Skycapital yttrande

Åsikter och information om Magna Financial-mäklaren

 

¿Det är den verkligt pålitliga Magna Financial (aka magnafinancial.co) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Magna Financial-mäklaren är en mäklare av: Ekonomisk rådgivning / andra tjänster.

Mäklaren nämner vara en del av: Magna Financial Ltd.

Magna Financial är baserat i: England. Även om det inte är reglerat i detta land, vilket får oss att tro att dess bas är falsk.

Om vi ​​pratar om reglering, Magna Financial är ett auktoriserat och reglerat företag av den brittiska tillsynsmyndigheten (FCA), även om vi inte kunde verifiera förordningen.

Skycapital webbplats

Magna Financials webbplats

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Magna Financial erbjuder. När det gäller Magna Financial noterar vi att det inte ger information om att ha olika kontotyper.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för handel är: de nämner det inte.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Magna Financial erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några live-diagram, kalender ekonomiska, ekonomiska evenemangsnyheter, pip-kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Magna ekonomiska funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: +44 (0) 203 371 9966 XNUMX

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: magnafinancial.com

Klargörande: Investeringsföretaget Magna Financial arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, den här översynen riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Magna ekonomiska värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt verkar vara ett säkert företag.

Varför? Det är en reglerad mäklare som nämner att den regleras av den brittiska tillsynsmyndigheten (FCA), men det var omöjligt för oss att verifiera den påstådda förordningen, vilket får oss att tro att dess grund och dess reglering är falsk när vi letar efter information och andra värderingar om Magna Financial Vi hittade många negativa recensioner. 

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Magna Finans? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form << 

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Granska betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.