Skycapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren Maxizoptions

 

¿Det är mäklaren Maxizoptions (aka Maxizoptions.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Maxizoptions är en mäklare av: Forex och Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Maxizoptions är baserat i: förment USA.

Om vi ​​pratar om reglering, Maxizoptions är: de nämner absolut ingenting om att vara reglerade, Maxizoptions är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
Maxizoptions webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Maxizoptions erbjuder. När det gäller Maxizoptions noterar vi att de har 5 olika planer eller kontotyper: Startkonto, Baskonto, PRO-konto, Premiumkonto och Executive-konto.

Startkonto- Minsta initiala insättning på $ 500, support 24 timmar 7 dagar i veckan, handelsverktyg, social handel.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $ 2.000, support 24 timmar 7 dagar i veckan, akademi, handelsverktyg, social handel, alla instrument, riskhantering.

PRO-konto: minsta initiala insättning på $ 5.000, support 24 timmar 7 dagar i veckan, akademi, handelsverktyg, social handel, alla instrument, riskhantering, avancerade strategier, anpassat läge.

Premiumkonto: Minsta initiala insättning på $ 10.000, support 24 timmar 7 dagar i veckan, akademi, handelsverktyg, social handel, alla instrument, riskhantering, avancerade strategier, anpassat läge.

Verkställande konto: Minsta initiala insättning på $ 25.000 24, support 7 timmar XNUMX dagar i veckan, akademi, handelsverktyg, social handel, alla instrument, riskhantering, avancerade strategier, skräddarsytt läge, professionell hjälp.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: Maxizoptions-plattformen

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Maxizoptions erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, inte riktigt mycket mer.

 

Funktioner i Maxizoptions

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: okänd

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: maxizoptions.com

Klargörande: Investeringsföretaget Maxizoptions arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

Maxizoptions Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder (de nämner att de är baserade i USA men de är inte reglerade i detta land, vi tror att de inte riktigt är baserade där), när vi letade efter information och andra utvärderingar om Maxizoptions fann vi ett stort antal negativa recensioner.

Uppdatering från juli 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har rapporterade till Maxizoptions för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Maxizoptions? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.