MarketsProfit opinion

Åsikter och information om MarketsProfit-mäklaren

 

¿Det är mäklaren MarketsProfit (alias marketsprofit.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

MarketsProfit-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: MarketsProfit Markets Limited

MarketsProfit är baserat i: Storbritannien.

Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren MarketsProfit att de regleras i Storbritannien av FCAMen inget av detta är sant FCA försäkrade sig själv om att den inte har auktoriserat eller registrerat MarketsProfit, och har anklagat honom för att ha använt falska uppgifter.

MarketsProfits webbplats
MarketsProfits webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som MarketsProfit erbjuder. När det gäller MarketsProfit noterar vi att den har tre olika planer eller kontotyper: Standardkontot, Edge-kontot och Premium-kontot.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ / € 500, utnyttja upp till 1: 100, sprider sig från 1.0 punkter, minsta handelsstorlek 0.01 parti, gratis insättningar och uttag. Utan provisioner

Edge-konto: minsta initiala insättning på $ / € 5.000, utnyttja upp till 1: 100, sprider sig från 0.6 punkter, minsta handelsstorlek 0.01 parti, gratis insättningar och uttag, gratis VPS, 1 till 1 sessioner. Utan provisioner

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ / € 10.000, utnyttja upp till 1: 100, sprider sig från 0.0 punkter, minsta handelsstorlek 0.01 parti, gratis insättningar och uttag. Utan provisioner

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformen som används för handel är: MT5-plattform.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som MarketsProfit erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

MarketsProfit-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: marketsprofit.com

Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i samma avsnitt - utvärdering.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

MarketsVinstvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Denna mäklare regleras inte som de hävdar, den använder falska uppgifter (VARNING), kanske från en annan legitim mäklare, är sanningen att den har fördömts av samma FCA för detta faktum; När vi letade efter information och andra recensioner om MarketsProfit hittade vi dessutom många negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av MarketsProfit? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.