Markets Bull opinion

Åsikter och information om MarketsBull-mäklaren

 

¿Det är mäklaren MarketsBull (alias marketsbull.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

MarketsBull-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD och Futures.

Mäklaren nämner vara en del av: Marketsbull Ltd.

MarketsBull är baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​pratar om reglering, MarketsBull är: de nämner att vara en reglerad mäklare men ger inte information om reglering, detta får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

MarketsBull webbplats
MarketsBull webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som MarketsBull erbjuder. När det gäller MarketsBull noterar vi att de erbjuder 3 olika typer av konton: Standardkontot, Guldkontot och Platinakontot.

Standardkonto- Minsta 500 dollar inledande insättning, delvis tillgång till videohandledning, fasta spreads, kontohanterare, 1: 200 hävstång.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000, full tillgång till videohandledning, fasta spreads, kontohanterare, 1: 400-hävstång, SMS-signaler och nyheter, daglig premiumanalys.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 50.000, full tillgång till videohandledning, fasta spreads, kontohanterare, 1: 500-hävstång, SMS-nyheter och signaler, daglig premiumanalys, live support.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: MT4.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: information ovanför de tjänster som MarketsBull erbjuder, inte mycket mer än detta.

 

MarketsBull-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: omnämnda

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: www.marketsbull.com

Klargörande: Investeringsföretaget MarketsBull arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

MarketsBullvärdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder, den italienska tillsynsmyndigheten CONSOB har utfärdat en varning mot MarketsBull. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av MarketsBull? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.