MegatradeFX åsikt

Åsikter och information om mäklaren MegatradeFX

 

¿Det är den riktigt pålitliga MegatradeFX-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Det bör noteras att företaget inte har en webbplats på spanska, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska MegatradeFX-mäklaren.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

MegatradeFX-mäklaren är en mäklare för: forex och CFD: er.

Mäklaren nämner vara en del av: Macro Projects Ltd.

MegatradeFX är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, MegatradeFX är: eftersom sanningen är att MegatradeFX inte nämner absolut något om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering, tror vi att det är en oreglerad, oreglerad mäklare.

MegatradeFX webbplats
MegatradeFX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som MegatradeFX erbjuder. När det gäller MegatradeFX såg vi att de erbjuder 6 olika kontotyper: Baskonto, Standardkonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och VIP-konto.

Grundläggande konto- Minsta $ 250 första insättning, 20% välkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter och kontoansvarig.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 2.500, 25% välkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, kontoansvarig och handelsvarningar.

Silverkonto- Minsta 5.000 30 $ första insättning, 24% välkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, kontoansvarig, handelsvarningar och livewebinarier.

Guldkonto- Minsta 10.000 40 $ första insättning, 24% välkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, kontoansvarig, handelsvarningar, livewebinarier, expertanalyser och ingen uttagsavgift.

Platinakonto- Minsta 25.000 50 $ initial insättning, 24% välkomstbonus, 5/XNUMX support, utbildningscenter, kontoansvarig, handelsvarningar, livewebinarier, sessioner med expertanalys, ingen uttagsavgift och VIP-tjänster.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på 50.000 50 $, 24% välkomstbonus, support dygnet runt, utbildningscenter, kontoansvarig, handelsvarningar, livewebinarier, expertanalyser, ingen uttagsavgift, VIP-tjänster, gratis "spara konto" -tjänst och dagliga personliga handelssessioner.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: vi tror att MegaTradeFXs egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring ovan av de olika instrumenten som MegatradeFx erbjuder, informativ grafik, inte mycket mer än detta, det är också värt att nämna att webbplatsen och dess resurser är på engelska.

 

MegatradeFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: 442037692938 och 442038071143

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.megatradefx.com

Klargörande: Investeringsföretaget MegatradeFX arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

MegatradeFX värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter andra åsikter om företaget hittade vi mest negativa åsikter, CNMV (spanska finansiella tillsynsorganet) har utfärdat en varning mot företaget, det är baserat i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna) ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av MegaTradeFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.