RCR INV. 89-90 yttrande

⭐ Yttranden och information om mäklaren RCR INV. 89-90 ⭐

¿Det är RCR INV-mäklaren. 89-90 (aka rcrinv8990.com) riktigt pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ RCR INV. 89-90 är pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är RCR INV. 89-90? RCR INV. 89-90 är en mäklare av: Fondförvaltning och rådgivning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: QDQ MEDIA, SAU (utan giltiga registreringsdata).

✔️ Var är det baserat? RCR INV. 89-90 är baserad på: Spanien, även om dessa uppgifter inte är verifierbara.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren RCR INV. 89-90 nämner ingenting om att vara ett reglerat företag eller dess reglering.

RCR INV webbplats. 89-90
RCR INV webbplats. 89-90

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton att RCR INV. 89-90 erbjudanden. När det gäller RCR INV. 89-90 noterar vi att den har tre olika typer av planer.

🔹 Investeringsplan A: investeringskapital upp till € 350.000 24, XNUMX% årlig avkastning, engångs årlig betalning vid förfall.

🔹 Investeringsplan B: investeringskapital från 400.000 36 €, XNUMX% årlig avkastning, engångs årlig betalning vid förfall.

🔹 Investeringsplan C: investeringskapital större än 1.500.000 XNUMX XNUMX euro, se villkoren.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att vara: nämns inte.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar om de produkter som RCR INV. 89-90 erbjudanden, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket annat.

 

✳️ Egenskaper hos RCR INV. 89-90 ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +34641832963

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: rcrinv8990.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Värdering av RCR INV. 89-90 ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare med misstänkt reglering (osäker) plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Cypern)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om RCR INV. 89-90 vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

Update Uppdatering maj 2021: CNMV, spansk finansregulator, har fördömt RCR INV. 89-90 på grund av bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella webbplatsen för CNMV.

☑️ RCR INV. 89-90 är säkert? Hur tillförlitlig är RCR INV. 89-90? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om RCR INV. 89-90.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av RCR INV. 89-90? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Granska betyg

2 kommentarer om «RCR INV. 89-90 - rcrinv8990.com»

 1. Augustine svar

  CNMV har varnat mot dem, var mycket försiktig eftersom de är bedragare

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Augustine, den här mäklaren ringde RCR INV. 89-90 är en SCAMhar CNMV (Spanish Financial Regulator) sagt upp RCR INV. 89-90 av bedrägliga aktiviteter (se CNMV-länk), är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.