Skycapital yttrande

Åsikter och information om Orbex-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Orbex-mäklaren (aka orbex.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Orbex-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Orbex Global Ltd.

Orbex har sitt säte i: Cypern och Mauritius.

Om vi ​​pratar om regleringOrbex är: de är en reglerad mäklare, om än av ett mycket icke-seriöst tillsynsorgan (CySEC på Cypern).

Skycapital webbplats
Orbex webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Orbex erbjuder. När det gäller Orbex noterar vi att de har fyra olika planer eller kontotyper: startkonto, fast konto, premiumkonto och ultimat konto.

Startkonto: Minsta 200 $ insättningsdeposition, variabel spread, ingen provision, hävstång upp till 1: 500, gratissignaler, grundutbildning, regelbunden briefing.

Fast konto: Minsta 500 $ insättningsdeposition, variabel spread, ingen provision, hävstång upp till 1: 500, gratissignaler, grundutbildning, regelbunden briefing.

Premiumkonto: Minsta initiala insättning på $ 5000, fördelat på 0 punkter, provision på $ 8, hävstång upp till 1: 500, premiumsignaler, avancerad utbildning, individuell information.

Ultimate Account: Minsta initiala insättning på $ 25000, fördelat på 0 punkter, provision på $ 5, hävstång upp till 1: 500, Excellence-signaler, avancerad utbildning, individuell information.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Orbex erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, en ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Orbex-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +357 25588855

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

webbplats: orbex.com

Klargörande: Investeringsföretaget Orbex arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Orbex värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en reglerad mäklare men med mycket osäker reglering (från Cypern), den är baserad i mycket osäkra länder (Cypern och Mauritius), när vi letade efter information och andra recensioner om Orbex hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Orbex? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.