Yttrande från Pais Capital Group

Yttranden och information om mäklaren Pais Capital Group

 

¿Det är mäklaren Pais Capital Group (även känd som paiscapital.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Pais Capital Group är en mäklare av: CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: Pais Capital Marketing Ltd

Pais Capital Group bygger på: de nämner att de är baserade i Österrike, Spanien och Storbritannien, även om det är sant bör det regleras av tillsynsmyndigheterna i dessa länder, och detta händer inte, vilket får oss att tro att Pais Capital Group verkligen inte har någon grund i de nämnda länderna.

Om vi ​​pratar om reglering, Pais Capital Group är: det är en oreglerad mäklare.

Pais Capital Group webbplats
Pais Capital Group webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Pais Capital Group erbjuder. När det gäller Pais Capital Group noterar vi att de erbjuder 6 olika kontotyper.

Utbildningskonto- Minsta initiala insättning på 250 $, videohandledning, fasta spreads, utnyttjar upp till 1: 200.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 2.500, videohandledning, fasta spreads, utnyttjar upp till 1: 200, kundtjänstchef.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 20.000 1, fasta spreadar, hävstångseffekter på upp till 200: 100, kundservicechef, PRIME-kontrakt, bonusar upp till XNUMX% av insättningen.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000, fasta spreadar, utnyttjar upp till 1: 200, personlig kontoansvarig, nyheter och varningar, bonusar upp till 200% av insättningen, snabba banköverföringar, remissåterbetalningsprogram.

Skräddarsytt konto- alla fördelar med VIP-kontot, deltagande i företagsevenemang, social handel, telefonförhandlingar, möte med andra handlare.

Robotkonto: Ytterligare stöd för Robot och Algo Trading, köp robotar med rabatt, skapa handelsstrategi automatiskt, utnyttja upp till 1: 100.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: vi tror att Pais Capital Group-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring av de produkter som Pais Capital Group erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i handeln, egentligen inte mycket annat.

 

Egenskaper hos Pais Capital Group

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +34 910 039 och +507 44 2035 193

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.paiscapital.com

Klargörande: Investeringsföretaget Pais Capital Group arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

Värdering av Pais Capital Group

Varning, bluffmäklare

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner att den är baserad i säkra länder men det regleras inte av tillsynsmyndigheter i länderna, vilket inte är vettigt, så vi tror att det verkligen inte har någon bas där, det företag som det nämner är till synes existerar inte, när vi letade efter andra recensioner om Pais Capital Group kunde vi inte hitta några, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag.

De nämner också att ha advokater för att få tillbaka pengar som går förlorade hos mäklare, vilket verkar väldigt konstigt för oss.

Uppdatering från februari 2020: CNMV (Spaniens finansiella tillsynsmyndighet) har utfärdat en varning mot Pais Capital Group.

Uppdatering från mars 2020: Pais Capital Group-webbplatsen är inaktiv, det är inte möjligt att komma åt den.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Country Capital Group? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

31 kommentarer om «Pais Capital Group - paiscapital.com»

 1. Ramiro svar

  Jag testade de återbetalningstjänster som föreslås här och det har gått bra för mig. Inget att göra anspråk på, de hjälpte mig att återvinna 9.800 XNUMX dollar, vilket inte är något litet. De borde prova det.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ramiro, vilken fantastisk nyhet! Vi tackar dig för att du berättade för oss, vi vet att människor ibland tvivlar men vi vet också att det nästan alltid uppnås. Vår rekommendation är att om du tänker investera igen, först kontrollera namnet på mäklaren på vår webbplats eller så kan du också fråga oss, vi hjälper dig gärna.

   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Innan du fattar ett nytt investeringsbeslut, kolla in den här länken: https://zuverlassigerforexbroker.com/beste-Makler-2021/

   Grattis.

 2. ed svar

  Uppskattningar Jag har pengar i huvudstadslandet och jag vet inte hur jag tar ut dem - jag ber dig berätta hur jag kan ta ut eftersom dessa tjuvar inte tillåter mig eller hur man rapporterar dem för lögnare och bedragare

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ed, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Pais Capital Group, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 3. lurad svar

  tjuvar, nu när de måste bevisa att de inte är bedragare !!! som de berättade för oss i telefon !! har raderats från kartan !!! omöjligt att hitta dem !!! råttor !!!! gudomlig rättvisa kommer att ta hand om dig RATER TYV !!! Ord misslyckas med att beskriva sådana snuskiga karaktärer !!!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej bluff, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Pais Capital Group, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

  • gerardo svar

   [e-postskyddad]
   Hej, jag lurades av det här företaget och genom avbokningen av överföringen framför banken returnerade de mitt kapital och mina advokater hjälpte mig.
   All hjälp med att skriva till min e-post.

