Powenex åsikt

Yttranden och information om Powenex-mäklaren

 

¿Är Powenex-mäklaren (aka powenex.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja:

✔️ Powenex-mäklaren är en mäklare av: Kryptovalutor och råd.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Powernex Group.

✔️ Powenex bygger på: de hävdar att de är belägna i Tyskland, men i verkligheten är det inte registrerat där, denna information är falsk.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, Powenex-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, Powenex är en oreglerad mäklare.

Powenex webbplats
Powenex webbplats

 

🔹 Vi kommer att fortsätta ta reda på om powerex erbjuder allmänheten annorlunda typer av konton eller planer och vilka egenskaper var och en har. I detta fall vi hittade ingen information om förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Powenex erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, nyheter från det ekonomiska området, egentligen inte mycket annat.

 

✳️ Powenex-funktioner ✳️

 

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: +593 2-351-7213 | +1 (407) 545-6265

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: powerex.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

⭐ Powenex-bedömning ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

☑️ Varför? Den har alla egenskaper hos en bedräglig mäklare, döljer information, har inget register och regleras inte av någon myndighet, vi vet inte var den verkligen finns, dessutom när vi letar efter information och andra utvärderingar om powerex vi hittade mycket negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av powerex? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

2 kommentarer om «Powenex - powenex.com»

 1. Belen

  Jag har blivit lurad, jag behöver hjälp

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Belen, den här mäklaren ringde Powenex är en SCAMhar många investerare fördömt Powenex för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.