Micappital yttrande

Åsikter och information om Micappital-mäklaren

 

¿Är mäklaren Micappital (aka micappital.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Micappital-mäklaren är en mäklare av: Finansiell rådgivning / Investeringsfonder.

Mäklaren nämner vara en del av: Micappital 2017 EAFI SL

Micappital är baserat i: Spanien.

Om vi ​​pratar om reglering, Micappital-mäklaren regleras av spanska CNMV.

Micappitals webbplats
Micappitals webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Micappital erbjuder. När det gäller Micappital noterar vi att erbjuder 3 olika typer av planer. Allmän plan, anpassad plan och utökad plan.

Huvudplan: Gratis studie klientens riskprofil och rekommendation om tillgångstilldelning.

Anpassad plan: Från € 2, daglig tillsyn av investeringar och rekommendationer för ändringar vid behov, tillgång till kundområdet för bättre kontokontroll.

Utökad plan: 20 € / månad, daglig investeringstillsyn och rekommendationer för ändringar vid behov, tillgång till klientområdet för bättre kontokontroll, personlig Skype med rådgivare.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: Micappitals egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Micappital erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Micappital-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 34 693039289

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

webbplats: miccapital.com

Klargörande: Investeringsföretaget Micappital arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Micappital-betyg

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en säker och pålitlig mäklare.

Varför? Det är en ordentligt reglerad mäklare, från vad vi såg, de rör sig inte med de investerade pengarna, de ger bara råd och säger var de ska investera och debiterar bara provision om du tjänar pengar; När vi letade efter information och andra utvärderingar om Micappital fann vi ett stort antal recensioner och positiva kommentarer som rekommenderar denna mäklare.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av mitt kapital? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Redaktör och copywriter

Granska betyg

2 kommentarer om «Micappital - micappital.com»

 1. Mason

  Det här företaget ÄR BLUFF!!!. DE LÅT DIG ALDRIG DRA UT, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com

   Hej Mason, Micappital är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att du inte lämnade tillbaka pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.