Skycapital yttrande

Åsikter och information om mäklaren Master Trade Investments

 

¿Det är den riktigt pålitliga mästaren Master Trade Investments (aka mastertradeinvestments.com)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mäklaren Master Trade Investments är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och Real Estate.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Master Trade Investments bygger på: de nämner att de är baserade i USA, men det är inte reglerat i det landet, det är mycket troligt att platsen är falsk.

Om vi ​​pratar om reglering, Master Trade Investments webbplats nämner inte absolut något om att vara reglerad, Master Trade Investments är en oreglerad mäklare.

 

Skycapital webbplats
Master Trade Investments webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Master Trade Investments erbjuder. När det gäller Master Trade-investeringar noterar vi att den har 5 olika planer eller kontotyper: Startplan, Master Plus-plan, Premiumplan, Definitiv plan och Företagsplan.

Startplan- Minsta initiala insättning på $ 1.000, 30% - 40% avkastning, pengarna tillbaka-garanti, support dygnet runt, 24% handelsprovision.

Master Plus-plan- Minsta initiala insättning på $ 10.000, 40% - 50% avkastning, pengarna tillbaka-garanti, support dygnet runt, 24% handelsprovision.

Premiumplan- Minsta initiala insättning på $ 20.000, 50% - 60% avkastning, pengarna tillbaka-garanti, support dygnet runt, 24% handelsprovision.

Definitiv plan: Minsta initiala insättning på $ 50.000, 60% - 70% ROI, pengarna tillbaka garanti, 24/7 support, 10% handel provision.

Företagsplan: Minsta initiala insättning på $ 100.000, 70% - 80% ROI, pengarna tillbaka garanti, 24/7 support, 10% handel provision.

 

Den har också 4 Bitcoin-kryptoplaner: Basic Crypto, Standard Crypto, Premium Crypto, Professional Crypto.

Grundläggande kryptografi: 65% - 70% ROI, pengarna tillbaka garanti, 24/7 support, 10% handel provision.

Crypto Standard: 70% - 75% ROI, pengarna tillbaka garanti, 24/7 support, 10% handel provision.

Crypto Premium: 80% - 85% ROI, pengarna tillbaka garanti, 24/7 support, 10% handel provision.

Professionell kryptografi: 90% - 95% ROI, pengarna tillbaka garanti, 24/7 support, 10% handel provision.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att handla är: de nämner det inte, det är troligt att Master Trade Investments egen plattform används.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Master Trade Investments erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, en del levande grafik, ekonomisk kalender, nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Master Trade Investments-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: mastertradeinvestments.com

Klargörande: Investeringsföretaget Master Trade Investments arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Master Trade Investments värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, dess plats i USA är mer än tveksam, när vi letar efter information och andra utvärderingar om Master Trade Investments fann vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

Uppdatering augusti 2020: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har Rapporteras till Master Trade Investment för bedräglig verksamhet.

 

Är du en del av Master Trade Investments? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.