Mareix åsikt

Åsikter och information om Mareix-mäklaren

 

¿Det är mäklaren Mareix (aka mareix.com) verkligen pålitlig? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Mareix-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Mareix är baserat på: Caymanöarna.

Om vi ​​pratar om reglering, Mareix webbplats nämner ingenting om att vara reglerad, Mareix är en oreglerad mäklare.

Mareix webbplats
Mareix webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Mareix erbjuder. I fallet med Mareix noterar vi att det inte erbjuder någon information om att ha olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att arbeta är: Mareix egen plattform.

Nu, ja, vi kommer att analysera de olika resurser och hjälp som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Mareix erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, en ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, verkligen inte mycket annat.

 

Mareix-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: har inte.

webbplats: mareix.com

Klargörande: Investeringsföretaget Mareix arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Mareix Betyg

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, baserad i mycket osäkra länder (Caymanöarna), när vi letade efter information och andra utvärderingar om Mareix hittade vi ett stort antal negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Mareix? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.