Poket.co recension

⭐ Åsikter och information om Poket.co-mäklaren ⭐

¿Är Poket.co-mäklaren verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är Poket.co pålitlig? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Pocket.co? Poket.co är en mäklare av: CFD:er och ETF:er.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: Pocket Financial, LLC.

✔️ Var är den baserad? Poket.co är baserat i: Den nämner att vara baserad i Storbritannien men vi tror att detta är falskt eftersom det inte är registrerat där.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, Poket.co-mäklaren nämner inte att han är reglerad.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Poket.co webbplats
Poket.co webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Poket.co erbjuder. När det gäller Poket.co noterar vi att det inte har olika typer av konton eller planer.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin hemsida: förklaring av Pokets finansiella produkter ovan, egentligen inte mycket mer än så här.

✳️ Funktioner hos Poket.com ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: poket.co

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Poket.co-betyg ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om poket.co vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Poket.co säkert? Hur pålitlig är Poket.co? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa kommentarer om Poket.co. 

❗ Observera: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att Pocket.co har en nära relation med Inversor Global, ett företag som anklagas för att begå bedrägeri.

❗ Juni 2022-uppdatering: CNV, finanstillsynsmyndighet i Argentina, har rapporterat Pocket.co på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella CNV -webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av poket.co?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Recensionsbetyg: 4.9/5 - (181 röster)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.