Öppna Trading Club yttrande

Åsikter och information om mäklaren Open Trading Club

 

¿Det är mäklaren Open Trading Club (även känd som opentradingclub.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Open Trading Club, är faktiskt en Handelsakademi.

Detta nämner vara en del av: Vires Acquirit Eundo, SL

Open Trading Club är baserad i: Spanien.

Om vi ​​pratar om reglering, mäklaren Open Trading Club nämner inte absolut något om att vara reglerad, Open Trading Club är en oreglerad mäklare.

Öppna Trading Club webbplats
Öppna Trading Club webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Open Trading Club erbjuder. När det gäller Open Trading Club finns det ingen information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: nämns inte.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Open Trading Club erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer .

 

Öppna Trading Club-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +34 656 770 302

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: opentradingclub.com

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Open Trading Club värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Materialet det erbjuder är ganska dyrt och vi vet inte ens dess kvalitet, vi tror att det är bättre och billigare att lära sig på andra sätt, det är också känt att dessa kurser fungerar tillsammans med bedrägliga mäklare och lockar människor och kunder till dem.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Öppna handelsklubben? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.