OPUS AFFÄRSMEDEL

Yttranden och information om mäklaren Opus Business Consulting

 

¿Det är mäklaren Opus Business Consulting (även känd som opusbusiness.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Opus Business Consulting är en mäklare av: Ekonomisk rådgivning / andra tjänster.

Mäklaren nämner vara en del av: Opus BusinessConsulting Co.

Opus Business Consulting är baserat i: USA (förmodligen falskt, eftersom det inte regleras av någon enhet i det landet).

Om vi ​​pratar om reglering, Opus Business Consulting är: de nämner absolut ingenting om att vara ett reglerat företag, detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

OPUS BUSINESS webbplats
Opus Business Consulting-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Opus Business Consulting erbjuder. När det gäller Opus Business Consulting noterar vi att det inte ger information om att ha olika typer av konton eller planer.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att arbeta är: vi tror att Opus Business Consultings egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information ovanför de produkter och tjänster som Opus Business Consulting erbjuder, inte mer än detta, mycket lite information i allmänhet.

 

Opus affärsrådgivningsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: (+ 412) 922-6863 XNUMX XNUMX

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: opusbusinessconsulting.com

Klargörande: Investeringsföretaget Opus Business Consulting arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

Opus Business Consulting värdering

Varning, bluffmäklare

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den egentligen är baserad och i allmänhet ger den väldigt lite information om företaget, när vi letade efter andra recensioner om Opus Business Consulting kunde vi inte hitta några.

Uppdatering 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporterade till Opus Business Consulting för bedräglig verksamhet

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Opus affärsrådgivning? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

10 kommentarer om «Opus Business Consulting - opusbusinessconsulting.com»

 1. Camilo Torres

  Detta var en bluff i Colombia ledd av eduard Erazo som fick mig in i det här, telefonnumret är +57 300 7364656 och han finns på
  Barrio las americas i popayan, detta är det ögonblick som inte ger ansikte, han sa till mig att pengarna kommer att skickas till kontot i Milton Fabians namn Galindez Montenegro sparkonto bancolombia 26100037733 detta
  Jag gör så att de tar hänsyn till det

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Camilo, vi tackar dig för att du delar med oss ​​all denna information om OPUS BUSINESS, något sätt att kontrollera vad du säger? Eller mer information om allt som hjälper människor att ta ut sitt kapital?

   hälsningar

 2. Andrew C

  Opus Bussines är en bluff, jag investerade också, men sedan december 2019 började de göra ursäkter och de gjorde det inte möjligt att ta ut pengar och sedan januari 2020 kunde sidan inte nås och slutligen försvann den från nätverket. Många människors pengar blev stulna och ingen svarar, men flera användare av den plattformen har varit i kontakt med internationella advokater för att lämna in ett krav på att någon ska svara, om de inte returnerar pengarna går de i fängelse.
  Var försiktig, för enligt den information du har gett oss har de redan öppnat en ny sida med ett annat företagsnamn för att fortsätta stjäla pengar.

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Andres, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med Opus Business-mäklaren.

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. namn på rådgivare, telefonnummer, e-postmeddelanden)? Har du den nya mäklarens webbplats? Var mycket försiktig med "internationella advokater", många gånger är de från samma mäklare som vill lura dig två gånger, vi skulle inte rekommendera en advokat som du inte kan se fysiskt.

   hälsningar

 3. Andrew C

  Opus Bussines är en bluff, jag investerade också och sedan december 2019 började de ursäkta och äntligen sedan januari 2020 försvann sidan från nätverket, det är inte längre möjligt att komma åt kontot. De stal våra pengar och ingen svarar. En grupp medborgare har kontaktat internationella advokater och vi arbetar för att väcka talan så att något görs, att om de inte returnerar pengarna åtminstone någon kommer att betala för dem, även om de sitter i fängelse.

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Andres C, vi har svarat på din andra kommentar.

   hälsningar

 4. men

  Hej, jag har också problem med opus-affärer, de tillåter mig inte att ta ut pengarna från mitt konto, jag kan inte längre komma in och ingen tar ansvar ... Jag hoppas på en lösning eller måste jag rapportera

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej älskarinna, vi tackar dig för att du berättade om din erfarenhet med Opus Business-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (som e-post, rådgivarnamn, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. Och när du kontaktar Opus Business och frågar om din pension, vad händer?

   hälsningar

 5. Platshållarbild för Ana Celis Gonzalez

  Jag känner mig väldigt orolig för att jag har investerat i den här plattformen och inte har kunnat se mitt saldo på en månad eftersom sidan inte visas, innan jag försökte ta ut mina inkomster och det var inte möjligt, eftersom det var ett problem med dokumentet, nu vet jag inte vad som händer med detta, jag uppskattar all information du kan ge mig

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Ana, vi tackar dig för att du delar med oss ​​av din erfarenhet med Opus Business-mäklaren, i princip, hur bestämde du dig för att investera med dem?

   Har du någon annan information om mäklaren (t.ex. e-post, namn på rådgivare, telefonnummer)? Relevant data eller information om din erfarenhet av dem. De har inte meddelat dig om något om att webbplatsen är nere? Det låter riktigt alarmerande.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.