Market4fx yttrande

Åsikter och information om Market4fx-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Market4fx (även känd som market4fx.com) riktigt pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Market4fx-mäklaren är en mäklare av: Forex, Cryptocurrency och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Astrica Ltd.

Market4fx är baserat i: Marshallöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, Market4fx-mäklaren nämner inget om att vara reglerad, Market4fx är en oreglerad mäklare.

Market4fx webbplats
Market4fx webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Market4fx erbjuder. När det gäller Market4fx noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: det klassiska kontot, guldkontot, platinakontot och VIP-kontot.

Klassiskt konto: Minsta 1000 € första insättning, daglig forskning och rapporter, mobil, surfplatta och stationär handlare, videohandledning.

Guldkonto: Minsta 10.000 XNUMX € första insättning, daglig forskning och rapporter, mobil, surfplatta och stationär handlare, videohandledning, konkurrenskraftiga spridningar, webbseminarier och seminarier.

Platinakonto: Minsta 25.000 XNUMX € första insättning, daglig undersökning och rapporter, mobil, surfplatta och stationär handlare, videohandledning, konkurrenskraftiga spridningar, webbseminarier och seminarier, general account manager, signaler och SMS-nyheter.

VIP-konto: € 100.000 lägsta initiala insättning, daglig forskning och rapporter, mobil, surfplatta och stationär handlare, videohandledning, konkurrenskraftiga spridningar, webbseminarier och seminarier, general account manager, SMS-nyheter och signaler, premiumanalys varje dag, support till premiumkunden.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Market4fx erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Market4fx-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 2038079576

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: market4fx.com y market-4fx.com

Klargörande: Investeringsföretaget Market4fx arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Market4fx värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder för att göra investeringar (Marshallöarna), när vi letade efter information och andra utvärderingar om Market4fx hittade vi ett stort antal negativa recensioner.

Uppdatering oktober 2020: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har Rapporteras till Market4fx för bedräglig verksamhet.

November 2020-uppdatering: CNMV, den finansiella tillsynsmyndigheten i Spanien, har Markerade Market4fx som en ekonomisk chiringuito.

April 2021-uppdatering: CONSOB, Italiens finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterade till Market4fx på grund av bedräglig verksamhet.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av market4fx? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.