Raceoption yttrande

Åsikter och information om mäklaren Raceoption

 

¿Det är den riktigt pålitliga Raceoption-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Raceoption-mäklaren är en mäklare av: CFD: er.

Mäklaren nämner vara en del av: Race Projects Ltd.

Raceoption är baserat i: Seychellerna.

Om vi ​​pratar om reglering, Raceoption är: Det nämns att vara en reglerad mäklare i olika delar av webbplatsen, men det nämner egentligen bara ett registreringsnummer i Seychellerna, men ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att Raceoption är ett oreglerat företag.

Raceoptions webbplats
Raceoptions webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Raceoption erbjuder. När det gäller Raceoption noterar vi att de erbjuder tre olika typer av konton eller medlemskap: bronskontot, silverkontot och guldkontot.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $ 250, uttag av pengar på upp till en timme, 20% bonus, kurser, demo-konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $ 1.000, uttag av pengar upp till en timme, 50% bonus, kurser, demo-konto, master class och de tre första operationerna utan risk.

Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 3.000, uttag av pengar på upp till en timme, 100% bonus, kurser, demo-konto, masterklass, de tre första operationerna utan risk, schweiziskt förbetalt kort och individuell kontoansvarig / chef.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Spot 2.0.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de finansiella produkter som Raceoption erbjuder, en del levande grafik och lite mer innehåll men på engelska.

 

Raceoption-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +442038088047

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.raceoption.com/en

Klargörande: Investeringsbolaget Raceoption arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Raceoption Betyg

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Seychellerna)När vi letade efter andra utvärderingar på Raceoption har vi hittat mestadels negativa utvärderingar, CNMV (spansk tillsynsmyndighet) har markerat det som en finansiell chiringuito ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av raceoption? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

6 kommentarer om «raceoption»

 1. Bladimir

  min åsikt

  Raceoption är en mäklare och enligt min mening är det en 100% bluff utan att tveka, jag investerade 300 dollar på 2 månader ise 4200 dollar när jag tog ut 3800 jag kunde inte vänta 5 dagar vänta efter 100 dollar de satte mig på 30 minuter ..

  Sedan ville jag ta ut 3000 dollar heller och så igår morse (5-10 2021) beslutade de att de stängde mitt konto helt och gjorde mig orolig, mina pengar var redan insatta, det vill säga bara det som investerades och de lämnade med resten som var 2550 dollar fram till det datum de inte ger mig information.

  och de kom undan med alla mina intäkter ..

  JAG REKOMMENDERAR INTE ATT ANVÄNDA ATT BROKES ÄR EN 100% SCAM ...

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Bladimir, denna mäklare heter RACEFXOPTIONS racefxoptions .com / är samma som RACEOPTIONS, se recension: raceoption, är en gotchahar många investerare fördömt RACEFXOPTIONS för bedrägliga aktiviteterDet är inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD eller LÅGREGULERAD mäklare. Handlingssättet är typiskt för SCAM Brokers, de har samma egenskaper som alltid, med arrogans.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. Maikol Josue Nunez Sanchez

  Jag ville veta om tävlingsalternativ är samma som iq när det gäller uttag.
  Ett exempel i iq låter dig ta ut de pengar du ursprungligen satte in för att starta
  Min fråga är. Det är lika med iq. Eller om du har 10 XNUMX USD i tävlingsalternativ kan du ta ut direkt till din bank.
  Eller för ett sådant belopp måste du skicka det till skrill först. Som i iq?

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Maikol, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med Raceoption-mäklaren. Vi rekommenderar inte Raceoption eller IQ på grund av deras olika negativa egenskaper.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)?

   hälsningar

 3. Gino Dellacasa

  Raceoption hanterar prissättning. Gör oförklarliga spikar och sista minuten prisrörelser som Tradingview inte gör bara för att stjäla pengar Det andra han har börjat göra nyligen är att inte lägga till vinsten. Mycket dåliga upplevelser de senaste två veckorna, mycket dåliga upplevelser. Jag rekommenderar det inte under någon synvinkel. Jag begärde förklaringar till livechatten och de blockerade chatten.

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Gino, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med Raceoption-mäklaren.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Hur blockerade de dig i chatten?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.