Skycapital yttrande

Åsikter och information om NPBFX-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga NPBFX-mäklaren (aka npbfx.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

NPBFX-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: NMarkets Limited.

NPBFX är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, NPBFX regleras av myndigheterna i Saint Vincent och Grenadinerna.

Skycapital webbplats
NPBFX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som NPBFX erbjuder. När det gäller NPBFX noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: huvudkontot, expertkontot och VIP-kontot.

Huvudkonto- Minsta initiala insättning på $ 10, fördelat på 0.8 punkter, inga provisioner, minsta handelsstorlek 0.01 partier, hävstång upp till 1: 1000, gratis swap, marknads- och omedelbar körning, automatiserad handel med hjälp av expertrådgivare, teknisk support och kund 24/5, handla via telefon, sluta mindre än 30%.

Expertkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, fördelat på 0.6 punkter, inga provisioner, minsta handelsstorlek 1.0 partier, hävstång upp till 1: 200, gratis swap, marknads- och omedelbar körning, automatiserad handel med hjälp av expertrådgivare, teknisk support och kund 24/5, handla via telefon, sluta mindre än 30%.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000, fördelat på 0.4 punkter, inga provisioner, minsta handelsstorlek 1.0 partier, hävstång upp till 1: 200, gratis swap, marknads- och omedelbar körning, automatiserad handel med hjälp av expertrådgivare, teknisk support och kund 24/5, handla via telefon, sluta mindre än 30%.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som NPBFX erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

NPBFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 800 069-84-70

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

webbplats: npbfx.com

Klargörande: Investeringsföretaget NPBFX arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här översynen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

NPBFX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en mäklare som regleras av en organisation som vi inte anser vara särskilt allvarliga och osäkra, den är baserad i länder med ett dåligt rykte (Saint Vincent och Grenadinerna), när vi letade efter information och andra utvärderingar om NPBFX fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av NPBFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.