Skycapital yttrande

Åsikter och information om Plutus.pro-mäklaren

 

¿Är mäklaren Plutus.pro (aka plutus.pro) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Plutus.pro-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: ITM Solutions LLC.

Plutus.pro är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, Plutus.pro webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, Plutus.pro är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Plutus.pro webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Plutus.pro erbjuder. När det gäller Plutus.pro noterar vi att det inte ger information om att ha olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: Plutus.pro-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Plutus.pro erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, en del levande grafik ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pips-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Plutus.pro-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +447520644830

E-post: [e-postskyddad]  -  [e-postskyddad]

webbplats: plutus.pro

Klargörande: Investeringsföretaget Plutus.pro arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Plutus.pro Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra utvärderingar om Plutus.pro fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering från januari 2021: FCA, brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, Du har rapporterat Plutus.pro för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Plutus.pro ? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.