PiùHandelsutlåtande

Åsikter och information om PiùTrading-mäklaren

 

¿Det är mäklaren PiùTrading (även känd som piutrading.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

PiùTrading-mäklaren är en mäklare av: Utbildning och investeringar.

Mäklaren nämner vara en del av: Kima Solutions LTD (515331908),

PiùTrading bygger på: förmodligen ISRAEL

Om vi ​​pratar om reglering, PiùTrading-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, PiùTrading är en oreglerad mäklare.

PiùTrading-webbplats
PiùTrading-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som PiùTrading erbjuder. När det gäller PiùTrading noterar vi att webbplatsen inte erbjuder information om förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: det finns ingen information om detta, det är troligt att du använder din egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som PiùTrading erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, en ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

PiùHandelsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: piutrading.com

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

PiùHandelsvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare och erbjuder ingen information som får oss att veta mer om företaget och dess arbetsmetoder, vi vet inte helt i vilket land huvudkontoret ligger; När vi letade efter information och andra recensioner om PiùTrading hittade vi inte recensioner, det verkar vara en okänd mäklare.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av PiùHandel ? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.