Mining City opinion

Åsikter och information om Mining City

 

¿Är Mining City (aka miningcity.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

✔️ Mining City, är en Bitcoins gruvplattform.

✔️ Plattformen nämner vara en del av: Prophetek Ltd.

✔️ Mining City är baserat i: Cypern.

✔️ Om vi ​​pratar om reglering, Mining City nämner inte absolut något om att vara reglerat, Mining City är ett oreglerat företag.

Mining City webbplats
Mining City webbplats

🔹 Vi kommer att fortsätta ta reda på om Gruvdrift erbjuder allmänheten olika typer av konton eller planer och vilka egenskaper var och en har. I detta fall vi ser att det finns en serie planer gruvdrift, men det specificeras inte hur många det finns och visar inte detaljer om dem.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: vi ser några förklaringar av de produkter som Mining City erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, verkligen inte mycket mer.

 

Gruvdriftens funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

🔸 Telefonnummer: inte tillgänglig.

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: miningcity.com

🔸Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Mining City värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️.

Varför? Det är ett oreglerat företag och det är också beläget i ett mycket osäkert land för dessa aktiviteter, de har inte detaljer om arbetsmetoden, det skulle vara ett stort misstag att anförtro dem pengar.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Gruvdrift? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

4 kommentarer om «Mining City - miningcity.com»

 1. Ängel svar

  Hej, jag investerade i miningcity i augusti 2020 och jag kan förklara att det är en bluff, till denna dag och gömmer sig bakom det faktum att de håller på att reglera i vissa länder, de tillåter dig inte att ta ut dina pengar eller dina mynt... De har skyddat i månader som du har. Du måste passera KYC, när de väl passerat säger de till dig att du har ett EU att fortsätta vänta på varför de måste göra kontroller... Det tar månader som denna.

  Å andra sidan har de tillåtit sig lyxen att ändra villkoren och lura dig att acceptera dem för att hävda att de inte tillåter dig att skapa mer än ett konto i ditt namn (när de var de som skulle uppmuntra dig att göra så för att få provision för dina maskiner) och motiverade av detta säger de till dig att de kan stänga av alla dina konton och behålla alla dina tillgångar... Riktiga rackare och bedragare.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Angel, denna mäklare ringde Mining City är en SCAMhar många investerare fördömt Mining City för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

 2. Phyto svar

  De tillåter inte att du tar ut pengarna när du har gett dem till dem, de är tjuvar, jag letar efter hjälp

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Fito, den här mäklaren ringde Mining City är en SCAMhar många investerare fördömt Mining City för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en SCAM och returnerar inte pengarna till sina kunder. ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKADe tillverkas av sina egna arbetare för att förvirra investerare.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:
   Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Tiden är viktig, kontakta dem snabbt, tveka inte!

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.