Marknader Xchange åsikt

Yttranden och information om mäklaren Markets Xchange

 

¿Det är den riktigt pålitliga Markets Xchange-mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det. Det bör noteras att företagets webbplats inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande har vi också beslutat att göra en analys av denna mäklare.

Markets Xchange-mäklaren är en mäklare av: Forex, CFD: er och kryptovalutor.

Mäklaren nämner vara en del av: Zurix Corporation Ltd.

Markets Xchange är baserat i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, Markets Xchange är: eftersom de inte nämner något om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att Markets Xchange är en oreglerad mäklare.

Markets Xchange webbplats
Markets Xchange webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Markets Xchange erbjuder. När det gäller Markets Xchange noterar vi att de erbjuder 6 olika kontotyper: Promo-kontot, Go Start-kontot, Premium-kontot, Pro-kontot, Be Trader-kontot och det obegränsade kontot.

Kampanjkonto: minsta initiala insättning på; inte nämnt, 24/7 support, ekonomisk kalender, Bloomberg live-plattform, live streams stöds.

Gå Start-konto- Minsta initiala insättning på € 1.000, support dygnet runt, ekonomisk kalender, live-plattform för Bloomberg, live streams, riskhantering, grundläggande utbildning.

Premiumkonto- € 3.000 minsta insättning, 24/7 support, ekonomisk kalender, Bloomberg live-plattform, live streams, riskhantering, avancerad utbildning.

Pro-konto- Minsta initiala insättning på 10.000 24 €, support dygnet runt, ekonomisk kalender, live-plattform för Bloomberg, stödda liveströmmar, riskhantering, professionell utbildning, affärsplan, dedikerad handelsavdelning, alla investeringsprodukter och tjänster, direktlinje till kontoansvarig.

Var Trader-konto: Minsta initiala insättning på 50.000 24 €, support dygnet runt, ekonomisk kalender, live-plattform för Bloomberg, stödda liveströmmar, riskhantering, B7B-yrkesutbildning, affärsplan, dedikerad handelsavdelning, alla investeringsprodukter och tjänster, dedikerad laptop, direktlinje med konto chef.

Obegränsat konto: Minsta 100.000 24 € första insättning, support dygnet runt, ekonomisk kalender, live-plattform för Bloomberg, live streams, riskhantering, B7B-yrkesutbildning, affärsplan, dedikerad handelsavdelning, alla investeringsprodukter och tjänster, dedikerad bärbar dator, direktlinje med konto chef, kryptovaluta plånbok, VIP-kryptokort, dedikerat affärsrum.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

De plattformar som används för att fungera är: vi tror att Markets Xchanges egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: förklaring om de olika produkterna som Markets Xchange erbjuder, förklaring till några grundläggande begrepp om investeringar, egentligen inte mycket mer.

 

Markets Xchange-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 2080 774 269

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

webbplats: marketsxchange.com

Klargörande: Investeringsföretaget Markets Xchange arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället
 


 

Markets Xchange värdering

 

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med. Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i osäkra länder (Marshallöarna), När vi letade efter andra värderingar på Markets Xchange har vi hittat väldigt få (och framför allt negativa), vilket tyder på att det är ett "nytt" företag, den italienska finansiella tillsynsmyndigheten (CONSOB) har utfärdat en varning mot Markets Xchange ...

 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Markets Xchange? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.