Skycapital yttrande

Åsikter och information om Profx700-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga mäklaren Profx700 (aka profx700.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Profx700-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: PROFX700 Limited.

Profx700 är baserat i: förmodligen USA och Storbritannien, även om de inte är reglerade i något av länderna, är platsen förmodligen falsk.

Om vi ​​pratar om reglering, Profx700-webbplatsen nämner inte absolut något om att vara reglerad, Profx700 är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Profx700 webbsida

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Profx700 erbjuder. När det gäller Profx700 noterar vi att de hävdar att de har flera kontotyper, men det erbjuder inte information om hur många det finns eller vilka fördelar var och en har.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen och MT5-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Profx700 erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Profx700-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: omnämnda

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: profx700.com

Klargörande: Investeringsföretaget Profx700 arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Profx700 Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, även om de hävdar att de är baserade i Storbritannien, när vi letade efter information och andra recensioner om Profx700 hittade vi många negativa recensioner. 

Uppdatering från juli 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har Rapporteras till Profx700 för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av djupx700? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.