Micappital yttrande

Åsikter och information om Micappital-mäklaren

 

¿Är mäklaren Micappital (aka micappital.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Micappital-mäklaren är en mäklare av: Finansiell rådgivning / Investeringsfonder.

Mäklaren nämner vara en del av: Micappital 2017 EAFI SL

Micappital är baserat i: Spanien.

Om vi ​​pratar om reglering, Micappital-mäklaren regleras av spanska CNMV.

Micappitals webbplats
Micappitals webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Micappital erbjuder. När det gäller Micappital noterar vi att erbjuder 3 olika typer av planer. Allmän plan, anpassad plan och utökad plan.

Huvudplan: Gratis studie klientens riskprofil och rekommendation om tillgångstilldelning.

Anpassad plan: Från € 2, daglig tillsyn av investeringar och rekommendationer för ändringar vid behov, tillgång till kundområdet för bättre kontokontroll.

Utökad plan: 20 € / månad, daglig investeringstillsyn och rekommendationer för ändringar vid behov, tillgång till klientområdet för bättre kontokontroll, personlig Skype med rådgivare.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Micappitals egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Micappital erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Micappital-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 34 693039289

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

webbplats: micappital.com

Klargörande: Investeringsföretaget Micappital arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Micappital-betyg

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en säker och pålitlig mäklare.

Varför? Det är en ordentligt reglerad mäklare, från vad vi såg, de rör sig inte med de investerade pengarna, de ger bara råd och säger var de ska investera och debiterar bara provision om du tjänar pengar; När vi letade efter information och andra utvärderingar om Micappital fann vi ett stort antal recensioner och positiva kommentarer som rekommenderar denna mäklare.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av mitt kapital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.