PlatiniumFX yttrande

Åsikter och information om PlatiniumFX-mäklaren

 

¿Det är mäklaren PlatiniumFX (aka platiniumfx.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. PlatiniumFX har ingen webbplats på spanska, men vi har fått meddelanden från spansktalande kunder.

PlatiniumFX-mäklaren är en mäklare av: CFD och Forex.

Mäklaren nämner vara en del av: PlatiniumfxLtd

PlatiniumFX bygger på: de nämner att de är baserade i Bulgarien.

Om vi ​​pratar om reglering, PlatiniumFX är: de nämner ingenting om dess reglering, vi tror att det är en oreglerad mäklare.

PlatiniumFX webbplats
PlatiniumFX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som PlatiniumFX erbjuder. När det gäller PlatiniumFX noterar vi att de nämner att de har fyra olika typer av konton: Mini-kontot, Brons-kontot, Silverkontot och Guldkontot.

Minikonto: grundutbildning, personlig kontoansvarig, expertrådgivare, fasta spreads, kundtjänst 25 timmar 5 dagar i veckan, utnyttjande upp till 1: 100, tillgång till resurscenter och kunskapscenter.

Bronskonto: standardutbildning, personlig kontoansvarig, expertrådgivare, flytande spreads, kundsupport 25 timmar 5 dagar i veckan, utnyttjande upp till 1: 100, tillgång till resurscenter och kunskapscenter, webinarier.

Silverkonto: avancerad utbildning, personlig personlig kontoansvarig, expertrådgivare, flytande spreads, kundsupport 25 timmar 5 dagar i veckan, utnyttja upp till 1: 200, tillgång till resurscenter och kunskapscenter, webinarier, dagliga marknadsvarningar , en-mot-en-utbildning.

Guldkonto: expertutbildning, personlig tränare, expertrådgivare, flytande spreads, kundsupport 25 timmar 5 dagar i veckan, utnyttja upp till 1: 200, tillgång till resurscenter och kunskapscenter, webinarier, dagliga marknadsvarningar, utbildning en till en, anpassade handelsvillkor.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Sirix.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats (kom ihåg att webbplatsen inte har en spansk version): förklaring av de produkter som PlatiniumFX erbjuder, några informativa avsnitt, ekonomisk kalender , nyheter om ekonomiska händelser av intresse, ordlista, egentligen inte mycket annat.

 

PlatiniumFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 07944088765

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.platiniumfx.com

Klargörande: Investeringsföretaget PlatiniumFX arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

PlatiniumFX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Bulgarien), CONSOB, den italienska finansiella tillsynsmyndigheten, har redan varnat för PlatiniumFX.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av PlatinumFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.