Skycapital yttrande

Åsikter och information om Real Market-mäklaren

 

¿Det är Real Market-mäklaren (aka realmarketbrokers.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Real Market-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Pure M Global Ltd.

Real Market är baserat i: Vanuatu.

Om vi ​​pratar om reglering, Real Market-webbplatsen nämner inte absolut något om att vara reglerad, Real Market är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Real Market webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Real Market erbjuder. När det gäller Real Market noterar vi att de har tre olika planer eller kontotyper: Standardkontot, Professional-kontot och VIP-kontot.

Standardkonto: support 24 timmar 5 dagar i veckan, fördelat från 0.9, hävstångseffekt på 1: 400.

Professionellt konto: support 24 timmar 5 dagar i veckan, fördelat på 1.4, hävstång på 1: 400, inga provisioner.

VIP-konto: support 24 timmar 5 dagar i veckan, fördelat på 2.5, hävstång på 1: 400, inga provisioner.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Real Market erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Verkliga marknadsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 20 36 088 986 och +44 20 36 088 986

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad]

webbplats: realmarketbrokers.com

Klargörande: Investeringsföretaget Real Market arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Verklig marknadsvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Vanuatu), när vi letade efter information och andra utvärderingar om Real Market fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppmärksamhet: Vi har kunnat verifiera att Real Market är nära besläktat med Ren marknad y Pro Trade Brokers, företag med dåligt rykte som har lurat många människor. VARNING.

Uppdatering från juli 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har rapporteras till Real Market för bedrägliga aktiviteter.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Real Market? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.