Merry Tradeoption yttrande

Yttranden och information om Merry Tradeoption-mäklaren

 

¿Det är den verkligt tillförlitliga Merry Tradeoption-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I detta avsnitt kommer vi att analysera mäklaren och dess rykte som sådan på internet. Det bör noteras att vi vanligtvis gör recensioner om mäklare med deras webbplats på spanska / spanska, men i det här fallet, även om de inte har en webbplats på det nämnda språket, gör vi det också på grund av olika kommentarer och e-postmeddelanden från Merry Tradeoption-kunder.

Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge mäklaren ett betyg enligt deras erfarenhet av det.

Merry Tradeoption-mäklaren är en mäklare för binära optioner.

Mäklaren nämner vara en del av TCM Investments Ltd.och nämner att ha bas i Belize.

Om vi ​​pratar om reglering specificerar inte mäklaren något om reglering, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare.

Merry Tradeoptions webbplats
Merry Tradeoptions webbplats

Vanligtvis analyserar vi vanligtvis olika typer av konton i det här avsnittet, men MerryTradeOption anger inte riktigt den här typen av information.

kräva pengar med minåterbetalning

Plattformarna som används för att handla är: vi tror att Merry TradeOptions egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurserna och hjälp som mäklaren tillhandahåller handlare på sin webbplats: de har en ordlista med termer relaterade till investering på de olika finansmarknaderna, de förklarar också olika begrepp i handeln, en räknare för forex, och egentligen inte mycket mer än just nämnt.

OptionRally.com

Option Rally-webbplats
Option Rally-webbplats

Det bör noteras att vi märkte att OptionRally-webbplatsen har nästan samma layout som MerryTrade Option, i själva verket, om man försöker gå till Merry Tradeoptions användningsvillkor, omdirigeras de till OptionRally.com-webbplatsen. Kan det vara samma företag? Det oroande med detta är att OptionRally har ett mycket negativt rykte på internet. Observera också den uppenbara likheten mellan design-

 

  

Merry Tradeoption-mäklare funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: -

e-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.merrytradeoption.com

Klargörande: Merry Tradeoption-mäklaren arbetar i olika länder, så informationen som lämnas kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

Merry Tradeoption värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är negativ, eftersom det är en icke-reglerad mäklare och vi tror att det är samma företag som Option Rally, en mäklare med ett negativt rykte

Känner du den här mäklaren? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med honom? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Merry Tradeoption? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Handlare och användare gör poäng

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.