersom pandemin lämnade oss utan arbete som mitt fall. Jag investerade i god tro och nu vet jag inte vad jag ska göra.
  För att investera gjorde jag lån och nu vet jag inte vad jag ska göra.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Angelica, kan du berätta vilken mäklare du investerade i? Om lånet gjordes av mäklaren, beroende på vilken mäklare det var, är det förmodligen ett bluff och jag rekommenderar att du inte betalar det, över de 250 dollar jag inte vet om du har skickat dokumentation eller undertecknat Vissa kontrakt, om det inte har varit så, försök att vända betalningarna med din bank eller kreditkort.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatten vi har på webben eller via följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

   • Dora svar

    Jag investerade hos Ontega och om jag tecknade ett kontrakt och de insättningar jag gjort, kan jag i det här fallet kräva pengarna eftersom jag anser mig vara lurad?

    • Martha Salamanca svar

     Hej dora,
     Jag tror att vi alla hamnade i Ontega för att vi ville göra en investering för att få vinst. Har du redan lyckats begära återbetalning? Jag gjorde en insättning på 200 USD, jag är från Colombia, jag såg annonsen på Facebook för något på Facebook, och en viss Arturo ringer mig alltid, för att berätta för mig vad jag ska köpa och vad jag ska investera, som jag sa känner jag att de vill söta mig genom att få mig att tro att jag vinner, så att jag fortsätter att ge pengar.
     Han låtsades att så snart jag började, skulle han börja sätta in mer pengar. Nu vill jag bara få tillbaka min initiala investering ...
     Jag skulle uppskatta om du kunde hantera och hur? Jag skrev inte på någonting ännu, för jag var rädd att inte se juridiska uppgifter om ett företag, ett skatteidentifikationsnummer, adress, kontaktinformation, riktigt, för de ringer alltid från ett väldigt konstigt nummer

 183. Ramiro svar

  Bra du kan kontakta i det här forumet för att ha blivit lurad av mäklaren enegy-marknaden

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ramiro, den här mäklaren Energimarknader är en SCAMhar många investerare fördömt energimarknaderna för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklareHuvudkontoret ligger på några öar i Karibien, med mycket svaga lagar som gör att dessa mäklare kan göra vad de vill med kundens pengar.
   Många kunder har klagat på KAN INTE FÖRTRA DINA PENGAR.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 184. Miguel Angel slutarbricka svar

  Information om ett Brokereo .com-företag som erbjuder 250 euro för att få 500 euro på två månader

 185. M MARCELA svar

  Hej, vad tycker du om XIFRA-företaget, ett företag som lovar 5% vinst för att investera i plantager som kallas grönt guld ... cannabis ... Jag är i USA. men de kommer från Mexiko.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marcela, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet och information om Xifra Group-mäklaren. Vi vet det Xifra Group är en SCAM, Vi rekommenderar inte att arbeta med dem eftersom de inte har regler, bland andra negativa egenskaper, vilket gör det till ett osäkert företag. Vi skulle aldrig rekommendera en mäklare med egenskaperna hos Xifra Group.
   Du kan läsa recensionen här: https://brokersdeforexconfiables.com/xifra-group-xifra-lifestyle-opiniones/

   Vi uppmuntrar påverkas av denna SCAM att skriva till oss och förklara deras erfarenheter för att förhindra att framtida investerare hamnar i deras nätverk.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt vad vi har på webben eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Marcela, för ingenting, lycka till.

     En hälsning.

  • JOSE LUIS TIUL CAAL svar

   Hej, jag blev lurad av brokerz. Eftersom jag har dragit ut mina intäkter i nästan tre månader och de ber mig sätta in en procentsats för att kunna göra det, kan jag samla in och sedan ber de om mer, nu vill jag ta ut mitt kapital och de säger till mig att jag måste genomföra 3 operationer för att få tillbaka mitt kapital investerat, jag har redan bett om att kontot annulleras men de vill inte komma åt. Jag behöver support för att ersätta mig pengar

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Jose Luis, den här mäklaren ringde Brokerz är en SCAMMånga kunder har rapporterat till Brokerz för bedräglig verksamhet, det är inte tillrådligt att investera pengar i en mäklare med så många klagomål.
    CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har fördömt Brokerz för bedrägliga aktiviteter.
    ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är falskaDe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
    Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk:
    https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

    En hälsning.

  • Isaias svar

   gör inte allt är falskt, det liknar ett ponzi-schema

 186. William slott svar

  God kväll, någon information om The United Trading?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Hector, den här mäklaren ringde Marketrip är en SCAMhar många investerare fördömt Marketrip för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. (eller med mycket låg kvalitetsreglering) och det returnerar inte pengarna till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

 187. Bruno svar

  HALLO, DE RINGAR MIG FRÅN DETTA NUMMER: +44 7482874298 MED NAMN CRISTINA BLANCO ATT INVESTERA I INSTA-HANDEL, I BÖRJANDE FÖRMÄRKAR MIG MOBIL DÄR FÖR ATT FÖRFATTAR INFÖRVÄNDNINGEN INFÖR INVESTERINGEN 500 DE Pfizer återspeglar nu inte längre beloppet. De kommer att sluta prata med mig i en månad. De kommer att lova mig att de kommer att lära mig men det var en lögn. Jag behöver lite information om någon kan hjälpa mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Bruno, om du är så snäll kan du berätta för mig vilken webbplats den här mäklaren har, ibland kopierar vissa varandra och använder liknande namn.

   En hälsning

 188. Carlos svar

  Hej, och jag har redan fyllt i formuläret för länken som du erbjuder för att göra anspråk på mina pengar som FX Revolution inte vill returnera och ingen kontaktar mig för att genomföra ledningen tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Carlos, tack för att du skrev, de senaste veckorna berättade de för oss att de gjorde uppdateringar och i vissa fall har kontakten med några av de intresserade misslyckats.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

   En hälsning.

  • JOAO VICTOR MOURA DOS SANTOS svar

   Hej Carlos
   Jag ser att jag också lurades.
   Jag skickar ditt telefonnummer 651587242 till dig.
   För att du ska ringa mig så kan vi utbyta information ...

   tack

   • ALCESTE PIZZA svar

    lurats med kejserlig ekonomi
    mäklare
    30500 EURO

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej Alceste, den här mäklaren ringde Imperial Finance är en SCAM, CNMV, Spaniens finansiella tillsynsmyndighet och CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har fördömt Imperial Finance för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare.
     ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
     Vi rekommenderar alla berörda att försöka återhämta pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från chatt som vi har på webben eller i följande länk:
     https://brokersdeforexconfiables.com/recupera-tu-dinero-mychargeback/

     En hälsning.

 189. Aldo DiCaprio - Andres Pinto svar

  Jag har blivit lurad av eliten fastighetsvision ltd / primex klubben. Ett av hans bedrägliga företag som heter WTCinversion. De människor jag har pratat med är Aldo Dicaprio Tlf 919035021 och Andrés Pinto Tlf 932201352. De har stulit 54000 XNUMX €. Insättningarna har gjorts hos Kraken och de ansvarar inte för att returnera pengarna. De underlättar stölden från bedrägliga plattformar.