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Gerardo, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Pais Capital Group.

    Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

    Viktig information om hur du får tillbaka dina pengar från Pais Capital Group.

    hälsningar

 4. sergio svar

  sergio
  Liksom många av de människor som har beskrivit att luras av huvudstadslandet måste jag tyvärr gå med dem först lurad av en herr Serafin Garcia baserad i Spanien som lovade att hjälpa mig att lösa huvudkapitalbedrägeriet och återställa mitt konto och jag kommunicerar med joaquin morales
  Först verkade allt gå bra tills kommunikationen slutade finns det inget svar på e-post eller telefonsamtal i mitt fall från oktober 2019 till mars 2020 Bedrägerier mycket bra arbetade

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Sergio, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Pais Capital Group, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Förutom allt du nämner webbplatsen för Pais Capital Group, är den åtminstone för tillfället inte tillgänglig.

   hälsningar

  • sergio svar

   PaisCapital.org Serafi Garcia i Spanien och Joaquin Morales London telefon 34910039507
   442035193577 kontor i Österrike 34910895980 Jag har bankdokument att bevisa

   Xtrade Omar Veleda 59826238165 UDS 250 vann idag nästa dag jag tappade de skulle be mig om en större insättning
   Från 1500 USD vägrade jag och klippte av min telefon. Jag sa till dem att jag var en elak tjuv

   Marquet Capital är de mest skamlösa och respektlösa här deponerade jag mot UDS 3OOO och varje gång de bad om mer
   Alina Varga Leandro Martinez Santiago Martinez här Jag har fortfarande ett dokument som bevisar insättningar

   • sergio svar

    Jag utelämnade något som är viktigt. Den senaste informationen som Leandro Martinez meddelade till mig.
    att mitt konto hade ackumulerat 8000 USD bad han mig att sätta in mer, jag vägrade och han gav mig några förklaringar att det enda jag förstod var att jag hade tappat allt

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Tack så mycket Sergio, att be om pengar att ta ut är ett mycket dåligt tecken, vi föreslår att du är mycket försiktig.

     hälsningar

   • palitligvalutamaklare.com svar

    Hej Sergio, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Pais Capital Group, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

    Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Om de andra företagen du nämner kan du lämna dina kommentarer i dessa avsnitt om Xtrade och ungefär Marquet Capital.

    hälsningar

 5. Guillermo Martinez svar

  Vi är flera, även Mr Joaquín Morales lurade oss, faktiskt att Mr. kom från ett annat företag som heter Profit-Trade, där de fick våra pengar att försvinna och överförde oss till huvudstaden, andra bedragare, men Mr. Joaquín Morales Jag drar slutsatsen att det inte heter det, han skickade till och med ett certifikat med angivande av sin RUC, som vi hittade på Internet, och som tillhörde andra människor i Mexiko. Faktum är att han skulle sätta in oss hos en VTB-bank, som vi förstår är från Ryssland, men som verkar i flera andra länder. Allt en mycket välarbetad lögn. De är expertbedrägerier. Han tillät oss aldrig en Skype-kommunikation för att träffa honom, uppenbarligen är det inte bekvämt för en tjuv.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Guillermo, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Pais Capital Group, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (som e-post, rådgivarnamn, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Om Profit-Trade, menar du denna vinst-handel?

   hälsningar

 6. Sergio svar

  Joaquin Morales är en bedragare, han identifierar sig som chef för finansavdelningen för Pais Capital, telefon +442035193577, han är inte den han säger att han identifieras med (CURp) ROGA80042HDFMRL06 när han letar efter honom i Google, en annan bild visas än en som visas på sidan Pais Capital. Den här personen börjar med en bluff på Profit TRade-plattformen och ber sedan att följa investeringarna i Pais Capital.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Sergio, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Pais Capital Group, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

   • Sergio svar

    På rekommendation av en vän som investerade (slutligen blev han också lurad, med en större grupp människor som också investerade i País Capital)

