Nexus Trade opinion

Yttranden och information om Nexus Trade-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Nexus Trade-mäklaren (aka nexustrade.top)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Nexus Trade-mäklaren är en mäklare av: Trading Academy.

Mäklaren nämner vara en del av: de nämner det inte.

Nexus Trade bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, Nexus Trade-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, Nexus Trade är en oreglerad mäklare.

Nexus Trade-webbplats
Nexus Trade-webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Nexus Trade erbjuder. När det gäller Nexus Trade ser vi att webbplatsen inte innehåller information om förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: det nämns inte, det är troligt att de använder sin egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Nexus Trade erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Nexus Trade-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 52 133 25707980

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: nexustrade.top

Klargörande: Investeringsföretaget Nexus Trade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Nexus Trade värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den är baserad, det är ett mycket icke-transparent företag. Att undersöka lite kunde vi se att det är relaterat till en mäklare som har anklagats för att lura många människor (24NewsTrade).

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av NexusTrade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<


↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.