Popter åsikt

Yttranden och information om Popter-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Popter (aka popter.eu) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Popter-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: Pop in trading LTD.

Popter bygger på: De hävdar att de är i Storbritannien, men denna information är inte sant, eftersom den inte är registrerad.

Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren Popter att den regleras av FCA, men det är helt falskt.

Popters webbplats
Popters webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Popter erbjuder. När det gäller Popter noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Standardkonto, Silverkonto och Guldkonto.

Standardkonto: minsta initiala insättning på 500 €, maximalt 5 anslutna växlar, daglig vinst 0.6 - 1%.

Silverkonto: minsta initiala insättning på 10.000 €, maximalt 10 anslutna växlar, daglig vinst 1 - 1.5%.

Guldkonto: minsta initiala insättning på 50.000 25 €, maximalt +1.5 anslutna börser, daglig vinst 2.5 - XNUMX%.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: Popter-plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Popter erbjuder, en förklaring om grundläggande begrepp i investeringsvärlden, nyheter om ekonomiska händelser, inte riktigt mycket mer.

 

Popter-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +442037693072

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: popter.eu

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Popters betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare som försöker utgöra en legitim en, vi vet inte från vilket land den faktiskt verkar, å andra sidan, när vi letade efter information och andra utvärderingar om Popter fann vi flera negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av popter? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

2 kommentarer om «Popter - popter.eu»

 1. diego svar

  De tvingar mig att bestämma mig för att investera med dem, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Diego, Popter är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.