Skycapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren MaxiMarkets

 

¿Det är mäklaren MaxiMarkets (aka maximarkets.org) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

MaxiMarkets-mäklaren är en mäklare av: Forex, kryptovalutor och CFD: er.

Mäklaren nämner vara en del av: Maxi Services Ltd.

MaxiMarkets har sitt säte i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, MaxiMarkets webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, MaxiMarkets är en oreglerad mäklare.

Skycapital webbplats
MaxiMarkets webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som MaxiMarkets erbjuder. När det gäller MaxiMarkets noterar vi att de har fyra olika planer eller kontotyper: Mini-kontot, Standardkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Minikonto- Minsta $ 500 första insättning, onlinechatt.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, mer information om Autochartist, tillgång till plattformsapplikationer (handel med index).

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 10.000 XNUMX, mer information om Autochartist, tillgång till plattformsapplikationer (handel med index), SMS-signaler, VIP-chef, direkt telefonlinje, specialerbjudanden.

Platinakonto: Minsta initiala insättning på $ 35.000 XNUMX, mer information om Autochartist, tillgång till plattformsapplikationer (handel med index), SMS-signaler, VIP-chef, direkt telefonlinje, specialkampanjer, en-till-en-handel, personliga rapporter om aktiemarknaden .

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4-plattformen och Mobile Trader.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som MaxiMarkets erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

MaxiMarkets funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 (203) 966 91 71 XNUMX

E-post: [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad] - [e-postskyddad]

webbplats: maximmarkets.org

Klargörande: Investeringsföretaget MaxiMarkets arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

MaxiMarkets värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder, när vi letade efter information och andra utvärderingar om MaxiMarkets fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Uppdatering augusti 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterade till MaxiMarkets för bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av MaxiMarkets? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.