Skycapital yttrande

Åsikter och information om MagnumFX-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga MagnumFX-mäklaren (aka magnumfx.eu)? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

MagnumFX-mäklaren är en mäklare av: Forex och CFD.

Mäklaren nämner vara en del av: Magnum FX (Cypern) LTD.

MagnumFX är baserat i: Cypern.

Om vi ​​pratar om reglering, MagnumFX är licensierat och reglerat av Cyperns Securities and Exchange Commission ("CySEC"), även om vi anser att detta är mycket osäker reglering.

Skycapital webbplats
MagnumFX webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som MagnumFX erbjuder. När det gäller MagnumFX noterar vi att det inte erbjuder information om att ha olika typer av konton.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att handla är: MT4-plattformen.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som MagnumFX erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, ekonomisk kalender , nyheter om finansiella evenemang, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

MagnumFX-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: + 357 25 053547

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: magnumfx.eu

Klargörande: Investeringsföretaget MagnumFX arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här recensionen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

MagnumFX värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en reglerad mäklare, men reglerad av ett opålitligt och osäkert tillsynsorgan, baserat i osäkra länder (Cypern), när vi letade efter information och andra recensioner om MagnumFX fann vi många negativa recensioner. .

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av MagnumFX? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.