Yttrande om platinahandelsinvesteringar

Yttranden och information om Platinum Trade Investment-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Platinum Trade Investment-mäklaren (aka platinumtradeinvestment.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Platinum Trade Investment-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: Platinum Australia Limited och Platinum Trade Investment, Ltd.

Platinum Trade Investment är baserat i: Australien.

Om vi ​​pratar om reglering, Platinum Trade Investment är: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Webbplats för Platinum Trade Investment
Webbplats för Platinum Trade Investment

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Platinum Trade Investment erbjuder. När det gäller Platinum Trade Investment noterar vi att de erbjuder två olika typer av planer: den första planen och den andra planen.

Första planen: Minsta 50 $ första insättning, 15% avkastning på investeringen.

Andra planen: Minsta 200 $ första insättning, 60% avkastning på investeringen.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Platinum Trade Investment-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några grundläggande förklaringar av de produkter som Platinum Trade Investment erbjuder, vanliga frågor, verkligen inte mycket mer.

 

Platina Trade-investeringsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 61-8-9324-1492

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: platinumtradeinvestment.com

Klargörande: Investeringsföretaget Platinum Trade Investment arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Platinum Trade Investment värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter information och andra utvärderingar om Platinum Trade Investment kunde vi inte hitta någon annan granskning, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag, de erbjuder avkastning på upp till 60%, vilket det är helt enkelt omöjligt att försäkra.

Uppdatering från juli 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har Rapporteras till Platinum Trade Investment för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Platinum Trade Investment? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.