PulsarBank yttrande

Åsikter och information om PulsarBank-mäklaren

 

¿Är mäklaren PulsarBank (även känd som pulsarbank.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja:

✔️ PulsarBank-mäklaren är en mäklare av: Investment Funds / Crowdfunding.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Pulsar Platform Ltd.

✔️ PulsarBank bygger på: de hävdar att de är belägna i Storbritannien, men i verkligheten är de inte registrerade där, denna information är falsk.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren PulsarBank nämner inte absolut något om att vara reglerad, PulsarBank är en oreglerad mäklare.

PulsarBanks webbplats
PulsarBanks webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som PulsarBank erbjuder. När det gäller PulsarBank noterar vi att den har fyra olika planer eller kontotyper:

🔹 Standardplan: minsta initiala insättning $ 20, vinst 2.5%.

🔹 Plantrader: minsta initiala insättning $ 1.000, vinst 2.8%.

🔹 Professionell plan: minsta initiala insättning $ 2.500, vinst 3.2%.

🔹 Headliner-plan: minsta initiala insättning $ 5.000, vinst 3.5%.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som PulsarBank erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några levande diagram, statistik, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ PulsarBank-funktioner ✳️

 

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: inte tillgänglig.

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: www.pulsarbank.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

⭐ PulsarBank värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Den presenterar alla egenskaper hos a bedräglig mäklare, använder falsk information, har ingen registrering och regleras inte av någon myndighet, vi vet inte var den verkligen finns, dessutom när vi letade efter information och andra recensioner om PulsarBank hittade vi ett stort antal negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av PulsarBank? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

5 kommentarer om «PulsarBank - pulsarbank.com»

 1. dani svar

  Jag har blivit utsatt för bedrägeri av Pulsarbank ltd

  Jag begär hjälp och råd om bedrägeri från företaget Pulsarbank

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Dani, den här mäklaren ringde PulsarBank är en bluffhar många investerare fördömt PulsarBank för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner pengarna från det CHAT vi har på webben eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

  • Luis Gonzalez svar

   Pulsar bank har betalat i flera månader men har slutat betala i 16 dagar.

 2. mary svar

  De övertygade mig om att lägga in mer pengar för att vinsten skulle bli mycket högre, men nu vägrar de att ge dem till mig, hur kan jag rapportera dem?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mary, den här mäklaren ringde PulsarBank är en bluffhar många investerare fördömt PulsarBank för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade återvinner pengarna från det CHAT vi har på webben eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.