Mycoinology åsikt

Åsikter och information om Mycoinology-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Mycoinology-mäklaren (aka mycoinology.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mycoinology-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Mycoinology bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, Mycoinology-mäklaren nämner inte absolut något om att vara reglerad, Mycoinology är en oreglerad mäklare.

Mycoinology webbplats
Mycoinology webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Mycoinology erbjuder. När det gäller Mycoinology noterar vi att webbplatsen inte ger information om förekomsten av olika kontotyper.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för att fungera är: egen plattform (Mycoinology).

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Mycoinology erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Mycoinology-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 2038 851168

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: mycoinology.com

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Mycoinology värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Mycket juridisk information saknas på webbplatsen, det är en oreglerad mäklare och vi vet inte var dess huvudkontor ligger; När vi letade efter information och andra recensioner om Mycoinology hittade vi många negativa recensioner.

Uppdatering från november 2020: FCA, Englands finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterat Mycoinology på grund av bedräglig verksamhet.

Uppdatering mars 2021: CNMV, spansk finansregulator, har rapporterat Mycoinology på grund av bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av mycoinology? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.