Skycapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren Oinvest

 

¿Är mäklaren Oinvest (aka oinvest.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Oinvest, är en mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: Habonix Solutions LTD och Aronex Corporation LTD.

Oinvest har sitt säte i: Cypern och Seychellerna.

Om vi ​​pratar om reglering, Oinvest regleras av Seychelles Financial Services Authority (FSA), även om vi anser att detta är en mycket osäker reglering.

Skycapital webbplats

Oinvest webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Oinvest erbjuder. När det gäller Oinvest noterar vi att de har tre olika planer eller kontotyper: Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Silverkonto: Uttagsprocess upp till 7 arbetsdagar, total assistans 10 timmar från 10:8. XNUMX. GMT, femte decimal, täckning.

Guldkonto: Uttagsprocess upp till 7 arbetsdagar, total assistans 10 timmar från 10:8. 25. GMT, dedikerad kontoansvarig, femte decimal, webinarier och videor, säkring, XNUMX% rabatt, handelssignaler.

Platinakonto: Uttagsprocess upp till 7 arbetsdagar, total assistans 10 timmar från 10:8. 25. GMT, gratis VPS, dedikerad kontoansvarig, femte decimal, webbseminarier och videor, täckning, XNUMX% rabatt på handel, handelssignaler, nyhetsvarning.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Oinvest erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, en ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

Oinvest-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 2035196460

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: oinvest.com

Klargörande: Investeringsföretaget Oinvest arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Oinvest värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en reglerad mäklare, men reglerad av ett opålitligt och osäkert tillsynsorgan (från Seychellerna), det är baserat i mycket osäkra länder (Cypern, Seychellerna), när vi letade efter information och andra utvärderingar om Oinvest hittade vi många negativa recensioner

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Oinvestera? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.