Skycapital yttrande

Yttranden och information om Navitas Markets mäklare

 

¿Det är den verkligt tillförlitliga Navitas Markets-mäklaren (aka navitasmarkets.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Navitas Markets mäklare är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Salvax Ltd.

Navitas Markets är baserat i: Bermuda.

Om vi ​​pratar om reglering, Navitas Markets webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, Navitas Markets är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Navitas Markets webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Navitas Markets erbjuder. När det gäller Navitas Markets noterar vi att det har två olika planer eller kontotyper: det klassiska kontot och det dynamiska kontot.

Klassiskt konto: minsta initiala insättning på $ 50, flytande spread från 1.0 pips, hävstång upp till 1: 500, minsta transaktionsstorlek 0.01, priser till 5 decimaler, typ av utförande: marknad, marginalanrop: 60%, stopp ut: 40%, skydd av negativt saldo, kundtjänst 24/5, swap-free account option.

Dynamiskt konto: minsta initiala insättning på 5.000 0.6 $, flytande spread från 1 pips, hävstång upp till 500: 0.01, minsta transaktionsstorlek 5, priser på 60 decimaler, typ av utförande: marknad, marginalanrop: 40%, stopp ut: 24%, skydd av negativt saldo, kundservice 5/XNUMX swap gratis konto alternativ.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Navitas Markets erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, finansiella evenemang nyheter, pip kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Navitas Markets funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 1216476059

E-post: [e-postskyddad]  -  [e-postskyddad]

webbplats: navitasmarkets.com

Klargörande: Investeringsföretaget Navitas Markets arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Navitas Markets värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Bermuda), när vi letade efter information och andra recensioner om Navitas Markets fann vi många negativa recensioner. 

Uppdatering juni 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har Rapporteras till Navitas Markets för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Navitas marknader? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.