Granskning av pensionsavdrag

⭐ Åsikter och information om Pension Drawdown ⭐

¿Är Pension Drawdown (även känd som pensiondrawdowncentre.co.uk) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? ❎ Är pensionsavdrag pålitligt? ❎ I det här avsnittet kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är pensionsavdrag? Pensionsavdrag är en fondförvaltningsplattform och finansiell rådgivning.

✔️ Plattformen nämner ingå i: Rådgivningscentrum för pensionsavdrag.

✔️ Var är den baserad? Pensionsuttag baseras på: ej nämnt.

✔️ Är det en reglerad plattform? Om vi ​​pratar om reglering, Pension Drawdown nämner att regleras av FCA men detta är FALSK.

❌ Verklig lokalisering av företagskontor? Vi vet inte ännu, vi uppskattar någon (modig) som ger oss denna information.

❌ Namnen på de faktiska ägarna? Fortfarande okänt, vi uppskattar all information.

Webbplats för pensionsavdrag
Webbplats för pensionsavdrag

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Pension Drawdown erbjuder. I fallet med pensionsavdrag, noterar vi att det inte har olika planer eller typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

Har du problem med din mäklare eller investeringsbolag? Har du svårigheter?

lämna oss en kommentar här, förklara vad som händer med dig, din upplevelse. Vi vill hjälpa dig.

🔸 Plattformen som användes för att inte nämnas.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller till handlare på sin hemsida: vi ser några förklaringar av de produkter som Pension Drawdown erbjuder, egentligen inte mycket annat.

✳️ Funktioner för pensionsavdrag ✳️

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

☑️ Mer information om företaget ☑️

🔸 Telefonnummer: 0808 159 1697

🔸 E-post: har inte

🔸 webbplats: pensiondrawdowncentre.co.uk

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

⭐ Värdering av pensionsavdrag ⭐

OBS: oreglerad mäklare, bluff. Möjlig bluff.

Försiktighetsmäklarens kunder kan inte dra sig ur. Bedrägeri, bluff och påståenden

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår uppfattning är att det verkar som en plattform som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Det är en plattform ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Pensionsavdrag vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är pensionsavdrag säker? Hur tillförlitlig är Pension Drawdown? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämnts ovan. Här kan du läsa recensioner om Pension Drawdown. 

Update Uppdatering maj 2022: FCA, brittiska finansiella tillsynsmyndigheten, Du har anmält pensionsavdrag på grund av bedrägliga aktiviteter.

???? Länk till varningen ???? på den officiella FCA-webbplatsen.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Är du en del av Pensionsavdrag?

Är du representant eller anställd i företaget? Vill du kontakta oss? Har du information av intresse? Vi är intresserade! Skriv till oss på Denna formulär.

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

Recensionsbetyg: 5/5 - (308 röster)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.