Nobelhandelns åsikt

Yttranden och information om Nobel Trade-mäklaren

 

¿Det är den verkligt tillförlitliga Nobel Trade-mäklaren (aka nobeltrade.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Nobelhandelsmäklaren är en mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: Nobel Trade Investments LLC

Nobelhandeln är baserad i: förmodligen Luxemburg.

Om vi ​​pratar om reglering, Nobelhandel är: de nämner absolut ingenting om att vara ett reglerat företag, detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

Nobel Trade webbplats
Nobel Trade webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Nobel Trade erbjuder. När det gäller Nobelhandel noterar vi att de erbjuder 5 olika kontotyper; bronskontot, silverkontot, guldkontot, platinakontot och diamantkontot.

Bronskonto: webinarier, introduktion till finansmarknaden och dagliga marknadsöversikter.

Silverkonto: webinarier, introduktion av finansmarknaden, dagliga marknadsöversikter, ingen underhållsavgift.

Guldkonto: webinarier, introduktion av finansmarknaden, dagliga marknadsöversikter, ingen underhållsavgift, riskhanteringsgrupp, personlig agent, online-handel.

Platinakonto: webinarier, introduktion av finansmarknaden, dagliga marknadsöversikter, ingen underhållsavgift, riskhanteringsgrupp, personlig agent, online-handel, lojal kedjeprogram

Diamantkonto: webinarier, introduktion av finansmarknaden, dagliga marknadsöversikter, ingen underhållsavgift, riskhanteringsgrupp, personlig agent, online-handel, lojal kedjeprogram, välkomstbonus, diamantkedjebonus.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: vi tror att Nobel Trade's egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information ovanför de produkter och tjänster som Nobel Trade erbjuder, inte mer än detta, mycket lite information i allmänhet.

 

Nobels handelsfunktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +49 3030809565 (Tyskland), +61 272018185 (Australien), +352 27872526 (Luxemburg) och +44 2080895730 (Storbritannien)

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: nobeltrade.com

Klargörande: Investeringsföretaget Nobel Trade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Nobelhandelens värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, den nämner att det är baserat i Luxemburg men det är inte reglerat i Luxemburg, vilket får oss att tro att det inte är baserat i Luxemburg, CNMV har utfärdat en varning mot Nobelhandeln.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Nobel Trade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.