Yttrande från PVP Markets

Yttranden och information om PVP Markets-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga mäklaren för PVP Markets? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

PVP Markets-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: PVP Markets Ltd.

PVP Markets är baserade i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, PVP Markets är: eftersom de bara nämner ett register i Saint Vincent och Grenadinerna, men ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att PVP Markets är en oreglerad mäklare.

PVP Markets webbplats
PVP Markets webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som PVP Markets erbjuder. När det gäller PVP-marknader noterar vi att de erbjuder fyra olika kontotyper: Standardkontot, Pro-kontot, VIP-kontot och det exklusiva kontot.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 250, support dygnet runt, personlig relationschef, förstklassig marknadsanalys, kopieringshandel tillgänglig, hävstång upp till 24: 5, en träningspass per vecka.

Pro-konto- Minsta initiala insättning på 25.000 24 USD, support dygnet runt, personlig relationschef, marknadsanalys i världsklass, kopiahandel tillgänglig, utnyttja upp till 5: 1, 200 träningspass per vecka, gratis VPS-tjänst .

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000 24, support dygnet runt, personlig relationschef, marknadsanalys i världsklass, kopieringshandel tillgänglig, upp till 5: 1 hävstång, obegränsad utbildning varje vecka, VPS-tjänst gratis, provisionfria överföringar, analyser.

Exklusivt konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000 24, support dygnet runt, personlig relationschef, marknadsanalys i världsklass, kopieringshandel tillgänglig, upp till 5: 1 hävstång, obegränsad utbildning varje vecka, VPS-tjänst gratis, provisionfria överföringar, analyser.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT5-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring om de olika produkterna som PVP Markets erbjuder, lite live-grafik, några pedagogiska videor (på engelska), verkligen inte mycket plus.

 

PVP Markets Funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 2035042153

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: www.pvpmarkets.com/es/index.html

Klargörande: Investeringsföretaget PVP Markets arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

PVP Markets värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), När vi letade efter andra värderingar på PVP-marknader har vi hittat väldigt få (och framför allt negativa), vilket tyder på att det är ett "nytt" företag, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten har utfärdat en varning mot PVP-marknader ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av PVP Markets? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.