Skycapital yttrande

Åsikter och information om Mount Nico-mäklaren

 

¿Är Mount Nico-mäklaren (aka mtnico.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mount Nico-mäklaren är en mäklare av: CFD: er.

Mäklaren nämner vara en del av: Mount Nico Corp Ltd.

Mount Nico är baserat i: Cypern.

Om vi ​​pratar om reglering, Mount Nico är licensierat och reglerat av Cyperns Securities and Exchange Commission (CySEC).

Skycapital webbplats
Mount Nico webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Mount Nico erbjuder. När det gäller Mount Nico ser vi att det inte ger information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att vara är: de nämner det inte, det är möjligt att Mount Nicos egen plattform används.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Mount Nico erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, finansiella evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Mount Nico-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +357 24 020 200

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: mtnico.com

Klargörande: Investeringsföretaget Mount Nico arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Mount Nico Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en mäklare som regleras av en organisation som vi inte anser vara särskilt allvarliga och osäkra, den är baserad i länder med dåligt rykte (Cypern), när vi letade efter information och andra utvärderingar om Mount Nico fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Berget Nico? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.