PlusTrades åsikt

Åsikter och information om mäklaren PlusTrades LTD

 

¿Det är mäklaren PlusTrades LTD. riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi mäklaren och dess rykte som sådan på internet.

Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg.

Mäklaren Plus Trades LTD. är en CFD- och valutamäklare. Mäklaren "öppnade sina dörrar" 2015. Vi vet inte var PlusTrades har en bas eftersom det inte nämner det på sin webbplats, och detsamma händer med regleringen av mäklaren. Det vanliga är att nämna mäklarens plats och dess reglering på dess webbplats, men i fallet med Plus Trades inte, så vi antar att det är en oreglerad mäklare. Detta ger oss redan ett mycket dåligt intryck av mäklaren.

 

PlusTrades LTD webbplats
PlusTrades LTD webbplats

I det här avsnittet analyserar vi vanligtvis de olika kontotyperna som mäklaren tillhandahåller för handel. Men i det här fallet tillhandahåller mäklaren inte denna information, även om vi har skickat några e-postmeddelanden till mäklarens kundserviceavdelning som begär informationen ...

Mäklaren tillhandahåller inte information på sin webbplats om plattformen som kunderna arbetar med.
kräva pengar med minåterbetalning

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen som mäklaren tillhandahåller handlare på sin webbplats: mäklaren tillhandahåller bara en ekonomisk kalender.

  

Funktioner hos PlusTrades LTD-mäklaren

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 911013761

e-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

webbplats: www.plustradestd.com

Klargörande: PlusTrades LTD arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.
* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

PlusTrade LTD värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är negativ, på grund av den information som mäklaren tillhandahåller på sin webbplats. Vi har också hittat mestadels negativa kommentarer på internet. 

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Plus Trade LTD? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.