    Kontakta Joaquin Morales, telefon +442035193577, e-post [e-postskyddad], identifieras som chef för ekonomiavdelningen

    En annan person som heter Esteban Villacis deltar också i denna bluff, telefon +34910039507, e-post [e-postskyddad], identifierar sig som en finansiär från Pais Capital Group

    Joaquin Morales, han är en expertbedragare, han vinner ditt förtroende, han låtsas vara en vän, han ringer varje dag för att berätta hur investeringen och hans vinster går, han offrar sig själv och indikerar att de flesta tror att han är en bedragare (han är ett tufft ansikte), Han uppfinner att han kördes efter att han föll nerför trappan på kontoret, allt för att orsaka smärta eller få tid att fortsätta lura.

    • palitligvalutamaklare.com svar

     Hej igen Sergio, tack för all denna information om din erfarenhet av Pais Capital Group. Vi beklagar att berätta att det som har hänt dig är en vanlig praxis i denna typ av mäklare.

     hälsningar

  • omega svar

   Kan du bättre ange CRUP, den måste ha 18 siffror och den har 17. Att Joaquin Morales, när du pratade med honom, hade han en mexikansk accent?

 7. Jag vill veta svar

  Hej, hur kan jag kommunicera med huvudstadslandet? eftersom det inte finns något sätt de kommer att svara på mina meddelanden och jag vill ha mina pengar, så långt luktar allt som bluff

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej, jag vill veta, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Aspen Holding, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Försök att kontakta dem från ett nytt nummer eller e-postmeddelande.

   hälsningar

 8. Daisy svar

  God morgon!!!
  Jag skulle vilja veta hur det borde göras för att jag, som några av er, också föll, deponerade samma och ännu mer, jag har inte hört något från dessa människor, jag skickar och skickar meddelanden och de svarar inte på mig, de leka med människors drömmar och med naiviteten hos oss att vi genom att vilja komma ur byxorna litar på dem. Jag har tappat en massa pengar och nu sitter jag utan att veta och vet inte var detta kommer att sluta. Om någon har en historia av dessa människor kan du skicka den till mig så att jag kan göra något med allt detta.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Daisy, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Pais Capital Group, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 9. Rebecca Isabel svar

  Hej, det är definitivt en bluff. Jag kontaktades av en viss Joaquin Morales och sa att han kunde hjälpa mig att återfå några pengar som han hade deponerat (dumt) i Brokerz. Jag gjorde en liten investering med dem, upphetsad av en intervju jag läste av Carlos Slim som pratade om kryptovaluta. Jag trodde att företaget som publicerade där var det som auktoriserades av dem.
  Morales berättade för mig att de hade advokater för att hjälpa offren att flytta från Brokerz till huvudstaden. Intressant nog hade Morales redan alla mina uppgifter. Han sa till mig att för att göra det behövde jag öppna ett konto hos dem, för vilket jag var tvungen att sätta in ytterligare 250 dollar som skulle återvända till mig om två eller tre dagar (det hände naturligtvis inte) ... Detta berättar för mig att Brokerz och Pais Capital är i samförstånd eller att samma bedragare fångar dåraktiga nybörjare som jag. Lyckligtvis var de bara minimala investeringar, som personligen påverkar mig väldigt lite, (jag tänkte prova dem och sedan verkligen investera) men jag tycker att dessa ruffians borde tas bort. Jag har namnet och kontot på den person som fick insättningen och jag är villig att vittna. (Jag har en koppling med honom på Skype, även om han inte längre svarar på mina meddelanden. Hans foto på Skype är detsamma som Joaquín Morales som visas i hans officiella meddelanden.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Rebeca, vi tackar dig för att du delar med dig av din erfarenhet med mäklaren Pais Capital Group, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Vi rekommenderar också att du lämnar din upplevelse i avsnittet om Brokerz.

   hälsningar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Marcos, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med mäklaren Pais Capital Group, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem? Kanske ringde de dig eller lämnade du din information i en annons?

   Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

 10. Eisinober Hainaut svar

  Detta företag är en bluff, jag stal mina pengar och har inte returnerat dem, stämma de ansvariga.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Eisinober, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med País Capital Group-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem? Kanske ringde de dig eller lämnade du din information i en annons?

   Har du någon annan information om mäklaren? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.